HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Pamflet, Let's Pamflet !!!
Balauru
mesaj 21 Jun 2003, 01:45 PM
Mesaj #1


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398




Amintiri din Viitor

Presedintele Romaniei D-na Valeria G.Destin a declarat ieri la o conferinta de presa ca numarul cetatenilor care traiesc sub nivelul saraciei a scazut la 40.000.Inflorirea economica in Romania inregistreaza astfel un nou succes.
Pretul electricitatii a fost redus anul acesta cu inca 7% .Numarul accidentelor de circulatie a scazut drastic.Ministrul Transporturilor D-na Tereza Drumea,a declarat cu mandrie ca asta se datoreaza si celor 100 de noi sosele si auostrazi renovate anul acesta.

Prima data in 20 ani Romania a refuzat ajutoarele economice americane. D-na Vasilica Prosper, Ministrul Finantelor a declarat ca a venit timpul ca tara noastra sa traiasca din propriile ei resurse. Eliminarea dependentei economice de marile puteri va duce la o inflorire economica fara precedent.Si o independenta strategica ( e cam supta din deget,Culu,poti mai mult,uf...)
In sfarsit ultimul trib de romi a s-a mutat de buna voie si nesilit de nimeni in noul cartier Piata Roma din Gheboaia.
Regina Romilor Altetea Sa Vasilica Ciob a declarat cu mandrie" Noi nu mai sintem beduini" .Dupa cum stiti numai beduinii mai traiesc in corturi si cocioabe din tabla, ilegale.
Asociatia Barbatilor Batuti din Bucuresti nu a primit permis de a manifesta in fata Palatului Republicii.Ministrul de Interne D-na Marcela Bulan a declarat ca Politia nu poate sa-si asume responsabilitatea de a le impiedica pe nevestele manifestantilor sa-i nu-i ia la bataie in timpul paradei.
Ministrul invatamantului D-nul Marcel Ghei (aoleu!!-un barbat) a inaintat un proiect de lege pentru introducerea in scolile primare a materiei Cosmetica.Prima votare va avea loc in doua saptamani.Baietii de la liceul Lazar au manifestat in Cismigiu impotriva legii.Politia i-a alungat cu bastoane si rujuri de buze Revlon.
Azi 2 Iulie s-a rejucat meciul Steaua-Ceahlaul Piatra Neamt.
20.000 de spectatoare au fost martore la infrangerea Stelei cu 7-0 si retrogradarea ei in divizia B.Presedinta clubului Steaua d-na Stela Luzeru a declarat ca infrangerea e meritata si retrogradarea in divizia B e un lucru bine venit avand in vedere valoarea slaba a lotului."In sezonul urmator,a declarat d-na Luzeru, vom pastra acelas lot de jucatori si le vom mari salariile si primele pentru a le imbunatati motivatia ca sa revenim in prima liga."
Si o veste rea,Romania a trecut pe locul intai in statistica sinucigasilor din Europa de Rasarit.Anul acesta s-au luat viata 6 cetataeni in comparatie cu numai 5 in Ungaria .O contestatie a fost depusa de Ministrul Bunastarii D-na Maria Gurme care a subliniat ca doi dintre nenorociti nu au vrut sa se sinucida ci doar s-au mirosit din gresala la subrat.
S-a redeschis siteul Poezie.ro. D-na Constanta Buzea ,Ministrul Poeziei,a achizitionat siteul pentru 100.000 $ de la R.L. fostul proprietar.R.L., emigrat in Franta de zece ani s-a aflat in dificultati materiale si a fost nevoit sa-l vanda cu toate ca a fost instiintat de D-na Buzea ca va fi un site exclusiv pt.poete si Adrian Paunescu ,recasatorit si barbierit cu d-na Ministru.Ba nu,barbierit si necasatorit. Lumina,Lupta,Libertate.
D-nul Vadim Tudor,poreclit si Cornelia, este noul Presedinte de onoare al Asociatiei Romania-Israel.Dansul va efectua o vizita de 3 zile la Ierusalim.Muncitorii Romani din Israel,cei ne expulzati,ii vor pregati o primire "semita" cu pita si sare din Marea Moarta.
Marea poeta Romana Aleksandra Haicu a primit si anul acesta Premiul : Cersetorul de Aur .Noul Volum al marei poete:
"O lacrima in coltul ochiului" s-a bucurat de mari aprecieri si succes.Cei 200 $ obtinuti din vanzarile volumului au fost donati Asociatiei Cersetorilor din Romania .Trebuie subliniat ca numarul cersetorilor emigranti in Spania,Franta si Germania a scazut vertiginos.Merita de cersit si in Romania.In urma cu ani situatia era deplorabila,oamenii nu mai aveau ce sa dea nici macar la cersetori,pastrau pentru ei .Aleksandra Haicu a primit un premiu de 10.000 de dolari inmanat de Ministrul Culturii D-na Dedina Canepa.D-na Haicu a declarat emotionata ca-si va achizitiona in sfarsit masina vietii dansei,Daewoo Speedy Turbo.
Ministrul Stiintei D-na Ecaterina Patru a anuntat oficial ca da demisia.Misia e fostul sot emigrat in Siberia.Si dansa a hotarat sa dea de el.Cu un an in Urma Misia Patru inventase un dispozitiv de alungare a calamitatilor care nu a functionat cum trebuie si toate ororile vremii s-au intamplat la Bucuresti.Acum fiecare Senator are Caiac la scara.Norocosii au submarine miniatura.
In Muzeul papusilor de ceara Doamna Tuse din Scornicesti au aparut ultimele patru creatii: Sotii Ceausescu insotiti de Adrian Paunescu si Cornelia Vadim Tudor.Ultimii doi apar in spatele cuplului,aplecati.
Ati obosit nu? Prostii nu? Dar cine a ras un pic sau a zambit stie el ce stie.Cand plangi,plangi singur.Cand razi,razi cu toata lumea.
Si un zambet valoreaza cat o poezie buna,believe me.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 21 Jun 2003, 05:52 PM
Mesaj #2





Guests






Bestial, Balaure!! Daca mai ai din astea, mai baga , nene, ca-s ale naibii de bune!! Te mai fac sa zambesti cand de fapt iti vine sa-ti crapi capul!! Cel putin pe mine m-au facut sa rad de-a binelea.
Mi-a placut faza cu "Asociatia Barbatilor Batuti" laugh.gif Daca ar exista stiu sigur pe cineva care s-ar inscrie laugh.gif
Concluzia? MAI VREAAAAAAAAAUUUUUUUUUU!!! biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 22 Jun 2003, 08:33 AM
Mesaj #3


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398




The Johnny Cowboy Story.

In America de Nord,undeva in Sud,in orasul Olt -City ( nu va chinuiti sa-l cautati pe harta)
traia cel mai vechi emigrant din Romania,Ion Vacaru.Bineinteles dupa un timp si-a americanizat numele in John Cowboy.
Asa a inceput Imbogatirea Englezei cu expresii noi, in Olt-City.Daca reciproca lu' John Cowboy e valabila de ce nu si reciproca expresiilor in Romaneste,asa de iubite de neamul haiducilor.Raperi din toate colturile Americii au venit sa-nvete noi si cool expresii de la Vacarul nostru.
Intr-o zi era putin aptiguit Johnny si tot incercau baietii de la pub sa-i explice un banc cu blonde.Si nea Johnny ...tufa,nu-i cadea fisa.La un moment dat,dupa ce toti uitasera de banc,obositi de numeroasele incercari,il vad pe Johnny prapadindu-se de ras:
-He,he,he....he...he..he...he..he..he...(.prapadit).
-Man, rrrrr....u...o.k? l-au intrebat in cor baietii.
-The token has fallen inside me...he...he....si a explicat ca a inteles bancul.
-What?????...
Le-a explicat dupa aia cum cade fisa de 25 bani in telefonul public.Si baietii se si gandeau sa cheme ambulanta sa-l duca la spitalul de ..nervosi.Astazi marele hit rap al trupei The Bishop's Public Telephone se numeste: I have my token fallen inside.
10 saptamani in top 20 pe locul 1.
Cand se enerva, Johnny injura asa: Get in your mother's pussy or......Your Mother's Cross.Prima o cam intelegeau baietii insa
pe a doua,what's up man?,what do you want from my mother's cross? Se enerva Johnny: The Easter of your Mother!!!
What's up man,it's Christmas now,Johnny what's the matter with you?
-F... you!!!
-F... you too!!!
Si se impacau.Ridea Johnny si-i spunea: It's o.k. sometimes I make from a mosquito a stallion.
-What ??!!!!!
Ii explica Johnny ce a vrut sa spuna pana cand in sfarsit partenerul se spanzura de lampa,ca sa nu-l mai auda.
Intr-o zi ii explica Johnny unei pensionare,cat de mult i-a placut un banc.
-I liked it so much , I shited on me from laughter.
Wow ,the old lady almost died.Dar a indraznit sa zica:
-You mean... in your...underwear.
Ia uite ba la ea de baba,a zis in gandul lui Johnny.
-Yes Mam',nice isn't it?
Gone with the Suterday's Water...Expresia de soc a lui Johnny cand era la petreceri cu necunoscuti.
-What ????
Pana le explica Johnny ce a vrut sa spuna,absolut toti reuseau sa se spanzure de aceeasi lampa.
Dar azi,hitul disco al formatiei Gay's Monday se numeste: ...On Suterday's Water...10 saptamani in top 10.
La inmormantari,isi facea Johnny cruce si zicea: Let his ashes be easy.( trebuie spus ca asta zicea cand era nou emigrant,dupa aia a renuntat la expresie).
Odata,s-a luat Johnny la intaratat cu un negru vagabond.L-a amenintat ca daca nu se potoleste:
-I make you one with the Earth. (simt nevoia sa traduc aici: te fac una cu Pamantu')
Cetateanul negru s-a facut rosu de furie:
-What ??????
In vijelia naucirii cu expresii,Johnny a tras cu pumnu' si a fugit rapid.Zicea Johnny:
-This is what I do when somebody steps on my nervs.
As continua asa pana miine dimineata dar devin plictisitor.Ma rog,Johnny devine.
Johnny a murit de batranete la 98 de ani.Si din cauza lui s-au spanzurat multi de lampa:
Let their ashes be easy






--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 22 Jun 2003, 08:33 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Mistinguett
mesaj 22 Jun 2003, 06:53 PM
Mesaj #4


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Nu ma pot abtine, trebuie sa ma bag sa zic: esti fantastic, Balaure! Tine-o tot asa laugh.gif

Primul meu gand a fost ca ar trebui sa publici chestiile astea - dar gandindu-ma mai bine, e mai frumos asa, sa fim noi astia de pe HA privilegiati... Go on, man 40.gif



--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 23 Jun 2003, 11:45 AM
Mesaj #5


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398



Despre Lupta impotriva Coruptiei .

Dragi Tovarisi si Pretini...oataririli lu' Dom'Iliescu,ptu' ptu', de a lupta impotriva coruptiei contravin tratatului de la Elsinki,pt ca Romania ,bazele ei, sint puse pe coruptie.Distrugi bazele,Romania se prabuseste.Si la Elsinki nimeni nu s-a prabusit. Asa ca dragi tovarisi si pretini, mi-ati facut mie felul insa pe vremea mea tot Romanul avea un Viitor:Nevasta-mea. Acum,nici macar fotbalul nu e cine stie ce,parvenitii sint Senatori,si poeziile de baza sint manelili,ihs..daca puneam eu mina pe Adrian Copilu Minune il faceam scaun la Biblioteca Centrala. Asa ca,nu va lasati prostiti de demagogiili noului val de politicieni,ci furati cit puteti si de unde puteti,ca in curind n-o sa fie nici macar ce sa mai furi. Va zice Culai de la Radio Ghencea,vocea Ingerilor Pazitori. Tot ce a mai ramas e caterinca,nimeni nu poate sa fure caterinca,caterinca a ramas comunista,dai cit poti si primesti la fel!!!! Aplauze,Ovatii,Aplauze.... 19.gif 19.gif 19.gif




--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 23 Jun 2003, 11:47 AM
Mesaj #6


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398



scris in 2002

Vara asta,desertul Sahara va fi un frigider pe linga ...Palatul Victoriei.
Culai, se pare, nu s-a gindit la viitorul tarii si nu a utilat palatul cu aer conditionat. Cred ca singura caldura la care s-a gindit era cea a Iadului, s-o fi obisnuit cu ea?
Domnu' Nastase va fi milos si a hotarit ca se poate veni in tinuta mai usoara decit costumul si cravata. Dar,vai,nu in blugi si sandale.In costum cu mineca scurta? Cravata racoritoare? Camasa alba ,cool?
Domnul Gioana va propune camasa cu mineca scurta sub haina costumului. Domnu'Gioana,
asta e un numar al scamatorilor,sa fie grea scamatoria.Nu stiu daca Senatorii or sa se racoreasca sau o sa fie tristi,ca nu le mai merg treburile,prea dificil.
Uite,de exemplu Domnu Ciorbea arata ca Frankenstein in orice tinuta,poti sa sperii cu el copiii neascultataori.Ion Dolanescu arata ca un schimbator de dolari pe strada. Sergiu Nicolaescu arata ca un Mafiot batrin.Dar el e singurul om adevarat din Senat,ca Senatul e un film oricum,stiintifico fantastic.El cel putin e regizor de meserie.
Tot ce am scris aici e inspirat de ce vad la PROTV,deci orice legatura cu realitatea nu trebuie luata in considerare,eu traiesc in trecut,pe vremea Geniului Carpatilor.Si din noroc,n-am suferit din cauza genialitatii lui ,din contra,intre 1965-1970 Romania avea ce minca,de la mic la mare,orice salariu,oricine.Dar ca orice lucru,ce e prea mult,strica,he..he.... Caldura Mare Neamule, se zvircoleste-n mormint,neicusoru', Nea Caragiale,nu in blugi,nu in sandale........


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 25 Jun 2003, 04:26 PM
Mesaj #7


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398




Umezeala

(scurt dialog)

-Gicule cine e tipa aia din masina ta?
-Cum cine ma ,noua mea nevasta
-Ba ce urata e,totul inteleg la tine dar de ce ti-ai luat nevasta cu mustata?
-Mustata,mustata dar sa vezi ce par are pe piept .Nu conteaza,se misca bine.
-In pat?
-Nu ,cand vreau s-o iau la palme,in pat ma.Ciciolina e amatoare pe langa ea.Avea bani.
-Ciciolina?
-Nu ma boule,nevasta-mea.Tac'su gestionar.Ne-a luat casa si Daewoo.
-Dai ce?
-Dei uuuuu...,autoturismul de lux.
Trece o vecina.
-Sarut mana d-na Popescu.
-De ce sa-i saruti mana ma? O stiu pe asta,nu se spala pe maini niciodata.
-De unde stii tu atatea ma?
-Am tras cu ochiu.Uite Gicule vine nevasta-ta nervoasa.
-Gicule,cat pot sa te astept in masina?
-Draga mea te rog fa cunostinta cu Ernest,prieten din copilarie.
-Incantata.
-Ba Gicule si mustata si cu mainile umede ca un Limax.Ce umezeala pe mine acum.
-Taci ba ca te aude.
-Cum sa m-auda,nu vezi ce dopuri de ceara are in urechi?
-Nu e ceara domnule e walkmanul.Gicule cum ii permiti sa vorbeasca asa cu o doamna?
-He,he...tu Doamna? Daca tu esti Doamna eu sunt Brad Pitt.
-Brad ce? E vara Gicule.
-Draga mea,ce asculti la casti?
-Adrian Copilu Minune...O Minune de Muzica....Adrian e romantic nu ca tine.
-Ba Gicule imi pare rau dar te las singur cu femeia ta.E foarte atragatoare.Atrage mustele si tot felul de insecte.Ai flit in casa?
-Transmite salutari Verei.
-Lu nevasta-mea? Nu trebuie.
-De ce nu trebuie ma?
-M-a parasit.
-Cu cine?
-Cu Gigi Gunoieru'.Zicea ca e mult mai curat ca mine,ca nu sforaie si face sex odata pe saptamana.
-Du-te ma d'acilea de prost si tu faci misto de a mea?!!!? Saracu Gunoieru nu strange destule pisici moarte,ii mai trebuie si
nevasta-ta? Numai bine ,du-te dracu acasa si mai spala-te.
-Nu vreau,ca o sa se-ndragosteasca nevasta-ta de mine .Vera ma ranea cu mustata ei.Numai bine,du-te la dracu cu gorila ta cu tot.
-Ce gorila ma?
-Nu stiu,am zis si eu asa,la nervi.Ne vedem la meci Duminica.






--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 1 Jul 2003, 11:03 AM
Mesaj #8


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398



(stand up)

" Buna Seara.As vrea sa va spun ceva de care sa va prapaditi de ras.Dar dupa prima impresie
n-ati venit sa radeti ci sa aruncati cu oua stricate in mine. Va rog pastrati-va ousoarele,mai e nevoie de ele.
Doamna in rosu e de alta parere judecand dupa tristetea de pe fata dansei.Dumneavoastra sunteti barbatul in familie,nu-i asa?
Firfiriul ala care e pe scaunul de alaturi , care cere voie sa aplaude, e barbatul dvs? Se vede,un mascul fara drepturi in casa. Cand intra pe usa,pac...o palma dupa ceafa: Unde ai fost nemernicule? - La servici' dar de ce dadusi? Pac..inca una.
Asa, sa-ti amintesc ca e vai de tine daca nu te duci la servici.Da si el sa se culce,...cocoselule vino la gainusa ta....si-l smulge de pe perna .Si da-i si.....si da-i si.....pana cand scoate untul din el.Vasile,acum mangaie-ma pana adorm,animalule.
Nu-i asa ca te cheama Vasile? Da. Te miri cum am ghicit? Vasile e prescurtarea de la Vai de silele tale pirpiriule.Intr-un cuvant:Vasile.Vad ca te-ai dat cu colonie asta seara.Ca sa nu mai mirosi a hoit? Acum mirosi a hoit parfumat,Vasilica igiena a adus-o Islamul in Europa acum multi ,multi ani.
Apropo de Islam:

Ala care se catara pe zgirie-nori: Spiderman.
Ala care zboara printre zgirie-nori: Superman.
Ala care zboara prin zgirie-nori: Musulman.

Vad ca nu vreti sa radeti.Mai ales voi astia din primele randuri.Cei care zic ca marimea nu conteaza.Sa fie vesela doar.Si voi Tarzani.Am o veste rea.Marimea conteaza.Lasati veselia pe seama lui Jane,stie ea cum sa aduca distractia dupa aia.
Dumneata de ce nu razi? Tu ,tu, Nae Ciupitu din Gheboaia? De unde stiu cum te cheama? Te-am vazut ieri la ProTV la Urmarire Generala.Spuneau ca ai disparut de un an.Cu banii locatarilor.Unde fugi?....Stai ma,am glumit...vai ce-am facut,am zis si eu ,asa,intr-o doara.Va sfatuiesc insa sa incepeti sa radeti.Eu spun o propozitie,voi,ha..ha...ha. cu aplauze.Sunteti gata? Incep:
-Iarna asta o sa se dea caldura pe gratis la blocuri....
Ha..ha..ha...aplauze
-Corneliu Vadim Tudor s-a covertit la Iudaism.
Ha..ha..ha...aplauze
-Romanul s-a jurat sa nu mai fure..
Ha..ha..ha...aplauze
-Senatorii doneaza jumate din salariile lor la saraci...
Ha..ha..ha...aplauze
-S-a legalizat consumul de droguri,marihuana se da pe gratis la barurile din Bucuresti...
Ha..ha..ha...aplauze
-In sfarsit ati scapat de mine,ca plec....
Ha..ha..ha...aplauze



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 16 Jul 2003, 09:16 AM
Mesaj #9


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398



Iubeste-ma pana ma omori

Un faimos playboy Munchenez,in varsta 72 ani a propus 250.000 $ celei care-l va omori cu un "numar". Numar se numeste ritualul reproducerii fara reproducere,doar placerea. Mai clar,pipitei care fiind asa de priceputa in ale...sexului,il va...numara asa de bine incat va avea un infarct si va fi ultima lui balansare in viata actuala.
Nu i-am retinut numele,dar i-am vazut poza in ziar,imbracat bine si sprijinit de un Rols Royce frumusel.
Povesteste tipul ca a fost navalit de propuneri.Si ca nu ia viagra ( eu spun ca nu vrea sa faca infarct de la ea si sa plateasca 250.000 dolari degeaba).
Femei,va imaginati un milionar de 72 ani care vrea sa parleasca pe gratis? Si ce femei, bune visatoare si fierbinti.Langa multe dintre voi stau niste masculi mai tineri pe care-i omarati numai daca le cereti un numar.
-Gigele,hai sa.....Gigele ce-i cu tine,de ce nu respiri ? Ganditi-va ca viine norocoasa, trage, trage, trage,si.....el face infarctul asteptat.Ea,se sterge de sudoare,zambeste si -n timp ce se imbraca el se trezeste si zice: Bau....si ea lesina.El isi aprinde o tigara si zice:
- Daca ma iubeai cu adevarat,muream.

Inca putin,si dragul de el o sa viziteze Romania. Paziti-va ,e un smecher,poti sa faci tumbe si tot felul de exchibitii.
Nu moare bosorogul. Doar ... profita pe gratis, la 72 ani.



--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Balauru
mesaj 22 Jul 2003, 08:44 AM
Mesaj #10


Vornic
****

Grup: EmailInvalid
Mesaje: 335
Inscris: 21 June 03
Forumist Nr.: 398



Note: ATENTIE ! limbaj explicit


Ultimul Ragnet
(despre ce se poarta azi pe strada)
Nu se poate sa nu fi observat noua moda de pantaloni,la femei in special:
Tanganezii Sub Buric!!
Blugii evazati,putin evazati,medium evazati,enorm evazati,care au o talie asa joasa incat buricul e 10-15 cm deasupra.
Pe vremea mea erau pana-n gat.Ce sa faci, moda se schimba.De exemplu pe vremea mea trebuia sa desfaci costumul de baie (la femei) ca sa vezi fesele.Acum trebuie sa desfaci fesele daca vrei sa vezi costumul de baie.Gluma cunoscuta.
Tanganezii sub buric se poarta azi cu tatuaj pe piele care se vede pe jumatate.Adica intre tanganezi si buric apare tatuata o aripa de inger,o frunza de trandafir,un cioc de vultur. Ceva ,cica,sexy.In buricul dezvelit,adica la vederea tuturor,se afla inel,biluta,sabie in miniatura,pe scurt: piercing. La spate la fel.Deasupra feselor fetele se tatueaza azi cu tot felul de tatuaje,cica sexy. De la buci in sus.Apare cate o petala de trandafir,o ageata,..etc...etc....o inima.....
Si bineinteles se poarta bluze mini ( am vazut unele care se termina imediat sub sani-La babe se termina sub genunchi daca adopta moda asta)
La tanganezii astia se mai poarta pantofi cu talpa foarte inalta,numiti :platforme.Ca piticele sa arate si ele cat de cat...evazate bine.
Plusuri si minusuri:
Azi fetele nu ascund culoarea chilotilor pe care-i poarta,datorita modei.Ies liber din pantalonii susnumiti .
Domnule daca o fata frumoasa si slaba poarta tanganezi din astia,toata placerea. Pun in evidenta duioasele forme ale femeii si popoul devine obraznic de tot. Dar cand vezi cate o grasana care-si revarsa suncile afara iti vine sa o iei la fuga. Nu trebuie sa adoptam moda cu orice pret. La grase se vede taietura dintre fese de-ti vin pandaliile. Si daca se si tatueaza,iti vine sa o iei la fuga de-a binelea. Si mai sunt unele si grase si paroase de lesini pe loc. Tanganezi sub buric,mustata sub nasuc si doar in palma e neted.
Barbatii au noroc, in ultimul timp e moda :Chelie.Ai ramas cu capul in curu' gol? Rade-l de tot si femeile curg pe glie.
Cei mai sexy sunt cheliosii cu tot felul de cercei si inele ,in nas,urechi,langa ochi.Ma gandeam ca porcii nu mai sant azi originali,in special aia care au un inel in nas sa nu mai scurme.
Tanganezi e un cuvant provenit din.... Roma.Roma e limba romilor,he..he....Sau rad degeaba? Cum se zice la limba romilor? Romica,Romasca,Romglish,Romcais,...
Romeasca? Romii au cucerit Roma.La fiecare colt de strada un rom ori cerseste ori smeneste.
Si ce daca? Au dat ei istoriei cuvantul asta minumat sau nu? TANGANEZI.Poarta-i si ...vezi...







--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 28 March 2024 - 05:17 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman