![]() |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest forum se adreseaza tuturor iubitorilor de animale. Sunteti liberi sa va exprimati parerile de orice fel atat timp cat se incadreaza in limitele bunului simt.
Scopul forumului... e simplu. Sa aflam mai multe lucruri din lumea necuvāntatoarelor si sa ne ajutam reciproc in diversele probleme cu care ne-am putea confrunta la acest capitol. Orice sugestii sunt binevenite. Enjoy!
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Vornic ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 299 Inscris: 5 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 20 ![]() |
Incep eu cu catzelusa mea pe nume Tasha. E bichon maltez si are 2 anisori jumate.
Aste e facut cam acu un an cred ![]() Iar asta e facuta anu asta ![]() Astept sa va laudatzi si voi cu ale voastre ![]() -------------------- Fii stapan pe pasiunile tale, ca sa nu ajunga ele stapane pe tine.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Haiduc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.002 Inscris: 17 January 04 Din: Ann Arbor Forumist Nr.: 1.865 ![]() |
Uite-l pe Chomsky, "activistul politic"...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Dregator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 776 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 241 ![]() |
Jasmine,poza ta nu o vad
![]() Am vrut sa postez si eu o poza dar nu am reusit ![]() ![]() Mihai,HELP!!! Acest topic a fost editat de Vegas2002: 6 Feb 2004, 12:48 AM |
|
|
Promo Contextual |
![]()
|
![]() ContextuALL ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Gazda Hanului ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Mesaje: 8.578 Inscris: 22 February 03 Din: Hanu Ancutei Forumist Nr.: 1 ![]() |
Am activat si in cadrul acestui subforum posibilitatea de a atasa fisiere / imagini.
Va rog insa inainte sa cititi si cele scrise in cadrul acestui topic (click). Va multumesc. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 ![]() |
Va salut pe toti si tin sa-i multumesc lui Mihai de aceasta favoare acordata !
De cand ma tin minte am avut caini. Dar modelul meu a fost si v-a ramane Luna, o catea ciobanesc german care mi-a umplut viata de bucurie mai mult de 14 ani. Pana cand a murit, de fetita mea nu s-a apropiat nimeni, nici macar parintii mei...doar daca era inchisa. Mai jos o poza cand fetita avea doar jumatate de an!! Sper sa va placa.... Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
Mai usori ca vulturii, mai tari ca leii. |
|
|
![]()
|
|
![]() Dregator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 776 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 241 ![]() |
V-o prezint pe Kiki,pisicuta sorei mele
![]()
Descarca fisierul/ele
|
|
|
![]()
|
|
Iar el este Rex,dragostea vietii mele
![]()
Descarca fisierul/ele
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vornic ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 299 Inscris: 5 March 03 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 20 ![]() |
Super dragutza luna ta sorine, pacat ca e asa de mica poza. Vad ca are un medalion or smt la gat, ce e exact?
-------------------- Fii stapan pe pasiunile tale, ca sa nu ajunga ele stapane pe tine.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.344 Inscris: 8 March 03 Forumist Nr.: 41 ![]() |
Multumesc KodiaK
![]() Multumesc de compliment si mai incerc una cu fetita la 5.5 ani alaturi de draga ei pazitoare Luna!! Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
![]()
|
|
Vornic ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 440 Inscris: 12 August 03 Forumist Nr.: 594 ![]() |
Am mai pus poza cu tarantula noastra la natura si animale pentru ca nu exista atunci un subiect cu pozele animalutelor noastre. Asa ca scuzati-ma daca ma repet.
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.037 Inscris: 3 January 04 Forumist Nr.: 1.685 ![]() |
Kodiak, eu am o pisica grasa si rasfatata
![]() ![]() ![]()
Descarca fisierul/ele
-------------------- Prayer is the bridge between panic and peace.
|
|
|
![]()
|
|
Va salut din nou
![]() Am avut si un purcel cu chip de caine ![]() ![]() Dar mai bine treaz cu el, ca la somn era jale...sforaia in asa hal ca vecinii intrebau daca cineva a deschis atelier de tamplarie prin cartier ![]() In mare cam asta a fost Don...priviti singuri ![]() -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
![]()
|
|
Si inca una cu purcelu latrator!!
-------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
![]()
|
|
![]() Haiduc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.002 Inscris: 17 January 04 Din: Ann Arbor Forumist Nr.: 1.865 ![]() |
Sper sa mearga acum.
Sighi. Mititelul a avut o operatie in Decembrie si d-aia are burtica rasa.
Descarca fisierul/ele
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Haiduc ![]() ![]() Grup: Musterii Mesaje: 70 Inscris: 8 January 04 Forumist Nr.: 1.742 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Haiduc ![]() ![]() Grup: Musterii Mesaje: 70 Inscris: 8 January 04 Forumist Nr.: 1.742 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.796 Inscris: 22 August 03 Forumist Nr.: 654 ![]() |
Poz(N)ele catelului meu :
http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...e=post&id=74068 http://www.hanuancutei.com/forum/index.php...e=post&id=74062 Le postasem in jurnal... ![]() -------------------- NIHIL SINE DEO! |
|
|
![]()
|
|
Dupa Luna, Don, Rambo ci Cleo, aici se poate vedea poza recenta a catelei mele Shoco...
http://www.moveyoassets.com/v.html?id=48e9...1fe64f22af41245 Sorin. -------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
![]()
|
|
Priviti poza originala....
-------------------- When you have to shoot, shoot, don't talk.
|
|
![]()
|
|
![]() Don Juan Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 2.524 Inscris: 14 February 04 Din: Aproape īn aproape Forumist Nr.: 2.225 ![]() |
erm, from the creators of 'A bugs life' .. here's 'A dog's life'
![]() -------------------- Dragostea, precum un rāu, īşi va găsi un nou curs de fiecare dată cānd va īntālni īn cale un obstacol.
|
|
|
![]()
|
|
Rebel, asta e un beagle dulce ca al meu.... Ce scumpic e!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() piticanie oPsedata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 7.280 Inscris: 7 January 04 Din: *** Forumist Nr.: 1.726 ![]() |
asta e cucubilozauri-rubiguminizatul meu
Descarca fisierul/ele
-------------------- Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
|
|
|
![]()
|
|
Mutulica,
Am crezut ca se misca scaunul de sub gluteus maximus-ul meu! What the heck is that? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Don Juan Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 2.524 Inscris: 14 February 04 Din: Aproape īn aproape Forumist Nr.: 2.225 ![]() |
![]() Soccer, anyone? -------------------- Dragostea, precum un rāu, īşi va găsi un nou curs de fiecare dată cānd va īntālni īn cale un obstacol.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 159 Inscris: 12 January 04 Forumist Nr.: 1.798 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 159 Inscris: 12 January 04 Forumist Nr.: 1.798 ![]() |
Va mai trimit doua cu al meu sufletel
![]()
Descarca fisierul/ele
|
|
|
![]()
|
|
Scuze am zis ca pun doua dar am trimis numai una
![]()
Descarca fisierul/ele
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: EmailInvalid Mesaje: 116 Inscris: 14 March 03 Din: de doi ani...italia Forumist Nr.: 85 ![]() |
Am mai pus poze cu baietii mei si pe la natura...dar pe aceasta mu cred ca am mai pus-o
![]() Eu cu carlos in septembrie 2002 , deci avea cam 8 luni My Webpage |
|
|
![]()
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: EmailInvalid Mesaje: 116 Inscris: 14 March 03 Din: de doi ani...italia Forumist Nr.: 85 ![]() |
Si una cu Chack , avea cam trei ani (acum ...face 7 ani, maine
![]() |
|
|
![]()
|
|
Sa-ti traiasca si un"La multi ani " pentru ziua de maine
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Merci Tomy
![]() si voua sa va traiasca "comorile"! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Versiune Text-Only | Data este acum: 20 February 2019 - 04:46 AM |