Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
![]() ![]() |
1 May 2009, 09:35 AM
|
|
|
Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 1.998 Inscris: 6 September 04 Din: somewhere over the rainbow... Forumist Nr.: 4.413 |
Plangi Sanja daca asta iti face bine!
Dar sa nu-ti fie frica! -------------------- Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
|
|
|
|
21 Sep 2009, 12:53 PM
|
|
|
Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 209 Inscris: 4 October 05 Din: Roquetas de Mar-Spania Forumist Nr.: 7.059 |
Cum sa cuprind
Cum sa-Ti cuprind intreaga frumusete Cand mintea nu-i in stare sa-nteleaga Cum dintre-atatea mii si mii de fete Nu-i una , Doamne, sa Ti-o stiu intreaga? Cum sa-Ti cuprind intreaga-ntelepciune Cand gandul meu nu poate sa ajunga Mai sus de cer si lutul se opune Si din cuvant se face-o noapte lunga? Cum sa-ti cuprind intreaga bunatate Cand inima mi-e cat un pumn de mica Si intr-o cusca de pamant se zbate Si tremura de moarte si de frica? Si cum sa vad cand nu am ochi sa vada Cand nu-s destui in ei sa mi Te prinda Si-o panza mare, groasa de zapada Mi-acopera lumina din oglinda? Si ce-ar putea sa stie un graunte De marea mare-n care-i pus sa fie Ce stie praful ce-i acela munte Ce stie clipa cat e-o vesnicie? Cum sa cuprind ce-i fara de masura? Cum sa-nteleg ce este-n mii de fete? Vorbeste-mi, Doamne, gura catre gura Raspunde-mi, Doamne, cand Iti dau binete! cu drag sanja-adriana |
|
|
|
14 Oct 2009, 06:18 PM
|
|
|
Vataf ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 209 Inscris: 4 October 05 Din: Roquetas de Mar-Spania Forumist Nr.: 7.059 |
Da-mi mana Ta
Se lasa noaptea, umbrele grele Patrund in casa, stau si astept Din varf de munte coboara stele Luna-mi aprinde raze pe piept Adie vantul, intra-n odaie Canta un greier, eu il ingan Se-aude-un tipat de cucuvaie Bate-a visare ceasul batran Scartaie-o poarta, nimeni nu trece Fosneste noaptea in jurul meu In casa mica , alba si rece Stau langa luna alba si eu Deplina-i noaptea, adanca-i tare Miroase-n frunze a busuioc E ceas de veghe si de-nchinare Plang licuricii lacrimi de foc Da-mi mana Ta Da-mi mana Ta Da-mi mana Ta Da-mi mana Ta Da-mi mana Ta Sa pot zbura E tot ce-Ti cer Cu Tine-n cer |
|
|
|
| Promo Contextual |
14 Oct 2009, 06:18 PM
|
|
ContextuALL |
|
|
|
|
25 Nov 2009, 10:37 AM
|
|
|
Da-mi mana
Ma uit la cer dar stele nu-s La rasarit si la apus Ma uit apoi la nord si sud De roua mi-e vestmantul ud Nici adiere nu-i de vant Tarzie-i noaptea pe pamant Si de-ntristare tac si eu De roua mi-e vestmantul greu Ma uit la nord si iar la est M-apasa cerul de azbest Si teama mi-e ca nu ma vezi Cand plang cu roua prin livezi Mi-am pus pe inima un semn De spini, de sange si de lemn Ma duc pe drum si drumu-i lung Da-mi mana, Doamne, sa Te-ajung! sanja-adriana |
|
|
|
25 Nov 2009, 07:18 PM
|
|
|
Musteriu ![]() Grup: Musterii Mesaje: 25 Inscris: 30 July 07 Forumist Nr.: 10.137 |
Tăcerea ploii
Plouă de multă vreme în tăcere, Se-aud in geam doar stropii în cădere, Ce ne măsoara, cadenţat şi rece, Tăcerea grea si timpul care trece… Şi nu mai ştiu de câtă vreme plouă. Mă uit la ceas şi văd că este două, Dar nu mai ştiu dacă e zi sau noapte, Căci ploaia asta rece ne desparte. Aş vrea să cred că ploaia e de vină Că nu-mi mai simt demult inima plină Şi că te vad atât de rar… şi trist… Şi nu mai ştiu nici eu dacă exist, Sau dacă sunt doar o închipuire A celei ce trăia doar din iubire, Iar tu… eşti doar o umbră dintr-un gând, Ce a căzut cu ploaia pe pământ… Şi nu mai ştiu dacă suntem tot noi, Copii frumoşi ce alergam prin ploi, Sau suntem doi străini tăcuţi, ciudaţi, De viaţă si de ploaie speriaţi… Două fiinţe mute, în tăcere, Doi stropi de ploaie rece în cădere, Doi stropi ce se vor sparge de pământ, Doi stropi ce nu s-au întâlnit nicicând… Încerc să te zăresc măcar în vis, Prin ploaia ce se cerne din abis, Să-ţi dau deoparte stropii de pe frunte, Să-ţi răscolesc şuviţele carunte, Să-ţi mângâi chipul trist şi rătăcit Şi poate-ţi aminteşti că m-ai iubit Şi dacă vrei şi încă mă iubesti Cred c-ai putea şi ploaia s-o opreşti… |
|
|
|
3 Dec 2009, 07:18 PM
|
|
|
Şi dacă vrei şi încă mă iubesti
Cred c-ai putea şi ploaia s-o opreşti frumos spus Dolcenera |
|
|
|
9 Dec 2009, 10:23 PM
|
|
|
Musteriu ![]() Grup: Musterii Mesaje: 25 Inscris: 30 July 07 Forumist Nr.: 10.137 |
multumesc frumos, Sanja
si inca o incercare flash poem scânteietor iubitul meu astăzi e toamnă şi vreau să-ţi spun că te iubesc uite mâna mea ţi-o ofer după un an şi mai bine de stat cu tine în căminul pentru stagiari hoinari iubite ce ochi albaştri ai aici, în camera de carton încălzită până la incandescenţă de sârma de foc a reşoului săpat într-o bucată de bca flăcările de sârmă desenează pe chipul tău baraje năvălite de ape dezlanţuite doar ochii tăi rămân albaştri chiar şi atunci când curentul se ia iubire să ne grăbim e deja unu jumate şi poate ajungem până la două şi poate avem noroc să nu mai plouă şi vreau măcar un zâmbet să rămână din ziua în care eu sunt o zana şi tu ai o floare hai, dragul meu mai iute căci la două curentul se opreşte chiar dacă plouă şi fotograful fericirii noastre va da indiferent din umeri şi va spune pentru imortalizare veniţi mâine omul meu drag acum o mie de ani si mai bine ceasul a rămas în urmă şi am ajuns târziu mână în mână la fotograf curentul era luat şi am pierdut iremediabil trist şi irepetabil ziua în care eu eram zana şi tu aveai o floare |
|
|
|
3 Jan 2010, 05:55 PM
|
|
|
Amintiri din casa mortii
O picatura de nor cade pe mine pe tine nu e calda dar pasarile isi au caldura lor Hai diseara hai si ma du dincolo de ploaia ce curge intruna 2 Bunicul meu avea bocanci dati cu crema maro De opt ani ii purta ca sa li se inmoaie pielea Hai, taticule hadeti, fratilor haideti sa cumparam fiecare mai multe ziare sa ne tina de cald pentru drumul ce ne sta inainte 3 Nu ma lega de mana ca-mi creste o aripa si ma doare Erau pomi fructiferi mere si peri si cirese erau Luati zmeura de prin tufisuri si dati-mi-o mie... Bunicule, Mamico, Bunicule, bunicutule fugi, fugi, Fug. O ploaie rotunda mi-adulmeca mirosul de boala 4 Copacilor, Minunatilor, Fermecatilor Dumnezeu a creat omul cu cinci degete Veniti la mine in casa sa va incalziti v-am preagatit un fir de lumanare de la Floarea lumanarica de la biserica adusa sa nu va arda 5 Nu te cocota acolo unde numai cucuveaua se pune ori gainile si cocosii japonezi Ati auzit de ei? Ia o floare micuta si pune-o la fereastra sa se vada mai bine ziua ce vine 6 Un copac cat e de inalt si tot se asaza pacatul pe el Ma dor picioarele amandoua mi le-au strans cu o funie subtire subtire Lacrimile mele curg Au plecat au plecat copiii de langa mine Au plecat toti acei cu manute de zana si pantofi fata pata 7 Au! Vai voua copiilor ce n-aveti nimic in buzunare si nici nu puteti sa ramaneti aici spre bucuria celor ce v-au facut Vai, voua ce nu veti cunoaste iubirea pamantului si lemnul de brad... Am fost fericita sa cad si asa a murit mama mea |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 12 March 2010 - 08:48 AM |