HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Retete
Cla
mesaj 16 Sep 2011, 10:59 AM
Mesaj #1


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.796
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Puneti va rog daca gasiti sau stiti niste site-uri bune.

http://www.retetecalamama.ro/ smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 16 Sep 2011, 01:57 PM
Mesaj #2


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.796
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Uitati-va peste toate clipurile. drool.gif http://www.retetecalamama.ro/2010/09/cuina...-paprikatv.html


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fiatlux
mesaj 12 Jul 2012, 08:05 PM
Mesaj #3


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.347
Inscris: 8 October 03
Forumist Nr.: 944



Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)

Maya's world

si recomand deja sarmale...sparte

si-un desert ,doar de admirat si pt stimulat apetitul !



--------------------
"Cānd crezi că ai toate răspunsurile, viaţa schimbă toate īntrebările." Bob Marley ?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 12 Jul 2012, 08:05 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Cristiana M
mesaj 12 Jul 2012, 08:23 PM
Mesaj #4


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 11
Inscris: 17 May 12
Din: peste tot si nicaieri
Forumist Nr.: 37.976



pls.gif fie-ti mila de mine....ioooi cat de bune sunt sarmalele sparte, n-am mai facut de o vesnicie clapping.gif


--------------------
You can't control what's happening in your life,
but you can control what you think and feel about it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fiatlux
mesaj 26 Nov 2012, 01:16 PM
Mesaj #5


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.347
Inscris: 8 October 03
Forumist Nr.: 944



e sezonul gutuilor si am gasit o reteta interesanta ;e-n franceza dar se-ntelege din..imagini

http://www.cuisine-plus.tv/cid49025/coings...a-l-agneau.html


--------------------
"Cānd crezi că ai toate răspunsurile, viaţa schimbă toate īntrebările." Bob Marley ?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fiatlux
mesaj 27 Nov 2012, 05:10 PM
Mesaj #6


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.347
Inscris: 8 October 03
Forumist Nr.: 944



aperitive de craciun

http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/201...craciun-si.html

ce ziceti de o felie de tort cu salata boeuf ?



--------------------
"Cānd crezi că ai toate răspunsurile, viaţa schimbă toate īntrebările." Bob Marley ?!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 28 Nov 2012, 04:12 AM
Mesaj #7


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.796
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE(fiatlux @ 12 Jul 2012, 07:05 PM) *
Cla,pt ca m-ai ajutat iti pun un blog ..mmm ! retete de retete ! si-o prezentareee !:)


Haah !! smile.gif fain, mersi !!
Ce fain e sa fii bucatar, e o meserie pe care niciodata n-o īnveti destul.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Erwin
mesaj 6 Sep 2013, 10:13 AM
Mesaj #8


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.060
Inscris: 26 December 05
Din: Cimişoara
Forumist Nr.: 7.531



Dacă doriți ceva deosebit, abonați-vă la Bucătăria Marocană:




--------------------
pantha rhei
Universul Fractal
The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite.
Vot deBlam, gazetă de opinie necerută, dar oportună!
Fractalia
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(kikki dee)
mesaj 18 Apr 2014, 01:14 PM
Mesaj #9





Guests






Pulpa de miel la cuptor

Ingrediente (pentru 8 portii):

1 pulpa de miel
sare si piper
1 lingura ulei de masline
115g unt moale
2 lamai
6 cepe rosii mici
vin alb un pahar mare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230C.

Taie partea de jos a osului de la pulpa de miel. Condimenteaza carnea cu sare si piper din blesug.

Incinge uleiul intr-o tigaie sau oala mare in care sa poti pune intreaga pulpa. Rumeneste-o bine pe toate partile, la foc mediu. Aceasta operatiune poate sa dureze si 10 minute, dar este necesara pentru ca asigura o rumenire frumoasa a carnii la exterior in timp ce toate sucurile vor fi pastrate in interior pentru a obtine o friptura perfecta.

Aseaza pulpa de miel in tava de copt si unge-o pe toate partile cu unt. Feliaza lamaile si aseaza rondelele pe toata pulpa si in jurul ei. Taie cepele in sferturi si pune-le in jurul pulpei de miel.

Truc: Poti adauga in tava si 200ml vin alb sec

Pune friptura la cuptor. Dupa 15 minute redu intensitatea caldurii la 180C si lasa friptura sa se coaca in jur de 70-80 de minute
Truc: In general este nevoie de 15 minute de coacere pentru fiecare 500g de carne+ inca 10 minute.








Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 24 October 2017 - 07:33 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic