HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Closed TopicStart new topic
> Ce Isi Propune Acest Forum
Mihai
mesaj 10 May 2006, 12:02 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



"Catehism - Invatatura de Credinta Crestina Ortodoxa" este un forum enciclopedic (dedicat doar spre citire - cu exceptia topicului de intrebari) in cadrul comunitatii HanuAncutei.com ce isi propune sa ofere raspunsuri la numeroase intrebari referitoare la confesiunea ortodoxa, la invatatura de credinta crestina ortodoxa, la biserica si la familia si societatea ortodoxa.

Raspunsurile vor avea ca sursa bibliografica mai multe carti tiparite cu aprobarea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. Cartile ce vor sta la baza acestor raspunsuri le veti regasi intr-un topic alaturat, intitluat 'Surse bibliografice'.

Pe langa aceste raspunsuri, vor exista topicuri ce explica termeni folositi in Biblie si in timpul slujbelor din bisericile ortodoxe.

Va exista si un topic in cadrul careia veti putea trimite intrebari la care vom incerca sa gasim raspunsurile in cartile de care dispunem (pentru a fi raspunsuri avizate). Precizam de la bun inceput faptul ca acest forum este dedicat exclusiv persoanelor ce cred sau vor sa-si intareasca credinta, nicidecum unor discutii cum ar fi argumente stiintifice ori dezbateri filosofice pe tema existentei divine.

De-asemenea, un topic va fi dedicat cuvintelor de invatatura ale Sfintilor Parinti.

Orice ajutor pentru dezvoltarea acestui loc este binevenit, asteptam sugestii, critici, observatii referitoare la anumite erori, pe PM sau email.

Deschidem acest forum cu speranta ca va contribui la zidirea duhovniceasca a celor ce cauta pe Christos!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed TopicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 24 April 2024 - 06:49 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman