Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor avānd ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
![]() ![]() |
31 Oct 2008, 08:34 PM
|
|
|
Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 172 Inscris: 5 May 08 Forumist Nr.: 11.565 |
Este adevarat ca atunci cand votezi trebuie sa ai asupra ta ca alegator actul de identitate (B.I.;C.I.; Pasaport, etc) si cartea de alegator????? De unde ai scos tīmpenia asta?!? tocmai acuma cīnd au fost anunţat OFICIAL modul īn care putem vota?!? Mă, tu ţii cu ursu, să n-am parte ... sau eşti instigator profesionist ... |
|
|
|
31 Oct 2008, 09:12 PM
|
|
|
Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 3.713 Inscris: 16 May 04 Din: Bucuresti, the belly of heck Forumist Nr.: 3.508 |
Eu am la mine cartea de alegator mereu... la fel ca toate actele. Nu de alta, dar altfel le pierd. Mie mi-au dat carte de alegator si in 2006 cand mi-am facut buletin nou... de ce, numai ei stiu...
-------------------- |
|
|
|
31 Oct 2008, 09:13 PM
|
|
![]() Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 9.444 Inscris: 8 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.507 |
Astora le convine ca prezenta la vot sa fie cat mai redusa. De asta fac tot felul de manarii ca sa-i tina pe alegatori cat mai departe de sectiile de vot.
-------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
| Promo Contextual |
31 Oct 2008, 09:13 PM
|
|
ContextuALL |
|
|
|
|
31 Oct 2008, 09:31 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.943 Inscris: 9 December 06 Din: Undeva in acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Mă, tu ţii cu ursu, să n-am parte ... sau eşti instigator profesionist ... Nu, dar de cand am aflat tot caut cartea de alegator si nu stiu unde p.... masii am pus-o. -------------------- Cunoasterea omului, este inceputul perfectiunii. Cunoasterea Divina, este implinirea perfectiunii.
VOTATI: www.new7wonders.com/nature/en/vote_on_nominees, P.N.RETEZAT, O MINUNE A LUMII NATURALE. |
|
|
|
31 Oct 2008, 11:12 PM
|
|
![]() Haiduc ![]() ![]() Grup: Musterii Mesaje: 56 Inscris: 2 September 08 Forumist Nr.: 11.934 |
|
|
|
|
31 Oct 2008, 11:16 PM
|
|
![]() Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 9.444 Inscris: 8 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.507 |
-------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
1 Nov 2008, 08:20 AM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.987 Inscris: 16 March 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.605 |
De ex.: daca "iese" PSD-ul, se va intoarce, foarte probabil, la impozitarea graduala Daca or sa mai aiba ce sa impoziteze... sunt acum sute si mii de impozite... Toti astia vor sa ia ei tot, iar prostii sa se duca la vot sa-i legitimeze si sa-i protejeze asupra hotiilor facute. Cine ii mai poate inlocui pe astia? |
|
|
|
9 Nov 2008, 11:59 AM
|
|
![]() From Cooca Macaii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.249 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Semne bune anul are!
Contributiile de asigurari sociale, majorate cu 0,5% Proiectul legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2009 prevede o crestere cu 0,5% a cotelor de contributie pentru asigurarile sociale, fata de sfarsitul acestui an. Uite-asa se fac rost de bani pt majorari de salarii, in stil haiducesc, iei de la "bogatanii" cotizanti si dai la sarmani. Bai, sa stii ca politicienii astia sunt un fel de "a lu' Sapte cai". -------------------- Dragii mei politicieni : V-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!/ Sa ne mintiti doar din priviri, pentru ultima oara/ Iubiti-ne, cum iubiti parfumurile tari/ Cand va numim tarfe politice, calai si mercenari.
Sa ajutam invatamantul din Romania Donez computer putin folosit Moartea Domnului Trandafir |
|
|
|
9 Nov 2008, 02:56 PM
|
|
|
Musteriu ![]() Grup: Musterii Mesaje: 1 Inscris: 9 November 08 Forumist Nr.: 12.289 |
Intrati pe www.infovot.ro pentru a putea comenta la fiecare candidat in parte sau pentru a vota pe fiecrae colegiu in parte. Apoi vom vedea diferenta intre ce apare acolo si ce fac ei in sondajele comandate
|
|
|
|
12 Nov 2008, 06:33 PM
|
|
![]() From Cooca Macaii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.249 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Semne bune anul are! Kraft Foods Inc. va inchide fabrica de ciocolata din Brasov pana la sfarsitul anului 2009 si va transfera productia in alte unitati ale companiei, in primul rand in Bulgaria, au informat reprezentantii companiei. -------------------- Dragii mei politicieni : V-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!/ Sa ne mintiti doar din priviri, pentru ultima oara/ Iubiti-ne, cum iubiti parfumurile tari/ Cand va numim tarfe politice, calai si mercenari.
Sa ajutam invatamantul din Romania Donez computer putin folosit Moartea Domnului Trandafir |
|
|
|
12 Nov 2008, 10:58 PM
|
|
|
Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.446 Inscris: 26 December 05 Din: Cimişoara Forumist Nr.: 7.531 |
la cātă īnverşunare e zilele astea pe toate străzile şi trotuarele, să se repare şi să se īnoiască tot ce nu s-a făcut 4 ani ar trebui ca alegerile să fie īn fiecare an şi campaniile electorale să fie de 2 ori pe an, cāte 6 luni, poate ar fi mai uşor de circulat!
-------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. Pentru sanatatea dumneavoastra evitaţi... lipsa de zāmbet, soare şi iubire! Fractalia |
|
|
|
19 Nov 2008, 02:57 PM
|
|
Un test interesant este aici pentru a identifica, in caz ca nu este prea clar, care partid ti se potriveste mai bine din punct de vedere doctrinal.
Ce mi-a iesit mie (nimic surprinzator!): 70% PNL, 65% PDL, 60% UDMR -------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
19 Nov 2008, 04:40 PM
|
|
Eu am idei 100 udemeriste la proprietate, 100% liberale la economie si 100% pedeliste la justitie. La general - udmr 59, pnl 56 pdl 54.
-------------------- Dragii mei politicieni : V-as coase la gura cu sfoara, vreau sa va doara!/ Sa ne mintiti doar din priviri, pentru ultima oara/ Iubiti-ne, cum iubiti parfumurile tari/ Cand va numim tarfe politice, calai si mercenari.
|
|
|
20 Nov 2008, 08:21 AM
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 129 Inscris: 21 January 05 Forumist Nr.: 5.495 |
Referitor la mersul la vot am mai spus-o mai sus: sa alegi intre cine? Pe toate le stii tu, "maestre", asa-i? pe toate, afara de PRM de-aia si treci peste el cu usurinta, ca n-ai ce spune despre el. N-a fost la guvernare, n-a facut nimic rau, nu promite marea cu sarea, dar taceti malc fiindca, in timp v-at dat seama ca aia spun adevarul si-acum bagatelizati subiectul fiindca va este rusine sa recunoasteti ca sunteti usor de manipulat. ati pus botul la "Vadim Nebunul" si, timp de 4 ani v-ati smul parul din cap vazand la TV incompetenta, pupincurismul si coruptia guvernantilor, pe scurt, circul. Ati avut si paine, dar era luata pe credit (voi l-ati asociat cu cresterea economica) si acum, de cand cu criza, ati belit liniutza........................ PNG e varianta hada si cu mult mai tampa a PRM, nu are rost sa comentam. PS: inca mai astept raspuns la postul asta. Ce tari erati in gusa la vremea aia! S-a facut ceva? http://www.hanuancutei.com/forum/content-p...00/#entry633555 Geniilor! Acest topic a fost editat de Invincible: 20 Nov 2008, 08:23 AM -------------------- E inutil sa ma ataci caci esti steril,/Apar in stil letal si te surprind,/Te prind, te scufund in benzina si te aprind zambind./Ma metamorfozez in nor, ma urc la cer, te fulger si cobor,/Scot katana si trec la lupta, la sol,/Trec cu ea prin tine lasandu-ti sufletul gol./Pana nu mori, nu mor!
|
|
|
|
20 Nov 2008, 08:22 AM
|
|
|
Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 3.713 Inscris: 16 May 04 Din: Bucuresti, the belly of heck Forumist Nr.: 3.508 |
Eu am iesit complet UDMR-ist... noooo...!
65%udmr 63%pnl 63%pdl ce-i mai trist e ca la 56% vine png... de unde naiba? si eu am 100 udmr la proprietate, 100pnl la economie. Surpriza! 100png la descentralizare. Ce naiba stie Becali despre descentralizare? La sistem politic tot PNG... nu mai inteleg nimic. -------------------- |
|
|
|
20 Nov 2008, 09:36 AM
|
|
|
Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.446 Inscris: 26 December 05 Din: Cimişoara Forumist Nr.: 7.531 |
ceea ce demonstrează nimic mai mult sau mai puţin că repartizarea doctrinelor la diverse partide face parte dintr-o mare şi frumoasă varză!
-------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. Pentru sanatatea dumneavoastra evitaţi... lipsa de zāmbet, soare şi iubire! Fractalia |
|
|
|
20 Nov 2008, 10:36 AM
|
|
N-a fost la guvernare Ei nu mai spune! Partidul (Romania Mare) mai afirmă şi faptul că, īn plus, este singurul partid major care nu s-a aflat la guvernare deloc pānă īn 2004. Această afirmaţie nu este īntru totul adevărată, īntrucāt partidul a avut atāt secretari de stat cāt şi prefecţi īn guvernul Nicolae Văcăroiu īn alianţa guvernamentală care a fost numită Patrulaterul roşu. -------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
20 Nov 2008, 10:42 AM
|
|
ce-i mai trist e ca la 56% vine png... de unde naiba? Simplu: in programul lor politic au copiat de la unii si de la altii ceea ce suna mai bine. Doar nu era sa scrie in programul politic ceva de genul "Io Gigi dau bani la biserici si fac arogante cu Maybach-ul si il pun pe Zmarandescu sa-i bata pe aia in parlament". Nu-i nimic ingrijorator pentru tine. -------------------- Asa ca, daca toata lumea ar fi bolnava sau nebuna, iar numai doi sau trei ar ramane sanatosi sau cu mintea intreaga, acestia din urma ar ajunge sa fie socotiti bolnavi sau nebuni, iar nu ceilalti (Aristotel)
![]() |
|
|
|
20 Nov 2008, 02:00 PM
|
|
![]() Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 129 |