HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

 
Reply to this topicStart new topic
> Propunere In Decenta De Sarbatori
Mihai
mesaj 9 Dec 2005, 01:34 PM
Mesaj #1


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



http://www.hanuancutei.com/forum/content/Anunturi-importante/6907/http-www-hanuancutei-com-forum-index-php-showtopic-6907/

Ne-ai prins, iti facem o... propunere in decenta. jamie.gif
Propunere ce s-a concretizat minunat anul trecut si avem increderea ca se va indeplini cel putin la fel si anul acesta, cu ajutorul TAU! thumb_yello.gif

Pe scurt, iata despre ce este vorba. Mai bine zis, cum a sunat aceasta propunere lansata de bdl si reluata anul acesta de Barrie, cu sprijinul unor forumisti minunati.

QUOTE (bdl)
Fratilor, uite cum sta problema: suntem destul de multi useri pe aici, vorbim zilnic, ne distram, ne impungem, ne-ntilnim, birfim, asta e, se cheama ca sintem un fel de mica si virtuala comunitate.... Si mi-ar placea sa sper ca in ciuda tuturor divergentelor de opinii, SUNTEM o comunitate.
Asa ca uite cum sta treaba: vin Sarbatorile, e un sezon... mai special al anului.
Anul trecut cineva (adica Atta parca) a facut o chestie care mi-a placut. Si pe parcursul anului, Diana-Maria, la fel, a reusit sa faca niste chestii care au multe in comun cu ideea de comunitate.
Propun o actiune, sau cum vreti sa-i ziceti, un "ajutor" sa-i zicem pentru citiva copilasi din orfelinate. Deci ceva de genul actiunii de anul trecut facuta de Atta.
Nimeni nu are nici o obligatie, sa fie clar. Nimeni nu judeca pe nimeni.
Dar eu, in situatia mea vorbesc, pot sa-mi rup citeva beri de la gura sa incerc sa "indulcesc" sarbatorile unor copii pe care guvernul oricum nu-i ajuta f mult.
Si ca mine mai sint multi prin strainatate, tot de aici de pe forum, care sint sigur ca asteapta doar un pretext sa ajute.... 
Si sint sigur ca si in tara mai sint destui care pot ajuta, pe masura posibilitatilor lor...




smile.gif Orice contributie, oricat de mica va insemna un strop de fericire in plus pentru copilasii oropsiti de soarta.

Suntem siguri ca... vei accest propunerea noastra in decenta! smile.gif Detalii regasesti la adresa http://www.hanuancutei.com/forum/content/Anunturi-importante/6907/http-www-hanuancutei-com-forum-index-php-showtopic-6907/

thumb_yello.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 9 Dec 2005, 01:38 PM
Mesaj #2


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



QUOTE
Lume,lume!

Sambata, 17 decembrie incepind de la orele 11 am hangitele Mara, Michelle si Nefertiti va asteapta la o cafea si o donatie, pentru a ajuta copiii de la asezamintul Valea Plopului si pe parintele Tanase, la una din mesele din holul central Carrefour Orhideea. Costumatia nu e obligatorie(decit pentru organizatoare) de asemeni nici suma donata. Orice ajutor va fi binevenit!

Va multumim si va asteptam cu drag!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mihai
mesaj 14 Dec 2005, 07:19 PM
Mesaj #3


Gazda Hanului
******

Grup: Admin
Mesaje: 8.578
Inscris: 22 February 03
Din: Hanu Ancutei
Forumist Nr.: 1



Multumim tuturor celor ce au donat pentru a le face o surpriza napastuitilor de la asezamantul Valea Plopului! thumb_yello.gif

Pentru cei ce sunt interesati si doresc sa faca o donatie, iata cateva detalii:

Pentru donatii in cont bancar, RON sau Euro, va invitam sa o contactati pe Mara, prin PM (click) sau email (click).

Pentru donatii prin Western Union, contactati-o pe Michelle, prin PM (click) sau email (click).

Tear se va ocupa de lucrurile donate si va lua legatura cu parintele Tanase. O puteti contacta de-asemenea prin PM (click) sau email (click)


Cadourile vor ajunge la copiii de la asezamantul Valea Plopului (click), o realizare deosbita a unei persoane deosebite, parintele Nicolae Tanase. smile.gif


In cadrul acestui asezamant sunt ingrijite 177 de persoane: copii rezultati in urma renuntarii la avort si lasati spre ingrijire in conditii de confidentialitate deplina asociatiei pe o perioada mai mica sau mai mare de timp, copii din familii cu mari probleme sociale incredintati de mame temporar, copii abandonati in spitale cu deficiente in curs de recuperare prin plasarea in mediu familial, copii ai strazii recuperati si in curs de reintegrare, tineri alungati din orfelinate dupa implinirea varstei de 18 ani, resocialzati si implicati in activitati lucrative, gravide sau mame alungate din familiile lor si ocrotite pana la rezolvarea situatiei personale.


Va multumim pentru sprijinul dumneavoastra, pentru raza de lumina ce o aprindeti pentru aceste persoane greu incercate.
Dumnezeu sa va binecuvanteze! smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 7 May 2024 - 03:52 PM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman