HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!
Haine Dama designer roman

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Panouri Izolante si Panouri Sandwich

Va recomandam panouri termoizolante Topanel si Panouri Isopan, un sistem modern de termoizolare dezvoltat de compania romaneasca Topanel.

 
Reply to this topicStart new topic
> Sponsorizari, Informatii despre
John B
mesaj 9 May 2006, 10:58 AM
Mesaj #1


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 886
Inscris: 18 November 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.294



Am rugamintea pentru cei care au cunostinta despre sponsorizari, sa posteze. Ma intereseaza aboslut totul, inclusiv firme care ofera sponsorizari. Multumesc dinainte tuturor.


--------------------
I wish I can fly
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 9 May 2006, 11:25 AM
Mesaj #2


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Contract de sponsorizare

1. PARTILE CONTRACTANTE

Art. 1

Intre,
Societatea Comerciala ......................................., cu sediul in ............................................, str ................................................. nr ......., sectorul/judetul .........................., inmatriculata la Registrul Comertului ....................................... sub nr ..........................., reprezentata de catre .............................................., in calitate de SPONSOR
si
Asociatia/fundatia (persoana fizica)........................................................................., ce desfasoara activitati in domeniul ................................................, avand sediul/domiciliul in .................................................................................. reprezentata de catre .............................................., in calitate de BENEFICIAR,
s-a convenit incheierea prezentului contract de sponsorizare.

2. OBIECTUL CONTRACTULUI

Art. 2

Obiectul contractului il constituie transferarea de catre sponsor a dreptului de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare, pentru sustinerea de activitati fara scop lucrativ a beneficiarului.

3. PLATA SI MODALITATILE DE PLATA

Art. 3

Suma pe care sponsorul o va plati beneficiarului este de ......................... lei/USD.

Art. 4

Plata se va face astfel:

* o singura data, la data de ....................., in contul deschis pe numele ....................... la .................................................................................
* in transe lunare (trimestriale, anuale etc.) platibile la data de ................ a fiecarei luni (sau alta unitate de timp, specificata clar).


4. OBLIGATIILE PARTILOR CONTRACTANTE

Art. 5

Sponsorul se obliga sa puna la dispozitia beneficiarului suma stipulata in prezentul contract.

Art. 6

Beneficiarul:

* se obliga, in scopul .................................................... (reprezentarii, publicitatii etc.) a ............................., sa aduca la cunostinta publicului numele sponsorului ori de cate ori se prezinta si (eventual) sa ofere pliante de prezentare a sponsorului, alaturi de materialele sale de prezentare.
* se obliga la:........................................................................................
* se obliga sa utilizeze sumele primite de la sponsor in scopul stipulat in prezentul contract si sa prezinte documente justificative in acest sens.


5. DURATA CONTRACTULUI

Art. 7

Durata acestui contract este de ..............................., cu incepere de la data de ............. pana la data de ................. Contractul poate fi prelungit prin acordul scris al partilor contractante cu cel putin ......... zile inainte de expirare.

6. ALTE CLAUZE

Art. 8

Partile au desemnat fiecare cate o persoana, respectiv .......................... din partea ....................... si ................... din partea ......................., care vor tine permanent si eficient legatura intre ele, pentru realizarea obiectivelor fixate.

Art. 9

Evidenta financiar-contabila se tine in lei/$, extrasele de cont fiind puse la dispozitia partilor, la cererea acestora.

7. RASPUNDEREA CONTRACTUALA

Art. 10

Pentru neindeplinirea obligatiilor, partea in culpa va plati penalitati de ....... %/zi raportate la valoarea prestatiei neindeplinite.

8. FORTA MAJORA

Art. 11

Forta majora exonereaza de raspundere partile, in cazul neexecutarii partiale sau totale a obligatiilor asumate prin prezentul contract. Prin forta majora se intelege un eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si insurmontabil, aparut dupa incheierea contractului si care impiedica partile sa execute total sau partial obligatiile asumate.
Partea care invoca forta majora are obligatia sa o aduca la cunostinta celeilalte parti, in scris, in maximum 5(cinci) zile de la aparitie, iar dovada fortei majore, impreuna cu avertizarea asupra efectelor si intinderii posibile a fortei majore, se va comunica in maximum 15(cincisprezece zile) de la aparitie.
Data de referinta este data stampilei postei de expediere. Dovada va fi certificata de Camera de Comert si Industrie sau alt organism abilitat de legea statului care o invoca.
Partea care invoca forta majora are obligatia sa aduca la cunostinta celeilalte parti incetarea cauzei acesteia in maximum 15(cincisprezece) zile de la incetare.
Daca aceste imprejurari si consecintele lor dureaza mai mult de 6luni, fiecare partener poate renunta la executarea contractului pe mai departe. In acest caz, nici una din parti nu are dreptul de a cere despagubiri la cealalta parte, dar ele au indatorirea de a-si onora toate obligatiile pana la aceasta data.

9. CLAUZA DE NON-CONFORMARE A CONTRACTULUI

Art. 12

Incalcarea in orice mod de catre o parte contractanta a obligatiilor prevazute in prezentul contract cu efectul prejudicierii grave a celeilalte parti, atrage dupa sine raspunderea civila sau penala a partii respective dupa caz, conform normelor legale in vigoare.

10. CLAUZA DE CESIUNE A CONTRACTULUI

Art. 13

Una dintre parti poate transmite unei terte persoane, total sau partial, drepturile si obligatiile ce i se cuvin prin acest contract, numai daca a obtinut acordul scris al celeilalte parti, care trebuie comunicat in ........................ zile. Daca nu se primeste nici un raspuns, inseamna ca nu se consimte la cesiunea contractului si aceasta nu poate avea loc.

11. CLAUZA DE CONTINUITATE A CONTRACTULUI

Art. 14

Prezentul contract poate fi continuat de catre succesorii legali ai semnatarilor daca acestia au acordul expres al celeilalte parti.

12. INCETAREA CONTRACTULUI

Art. 15

Incetarea contractului poate fi realizata numai cu acordul scris al ambelor parti, facand exceptie urmatoarele cazuri:


* in cazul cand realizarea obiectului contractului este evident imposibila;
* la expirarea termenului contractului, cand partile au notificat in acest sens;
* cand este reziliat (rezolvit) pentru neexecutare;
* forta majora.




13. LITIGII

Art. 16

Litigiile care se vor naste din prezentul contract sau in legatura cu prezentul contract, inclusiv cele referitoare la validitatea, interpretarea, executarea sau desfiintarea lui vor fi solutionate pe cale amiabila.

Art. 17

Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti.

Art. 18

Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.

14. DISPOZITII FINALE

Art. 19

Prezentul contract intra in vigoare la data semnarii sale.

Art. 20

Prezentul contract s-a incheiat si semnat in ........ exemplare originale de egala valoare juridica, la data de ..............



SPONSOR, ........................................
BENEFICIAR, ...................................


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 9 May 2006, 11:26 AM
Mesaj #3


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Legislatia in domeniul sponsorizarii

CODUL FISCAL
Deductibilitatea a 1% din impozitul pe venitul global pentru activitati de sponsorizare sau mecenat efectuate de catre persoanele fizice pentru sustinerea organizatiilor neguvernamentale;
Prevazut la art. 90, aceasta reglementare acorda contribuabililor persoane fizice care sustin organizatii neguvernamentale prin activitati de sponsorizare sau mecenat posibilitatea sa "deduca cheltuielile respective din impozitul pe venitul anual datorat pina la limita a 1%, inclusiv, din valoarea impozitului datorat".

Deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat realizate de persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente.
Art 49, alin (5), prevede deductibilitatea cheltuielilor "de sponsorizare si mecenat efectuate conform legii, in limita a 5% din baza de calcul", in cazul venitului net calculat pe baza contabilitatii in partida simpla (care nu se aplica, spre exemplu, venitului din drepturile de proprietate intelectuala).

Deductibilitatea cheltuielilor de sponsorizare si mecenat, in cazul firmelor, din impozitul pe profit.
Potrivit art. 31, contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, pot deduce sumele aferente din impozitul pe profit daca se indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: se incadreaza in limita de 3‰ din cifra de afaceri si nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat. Precizam ca aceste prevederi, care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2004, anuleaza orice prevederi contrare din Legea sponsorizarii.

Legea nr. 32 publicat in M.Of. nr. 129 din data: 25/05/1994
Lege privind sponsorizarea

Art. 1. - Sponsorizarea este activitatea care se desfasoara pe baza unui contract incheiat intre sponsor si beneficiar, care consimt asupra mijloacelor financiare si a bunurilor materiale care se acorda ca sprijin, precum si asupra duratei sponsorizarii.
In cazul sponsorizarii constand in bunuri materiale, acestea vor fi evaluate prin contractul de sponsorizare la valoarea lor reala din momentul predarii lor catre beneficiar.
Art. 2. - Este considerat sponsor orice persoana fizica sau juridica din Romania sau din strainatate care efectueaza o sponsorizare in conditiile legii.
Art. 3. - Persoanele fizice sau juridice din Romania nu pot efectua activitati de sponsorizare din surse obtinute de la buget.
Art. 4. - Poate beneficia de sponsorizare orice persoana juridica de utilitate publica, cu sediul in Romania, care desfasoara sau urmeaza sa desfasoare o activitate cu caracter direct umanitar, filantropic, cultural, artistic, educativ, stiintific, religios, sportiv sau care este destinata protectiei drepturilor omului si educatiei civice ori calitatii mediului inconjurator.
Art. 5. - Poate beneficia de sponsorizare:
a) orice persoana juridica nonprofit cu sediul in Romania, care desfasoara sau urmeaza sa desfasoare o activitate care poate fi sponsorizata conform art. 4;
b) orice persoana fizica, avand domiciliul in Romania sau apartinand spiritualitatii romanesti, a carei activitate constanta intr-unul dintre domeniile prevazute la art. 4 este recunoscuta de catre o persoana juridica nonprofit, constituita legal in tara sau in strainatate, cu activitate sustinuta in domeniul pentru care ofera recomandarea.
Art. 6. - Sponsorul ori beneficiarul poate sa aduca la cunostinta publicului sponsorizarea numai prin promovarea numelui sau a marcii ori a imaginii sale.
Numerele ziarelor, revistelor si emisiunile de radio si televiziune sponsorizate trebuie anuntate ca atare.
Se interzice ca prin operatiunea de sponsorizare beneficiarul ori sponsorul sa efectueze reclama comerciala anterioara, concomitenta sau ulterioara activitatii sponsorizate, in favoarea sponsorului sau a altor persoane decat beneficiarul.
Art. 7. - Facilitatile prevazute de prezenta lege nu se acorda in cazul:
a) sponsorizarii reciproce, persoane fizice;
b) sponsorizarea de catre rude ori afini, pana la gradul al patrulea inclusiv.
Art. 8. - Persoanele fizice sau juridice romane care efectueaza sponsorizari in domeniile prevazute la art. 4 beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarii, dar nu mai mult de 5% din venitul impozabil, cu exceptia veniturilor din salarii in cazul persoanelor fizice.
Persoanele fizice sau juridice straine care datoreaza statului roman, conform legislatiei in vigoare, un impozit pentru un venit realizat in Romania, dar care efectueaza sponsorizari in domeniile prevazute la art. 4, beneficiaza de reducerea venitului impozabil cu echivalentul in lei al sponsorizarii, calculat la cursul de schimb valutar al zilei la data efectuarii platii, dar nu mai mult de 5% din venitul impozabil.
Art. 9. - Beneficiarii sponsorizarii sunt scutiti de plata taxei pe valoarea adaugata asupra veniturilor incasate din sponsorizare.
Art. 10. - Beneficiaza de prevederile art. 8 si 9 si sponsorii care intretin monumente si situri istorice.
Art. 11. - Nu beneficiaza de facilitatile prevazute de prezenta lege sponsorul care, in mod direct sau indirect, urmareste sa directioneze activitatea beneficiarului.
Dispozitiile alineatului precedent nu inlatura drepturile partilor de a incheia, potrivit legii, acte juridice afectate de sarcina, daca prin aceasta nu se directioneaza ori nu se conditioneaza activitatea de ansamblu a beneficiarului.
Art. 12. - Contestatiile privind acordarea sau neacordarea facilitatilor stabilite de prezenta lege sunt de competenta directiilor generale ale finantelor publice si controlului financiar de stat.
Contestatiile se introduc in termen de 30 de zile de la data comunicarii, de catre organul de specialitate al Ministerului Finantelor, a solutiei la cererea de acordare a facilitatilor.
In cazul necomunicarii solutiei, termenul de contestatie curge de la expirarea a 30 de zile de la data introducerii cererii.
Introducerea contestatiei nu suspenda obligatia sponsorului de virare la bugetul de stat ori, dupa caz, la bugetele locale a sumelor datorate cu titlu de impozit sau taxe vamale.
Contestatiile adresate administratiilor financiare sunt supuse unei taxe de timbru de 2%, calculata la valoarea sumei contestate, dar nu mai putin de 1.000 lei.
In situatia admiterii integrale sau partiale a contestatiei, taxa de timbru se restituie integral sau proportional cu reducerea sumei contestate.
Art. 13. - Contestatia se solutioneaza prin decizia motivata a directiei generale a finantelor publice si controlului financiar de stat si se comunica partilor interesate.
Art. 14. - Partea nemultumita se poate adresa instantei judecatoresti in termen de 15 zile de la comunicarea deciziei motivate.
Art. 15. - In vederea solutionarii plangerii, in conditiile prezentei legi, dovada simulatiei se poate face, chiar in raporturile dintre parti, prin orice mijloc legal de proba.
Art. 16. - Ministerul Finantelor va emite instructiuni pentru aplicarea legii in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a acesteia.
Art. 17. - Prevederile prezentei legi intra in vigoare cu data de intai a lunii urmatoare publicarii acesteia in Monitorul Oficial al Romaniei.
Art. 18. - Pe data intrarii in vigoare a prezentei legi orice dispozitii contrare se abroga.

ORDONANTA nr. 36/1998 pentru modificarea si completarea Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea

Art. I. — Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 129 din 25 mai 1994, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
1. Articolul 1 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 1. — (1) In conditiile prezentei legi, sponsorizarea este actul juridic prin care doua persoane convin cu privire la transferul dreptului de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare, pentru sustinerea de activitati fara scop lucrativ, desfasurate de catre una dintre parti, denumita beneficiarul sponsorizarii.
(2) Existenta si continutul contractului de sponsorizare se dovedesc prin forma scrisa a acestuia, in care se vor specifica obiectul contractului, valoarea contractului, durata, termenele si obligatiile partilor.
(3) In conditiile prezentei legi, mecenatul este un act de liberalitate prin care o persoana fizica sau juridica, numita mecena, transfera, fara obligatie de contrapartida directa sau indirecta, dreptul sau de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare catre o persoana fizica, ca activitate filantropica cu caracter umanitar, pentru desfasurarea unor activitati in domeniile: cultural, artistic, medico-sanitar sau stiintific—cercetare fundamentala si aplicata.
(4) Existenta si continutul actului de mecenat se dovedesc prin forma autentica, in care se vor specifica obiectul, durata si valoarea acestuia.
(5) In cazul sponsorizarii sau mecenatului, constand in bunuri materiale, acestea vor fi evaluate, prin actul juridic incheiat, la valoarea lor reala din momentul predarii catre beneficiar.“
2. Articolul 3 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 3. — Persoanele fizice sau juridice din Romania nu pot efectua activitati de sponsorizare sau de mecenat din surse obtinute de la buget.“
3. Articolul 4 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 4. — (1) Poate fi beneficiar al sponsorizarii:
a) orice persoana juridica fara scop lucrativ, care desfasoara sau urmeaza sa desfasoare o activitate in domeniile: cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific—cercetare fundamentala si aplicata, umanitar, religios, filantropic, sportiv, al protectiei drepturilor omului, medico-sanitar, de asistenta si servicii sociale, de protectia mediului, social si comunitar, de reprezentare a asociatiilor profesionale, precum si de intretinere, restaurare, conservare si punere in valoare a monumentelor istorice;
b) institutiile si autoritatile publice, inclusiv organele de specialitate ale administratiei publice, pentru activitatile prevazute la lit. a);
c) de asemenea, pot fi sponsorizate, in conditiile prezentei legi, emisiuni ori programe ale organismelor de televiziune sau radiodifuziune, precum si carti ori publicatii din domeniile definite la lit. a);
d) orice persoana fizica a carei activitate intr-unul dintre domeniile prevazute la lit. a) este recunoscuta de catre o persoana juridica fara scop lucrativ sau de catre o institutie publica, ce activeaza constant in domeniul pentru care se solicita sponsorizarea.
(2) Poate fi beneficiar al mecenatului orice persoana fizica, fara obligativitatea de a fi recunoscuta de catre o persoana juridica fara scop lucrativ sau de catre o institutie publica, care necesita un sprijin in domeniile prevazute la art. 1 alin. (3).“
4. Articolul 5 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 5. — (1) Sponsorul ori beneficiarul are dreptul sa aduca la cunostinta publicului sponsorizarea prin promovarea numelui, a marcii sau a imaginii sponsorului.
(2) Sponsorul ori beneficiarul este obligat sa aduca la cunostinta publicului sponsorizarea intr-un mod care sa nu lezeze, direct sau indirect, activitatea sponsorizata, bunele moravuri sau ordinea si linistea publica.
(3) Denumirile publicatiilor, titlurile cartilor si ale emisiunilor de radio si televiziune sponsorizate trebuie anuntate ca atare.
(4) Anunturile vor fi formulate astfel incat sa reiasa clar actiunea de sponsorizare si vor fi aduse la cunostinta publicului, in mod gratuit, de catre beneficiarul sponsorizarii.
(5) In cadrul activitatilor de sponsorizare sau de mecenat se interzice ca sponsorul, mecena sau beneficiarul sa efectueze reclama sau publicitate comerciala, anterioara, concomitenta sau ulterioara in favoarea acestora sau a altor persoane.“
5. Articolul 6 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 6. — Facilitatile prevazute in prezenta lege nu se acorda in cazul:
a) sponsorizarii reciproce intre persoane fizice sau juridice;
b) sponsorizarii efectuate de catre rude ori afini pana la gradul al patrulea inclusiv;
c) sponsorizarii unei persoane juridice fara scop lucrativ de catre o alta persoana juridica care conduce sau controleaza direct persoana juridica sponsorizata.“
6. Articolul 7 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 7. — Prevederile art. 6 se aplica si persoanelor fizice sau juridice care efectueaza acte de mecenat.“
7. Articolul 8 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 8. — (1) Persoanele fizice sau juridice romane, care efectueaza sponsorizari in domeniile prevazute la
art. 4, beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizarilor, dar nu mai mult de:
a) 10% din baza impozabila pentru sponsorizari in domeniile: cultura, arta, invatamant, sanatate, asistenta si servicii sociale, actiuni umanitare, protectia mediului;
b) 8% din baza impozabila pentru sponsorizari in domeniile: educatie, drepturile omului, stiinta—cercetare fundamentala si aplicata, filantropic, de intretinere, restaurare, conservare si punere in valoare a monumentelor istorice, sport — cu exceptia fotbalului;
c) 5% din baza impozabila pentru sponsorizari in domeniile: religios, social si comunitar, reprezentarea intereselor asociatiilor profesionale, fotbal.
(2) Persoanele fizice sau juridice romane, care efectueaza acte de mecenat in conditiile prezentei legi, beneficiaza de reducerea bazei impozabile cu echivalentul acestora, dar nu mai mult de 10% din baza impozabila.
(3) Totalitatea reducerilor aplicate bazei impozabile pentru sponsorizarile efectuate potrivit alin. (1), cumulate cu cele aferente actelor de mecenat, nu poate depasi 10% din venitul sau din profitul impozabil, dupa caz.
(4) Persoanele fizice sau juridice straine, care datoreaza statului roman, conform legislatiei in vigoare, un impozit pentru un venit realizat in Romania si care efectueaza sponsorizari sau acte de mecenat, beneficiaza, de asemenea, de reducerea bazei impozabile cu echivalentul in lei al sponsorizarii sau al actului de mecenat, calculat la cursul de schimb valutar al zilei, la data efectuarii transferului de proprietate, in aceleasi cote aplicate persoanelor fizice sau juridice romane, conform alineatelor precedente.“
8. Articolul 9 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 9. — (1) Sumele primite din sponsorizare sau mecenat sunt scutite de plata impozitului pe venit.
(2) Aceeasi prevedere se aplica si bunurilor materiale primite prin sponsorizare sau mecenat, potrivit prezentei legi.“
9. Articolul 10 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 10. — (1) Nu beneficiaza de facilitatile prevazute in prezenta lege sponsorul care, in mod direct sau indirect, urmareste sa directioneze activitatea beneficiarului.
(2) Dispozitiile alin. (1) nu inlatura dreptul partilor de a incheia, potrivit legii, acte juridice afectate de sarcina, daca prin acestea nu se directioneaza ori nu se conditioneaza activitatea beneficiarului.“
10. Articolul 11 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 11. — Contestatiile privind acordarea sau neacordarea facilitatilor prevazute in prezenta lege se solutioneaza conform prevederilor Legii nr. 105/1997 pentru solutionarea obiectiunilor, contestatiilor si a plangerilor asupra sumelor constatate si aplicate prin actele de control sau de impunere ale organelor Ministerului Finantelor.“
11. Articolele 14, 15 si 16 se abroga.
Art. II — In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante, Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Culturii, Ministerul Cercetarii si Tehnologiei, Ministerul Sanatatii, Ministerul Apelor, Padurilor si Protectiei Mediului si Ministerul Educatiei Nationale vor emite instructiuni de aplicare a acesteia, ce vor fi avizate de Ministerul Finantelor.
Art. III — Prevederile prezentei ordonante intra in vigoare cu data de intai a lunii urmatoare publicarii acesteia in Monitorul Oficial al Romaniei. Pe data intrarii in vigoare a prezentei ordonante, orice dispozitii contrare se abroga.
Art. IV — Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare si cu cele aduse prin prezenta ordonanta, se va republica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, dandu-se articolelor o noua numerotare.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 9 May 2006, 11:26 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
John B
mesaj 9 May 2006, 11:32 AM
Mesaj #4


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 886
Inscris: 18 November 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.294



multumesc.

QUOTE
se obliga sa utilizeze sumele primite de la sponsor in scopul stipulat in prezentul contract si sa prezinte documente justificative in acest sens.


eu stiam ca asta nu e obligatoriu (cu prezentarea documentelor)

A obtinut cineva vreo sponsorizare?

Acest topic a fost editat de John B: 9 May 2006, 11:33 AM


--------------------
I wish I can fly
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 9 May 2006, 11:38 AM
Mesaj #5


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE (John B @ 9 May 2006, 12:32 PM)
multumesc.

QUOTE
se obliga sa utilizeze sumele primite de la sponsor in scopul stipulat in prezentul contract si sa prezinte documente justificative in acest sens.


eu stiam ca asta nu e obligatoriu (cu prezentarea documentelor)

Mda, si eu stiam ca nu este obligatoriu prezentarea de documente justificative. Ma rog, cei care au facut draftul de contract (clubafaceri.ro) vor sa fie mai catolici decat papa.
Daca imi permiti un sfat: daca scopul sponsorizarii corespunde, incearca la marile companii care au CSR(parca asa ii spune, e chestia aia cu implicarea firmei in imbunatatirea mediului social de pe piata in care activeaza) in politica lor de firma.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
John B
mesaj 9 May 2006, 11:42 AM
Mesaj #6


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 886
Inscris: 18 November 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 7.294



astia sunt si target-ul meu, insa eram curios daca cineva a trecut prin furcile lor caudine si imi poate impartasi din experienta


--------------------
I wish I can fly
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 9 May 2006, 11:46 AM
Mesaj #7


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Eu unul nu.
Ai aici insa documentatie.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kyklos
mesaj 5 Aug 2006, 07:26 PM
Mesaj #8


Ex-Colimator
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.439
Inscris: 25 November 05
Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului
Forumist Nr.: 7.332



Eu am lucrat in TV un an...partea cu sponsorii e cea mai neagra...daca nu ai sponsorii nu poti sustine o televiziune ....practic tu trebuie sa-i ofer ceva la schimb...de aceea e foarte greu de atras sponsorii , daca ti-ai atras sa zicem 20 sponsorii ai viitorul asigurat , ma refer la o televiziune locala ....


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 7 Aug 2006, 11:20 PM
Mesaj #9


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



QUOTE (Colimator @ 5 Aug 2006, 08:26 PM)
practic tu trebuie sa-i ofer ceva la schimb...de aceea e foarte greu de atras sponsorii , daca ti-ai atras sa zicem 20 sponsorii ai viitorul asigurat , ma refer la o televiziune locala ....

Confunzi sponsorizarea cu publicitatea. wink.gif


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Kyklos
mesaj 7 Aug 2006, 11:30 PM
Mesaj #10


Ex-Colimator
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.439
Inscris: 25 November 05
Din: Cosmos , Cetatean al Cosmosului
Forumist Nr.: 7.332



Pentru a-ti scoate o carte ai nevoie de o sponsorizare...iar cel care iti sponsorizeaza cartea vrea ori sa apara numele lui in ziar ori sa fie scris pe coperta....acelas lucru se aplica oriunde .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 25 April 2024 - 03:38 AM
Ceaiuri Medicinale Haine Dama Designer Roman