HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dieta Mediteraneana
Felina
mesaj 12 Sep 2007, 06:23 PM
Mesaj #71


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Sere, e bine ca macar la inceput sa respecti 100% reteta originala.

Pe a mea, a doua biggrin.gif , abia am scos-o din cuptior tongue.gif , de data asta am respectat reteta 100%, o sa pun si poze dupa ce se raceste putintel. wub.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 12 Sep 2007, 06:26 PM
Mesaj #72


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Io nu poci respecta retetele si pace! tongue.gif (sa pui neaparat poza tongue.gif )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 12 Sep 2007, 08:06 PM
Mesaj #73


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Serenity @ 12 Sep 2007, 06:26 PM) *
Io nu poci respecta retetele si pace! tongue.gif (sa pui neaparat poza tongue.gif )



sere e bine si 12 ore la dospit, io personal o las 20 pana la 24 smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 12 Sep 2007, 08:06 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Serenity
mesaj 13 Sep 2007, 10:49 AM
Mesaj #74


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



E in cuptior, pana acum arata promitator... adica nu s-a lipit de oala si a facut crusta. Ce mi-e ciuda e ca s-a lipit de dracia aia de prosop dat cu faina, si un sfert din cantitatea de aluat a ramas pe prospop. devil.gif m-a pus sa respect reteta cu prosopul.... laugh.gif

Misti, nu ne certa prea rau ca suntem off-topic pls.gif

Edit1: Mi s-a lipit de oala, 50.gif desi e de teflon, fir-ar sa fie! Sunt curioasa cum o scot... blink.gif

Edit2: Iacata si animalul. De bun, e bun la gust... dar data viitoare o dau naibii de oala si toata smecheria si o pun pe-o tava normala direct in cuptor.

Acest topic a fost editat de Serenity: 13 Sep 2007, 12:19 PM
Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  Picture_005.jpg ( 76.31K ) Numar descarcari: 26
Fisier atasat  Picture_006.jpg ( 69.2K ) Numar descarcari: 22
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 13 Sep 2007, 11:01 AM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.949
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



... cred ca trebuia sa presari mai multa faina pe servet inainte sa invelesti aluatul. smile.gif
Tesatura trebuie sa fie 100% din fibre naturale, ... cinepa, in, bumbac ... fara nici un ados de fibre sintetice, pentru ca acestea impiedica 'respiratia' aluatului si evaporarea umezelii (vaporilor de apa).

Poate se indura sa dea cineva o reteta verificata de piine cu cartofi. smile.gif


--------------------
*_*_*

Pierdut în Geometria Uitării
Căutând Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 13 Sep 2007, 08:11 PM
Mesaj #76


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Serenity @ 13 Sep 2007, 10:49 AM) *
E in cuptior, pana acum arata promitator... adica nu s-a lipit de oala si a facut crusta. Ce mi-e ciuda e ca s-a lipit de dracia aia de prosop dat cu faina, si un sfert din cantitatea de aluat a ramas pe prospop. devil.gif m-a pus sa respect reteta cu prosopul.... laugh.gif

Misti, nu ne certa prea rau ca suntem off-topic pls.gif

Edit1: Mi s-a lipit de oala, 50.gif desi e de teflon, fir-ar sa fie! Sunt curioasa cum o scot... blink.gif

Edit2: Iacata si animalul. De bun, e bun la gust... dar data viitoare o dau naibii de oala si toata smecheria si o pun pe-o tava normala direct in cuptor.


e super faina, felicitari biggrin.gif de gust ce zici`?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 13 Sep 2007, 08:16 PM
Mesaj #77


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



E super la gust drool.gif, dar tre sa mai exersez la design.... tongue.gif Cum o faci sa fie asa inalta? Ca la mine fu atat de moale ca atunci cand am pus-o in oala s-a facut ca o balega. cry.gif Si dintr-o faina alba, 00(0) din aia, a iesit un miez tare "semi" tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 13 Sep 2007, 10:17 PM
Mesaj #78


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Serenity @ 13 Sep 2007, 08:16 PM) *
E super la gust drool.gif, dar tre sa mai exersez la design.... tongue.gif Cum o faci sa fie asa inalta? Ca la mine fu atat de moale ca atunci cand am pus-o in oala s-a facut ca o balega. cry.gif Si dintr-o faina alba, 00(0) din aia, a iesit un miez tare "semi" tongue.gif


Sere io banui ca nu tz-o fo oala chiar asa de incinsa cum cere legea devil.gif am dreptate? tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 13 Sep 2007, 11:47 PM
Mesaj #79


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Iesea fum din ea si m-am ars la mana prin prosop, deci nusht... laugh.gif

Edit la 6 dimineata laugh.gif : m-am mai gandit la o chestie... eu am cuptor pe gaz, si evident ca nu am prea avut cum sa controlez temperatura. Am citit prin culinar ca tre sa fie flacara relativ mare, asa ca am facut-o medie. Nu s-a prins painea decat cand a inceput sa se arda pe fund..... deci banuiesc ca trebuia sa fac focul mai mic.

Acest topic a fost editat de Serenity: 14 Sep 2007, 05:17 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 14 Sep 2007, 07:33 PM
Mesaj #80


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Serenity @ 13 Sep 2007, 11:47 PM) *
Iesea fum din ea si m-am ars la mana prin prosop, deci nusht... laugh.gif

Edit la 6 dimineata laugh.gif : m-am mai gandit la o chestie... eu am cuptor pe gaz, si evident ca nu am prea avut cum sa controlez temperatura. Am citit prin culinar ca tre sa fie flacara relativ mare, asa ca am facut-o medie. Nu s-a prins painea decat cand a inceput sa se arda pe fund..... deci banuiesc ca trebuia sa fac focul mai mic.


focul tre sa fie la cel mai mare posibil. in reteta scrie 260 de grade, cuptorul meu merge insa numai pana la 250, asa ca la maximum smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 14 Sep 2007, 07:58 PM
Mesaj #81





Guests






Topic cu paine vad ca ati facut harhar.gif , da' cu mamaliga aveti? rofl.gif

PeSe: Sere urmeaza reteta de ti-am pasat-o aseara! Autoarea ei nu greseste ever! Nici la mancare, nici la sfaturi, nici la cautat pe net, nici la nimic! Nush cum face femeia asta de e asa inteleapta, desi n-a apucat nici juma' de secol alive rofl.gif wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 14 Sep 2007, 08:40 PM
Mesaj #82


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Pai reteta aia am si urmat-o, tu cry.gif Buba e cuptorul, sunt sigura. Ca reteta e pentru cuptor electric, cand poti seta temperatura sa fie constanta la 260 de grade de exemplu. Al meu e pe gaz. Plus ca avem oale diferite, etc. O sa mai incerc o data si de data asta renunt la oala, sau dupa alea 30 de minute cu capac, o scot si o pun direct pe gratar...

iti zic io una de mamaliga cand termin cursu' 4 tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(Afrodita)
mesaj 14 Sep 2007, 09:00 PM
Mesaj #83





Guests






Ok, astept pe baricade biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 15 Sep 2007, 12:02 AM
Mesaj #84


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Sere, cuptor cu gaz am si eu dar are termostat/termometru. Nu are importanta ca e pe gaz sau electric, chiar deloc. Daca nu ai termometru la cuptor (poti cumpara unul - e cativa lei - care il agati in cuptor si care este mult mai bine calibrat decat cuptoarele - de multe ori cuptorul are un 10-15 grade minus) - incinge cuptorul pana aproape de maxim (cred ca maxim e 300C? cam pe-acolo)
Deci temperatura la cuptor mare, nu medie.

Referitor la lipit, sfatul meu e sa pui mai multa faina pe aluat desi vad ca are ceva faina pe ea (si renunta la servet ca arunci cu faina in toata bucataria cu el) si sper ca nu arunci apa in oala inainte sa pui coca (ceea ce raceste oala care trebuie sa fie asa cum zici tu de incinsa, sa scoata fum). Ideea e cand arunci aluatul in oala incinsa crusta s-a si format si nu are cum sa se lipeasca decat daca 1. oala nu e suficient de incinsa (zici ca fuse dar la fel de bine zici ca a fost cuptorul pe mediu, so: hm) 2. nu are destula faina/tarate aluatul la suprafata

Iar aluatul trebuie sa fie moale, deci nu aia e cauza.
Oala trebuie sa fie oala cu capac care sa i se potriveasca - ca e din lut, fonta, smaltuita-- nu conteaza desi cu cat mai grea cu atat mai bine pentru ca rezista mai bine la temperaturi inalte (sa nu faci in oala de teflon ca nu stiu ce iese). Daca o sa o scoti din oala si o pui pe gratar o sa ti se arda fundul painii.
Sub nici o forma nu renunta la oala ca acolo e jumatate din chimia retetei laugh.gif

Miezul a iesit semi (adica un pic umed?) pentru ca 1. n-ai tinut-o la cuptor suficient de mult dupa ce i-ai scos capacul sau 2. ai taiat-o in timp ce era fierbinte (asteapta cel putin 45 de minute sa o tai)
Daca o scoti din oala, bate cu degetul pe fundul ei si daca suna a gol, e facuta. Daca nu, pune-o inapoi in oala si mai da-i 5-10 min max.

Mai incearca, iti iese pana la urma, iti garantez.


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 15 Sep 2007, 12:19 AM
Mesaj #85


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Pai dupa jumatate de ora, cand am scos capacul, nu era lipita de fund. Problema, din ce am vazut eu e ca s-a ars fundul painii si a devenit foarte lipicios... ai vazut tu cum se face coaja de paine arsa, zici ca-i clei.

Miezul a iesit "semi" adica mai negru, asa... Ca la painea semi tongue.gif

Deci sa dau flacara la maxim la cuptor? Si ce-ar fi sa pun hartie de copt pe oala? tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 15 Sep 2007, 12:42 AM
Mesaj #86


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Stiu ca una lume a pus si hartie de copt - la modul ca a pus aluatul in ultima faza pe hartie, si cand a fost de pus in oala l-a aruncat acolo cu hartie cu tot.
N-am incercat, nu stiu ce sa-ti zic. Mi-e ca dupa aia ai hartie prinsa de paine laugh.gif

Ce oala ai tu?

Acest topic a fost editat de Mistinguett: 15 Sep 2007, 12:43 AM


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 15 Sep 2007, 12:54 AM
Mesaj #87


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Iote-o (inauntru are teflon):
Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  Picture.jpg ( 55.11K ) Numar descarcari: 19
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mistinguett
mesaj 15 Sep 2007, 01:04 AM
Mesaj #88


Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003
******

Grup: Moderator
Mesaje: 2.395
Inscris: 25 April 03
Forumist Nr.: 240



Mey, oala arata a fi ok desi cum ziceam nu stiu cum reactioneaza teflonul. Poate ala sa fie de vina? incearca atunci cu hartie de copt si vezi ce iese.

Temp. la cuptor as zice aproape de maxim. O tzara mai putin.


--------------------
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 15 Sep 2007, 01:13 AM
Mesaj #89


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Orice faci, Misti, nu-ti reuseste, e "apa de New York" tongue.gif

Nu e ca aia de acasa... rolleyes.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 15 Sep 2007, 02:29 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 19 Sep 2007, 07:31 PM
Mesaj #90


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



am refacut-o cu ceva faina tipic austriaca, am avut emotii smile.gif nu s-a crapat de-asupra ca de obicei dar a facut o coaja mamma mia ohyeah.gif










Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 19 Sep 2007, 08:14 PM
Mesaj #91


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



A 2-a poza arata a kaputt rofl.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 19 Sep 2007, 08:21 PM
Mesaj #92


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Am dat "in Auftrag" sa aflu de o reteta de paine cu cartofi, facuta de o priceputa, de meserie.
Astept s-o primesc, o incerc si pun poze smile.gif
Daca nu-mi reuseste... biggrin.gif pt ca daca-mi reuseste, o pastrez pt mine spoton.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 19 Sep 2007, 08:24 PM
Mesaj #93


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Ce pofta imi faceti cu painile astea! laugh.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 19 Sep 2007, 08:34 PM
Mesaj #94


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



E muuult mai misto varianta a 2-a!Cu asta chiar merge o bruschetta...


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Sushi
mesaj 19 Sep 2007, 09:53 PM
Mesaj #95


Ex-Carmelita
******

Grup:
Mesaje: 5.556
Inscris: 17 January 05
Forumist Nr.: 5.466



QUOTE(Michelle @ 19 Sep 2007, 08:34 PM) *
E muuult mai misto varianta a 2-a!Cu asta chiar merge o bruschetta...

pe mine subiectul bruscheta chiar ma plictiseste deja dar ma rog, la bruschi io n-am mancat ever paine cu gauri asa de mari, plus ca are coaja crocanta si in caz de prajire se face beton. La toate mesele unde am fost invitata in case italiene s-a facut dintr-o paine mai compacta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 20 Sep 2007, 08:59 AM
Mesaj #96


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



Hmmm, deci aici se lauda lumea cu painile ?
Atuncea indraznesc si eu

Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  DSC01225.JPG ( 52.26K ) Numar descarcari: 15
 


--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 20 Sep 2007, 09:12 AM
Mesaj #97


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



Iar pentru dieta mediteraneana reteta mea preferata.Dupa ce ati mancat asta nu mai vreti altceva rolleyes.gif

Linguine cu piept de pui si vinete

Pentru patru persoane

1 vanata, patru piepti de pui mici sau doi mai mari, 500 gr de linguine (adica un fel de spagetti ) 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 dosa de rosii (adica rosii belite de piele, intregi la conserva ) patrunjel taiat marunt, sare, piper, ulei de masline

Vanata se spala , se taie in felii subtiri , se pune sare peste ele.

Carnea se spala, se usuca cu un servet , se taie in bucatele si se pune la fript in putin ulei, se sareaza si se pipareaza.Cand e gata se scoate afara. In tigaie se frig pe amandoua partile bucatile scurse de vanata.Se scot afara.

Intre timp se fierb linguinele in apa cu sare .

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se prajeste iara cu putin ulei .Se adauga rosiile taiate mai mari si se pune sare si piper dupa gust.Se frig cam cinci minute ,nu la foc mare.Se adauga patrunjelul si carnea , la urma pasta scursa de apa.Si la urma de tot vinetele.Noua astea din urma nu ne plac amestecate in sos asa ca aranjez totul pe o farfurie mare si pun bucatile fripte de vinete deasupra.

Pofta buna.





--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 20 Sep 2007, 09:19 AM
Mesaj #98


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



Si asta e coaja de la paine, cred ca trebuia sa o mai las la cuptor sa iasa mai bruneta , asa blonda pare ca ar veni din Suedia.

Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  DSC01218.JPG ( 52.28K ) Numar descarcari: 19
 


--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 20 Sep 2007, 10:02 AM
Mesaj #99


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Mie asta "blonda' imi place cel mai mult. drool.gif drool.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 20 Sep 2007, 11:00 AM
Mesaj #100


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



@Oiski, tu dupa ce reteta faci painea? Arata minunat! smile.gif

@Carmen, superbe poze, mi-e foame!!! tongue.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Oiski-Poiski
mesaj 20 Sep 2007, 11:03 AM
Mesaj #101


femeia de pe luna
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.998
Inscris: 22 January 05
Din: LUNA
Forumist Nr.: 5.504



Pai dupa reteta aia de pe culinar , reteta care o foloseste si Carmen.
Da arata un pic altfel .Stii tu, cate bordeie atatea obiceie .


--------------------
"Vorbeste doar atunci cand cuvintele tale sunt mai valoroase decat tacerea"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Sep 2007, 06:26 PM
Mesaj #102


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Asaaa, am facut pâinea cu cartofi drool.gif

Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  Paine_cu_cartofi.jpg ( 45.09K ) Numar descarcari: 14
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Sep 2007, 06:30 PM
Mesaj #103


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Si m-am îmbârligat sa iau ceva pt Nefe-old tongue.gif

Descarca fisierul/ele
Fisier atasat  Gem_de_macese.jpg ( 57.29K ) Numar descarcari: 17
 


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 22 Sep 2007, 07:53 PM
Mesaj #104


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Asa, fa-mi pofta! drool.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 22 Sep 2007, 08:14 PM
Mesaj #105


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Facem un deal, nefe
Acum 3 ani am aparut in Brasov cu 12 borcane de Nutella, de ce sa nu aduc macese la Timisoara dunno.gif rolleyes.gif
Dar deal-ul e asa: As vrea in schimb dude. Albe sau negre, nu conteaza, mie-mi plac blondele si brunetele biggrin.gif
Astea nu se gasesc la noi de cumparat, de dude vorbesc wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

4 Pagini V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 20 October 2017 - 09:07 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic