HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

> Info Psihologie

Va invitam la dezbateri pe teme diverse, avand in centrul lor Omul. Domeniu umanist complex, relativ greu de surprins in ecuatii sau teorii unice, psihologia va fi si un pretext pentru a discuta despre emotii, minte si suflet.

> Psihologia Femeii, lucruri care ne scapa....
Rex_Pelasgorum
mesaj 26 Sep 2006, 03:11 PM
Mesaj #1

Haiduc
**

Grup: Musterii
Inscris: 23 September 06
Din: Sarmizegetusa
Forumist Nr.: 8.714

Maria , o femeie tanara, este admirat de catre doi barbati. Primul dintre ei se numeste Ion, al doilea se numeste Gheorghe. Ion este un barbat de felul lui mai linistit, cumsecade, la locul lui. O iubeste pe Maria foarte mult, si spera sa ii castige inima. Pe de alta parte, Gheorghe, este un tip mai smecheras, sa zicem.Iubirea lui fata de Maria este superficiala, o vede doar ca pe o unealta buna la casa.

In final, in ciuda tuturor asteptarilor, Maria se indragosteste de Gheorghe, iar Ion ramane singur si fireste, dezamagit. Situatia este una extrem de des intalnita. "Baietii buni" pierd. Americanii numesc aceasta situatie "the nice guy syndrome".

Am citit felurite explicatii la aceasta chestiune, dar nicaieri nu am gasit un raspuns clar. Nu am gasit un algoritm prin care sa vad in ce fel functioneaza aceasta chestie... am gasit insa cateva franturi, a caror morala , destul de sumbra, spunea ceva in genul "trebuie sa fii porc ca sa ai succes la femei".

Trecand peste acest sindrom, ajungem la problema violentei in familie, a alcoolului, etc. Dincolo de toate, ni se arata o suma mare de intrebari referitoare la psihologia femeii... intrebari fara raspuns. smile.gif

--------------------
Pe când nu era moarte, nimic nemuritor,
Nici sâmburul luminii de viată dătător,
Nu era azi, nici mâine, nici ieri, nici totdeauna,
Căci unul erau toate si totul era una.
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Pagini V  < 1 2  
Start new topic
Raspunsuri (35 - 35)
Promo Contextual
mesaj 26 Sep 2006, 03:11 PM
Mesaj #

ContextuALL

Quote Post
exergy33
mesaj 29 Sep 2006, 09:31 AM
Mesaj #36

Domnitor

Grup: Membri
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763

QUOTE (dificila @ 29 Sep 2006, 11:31 AM)
Oare chiar exista o psihologie a femeii ?

Ce te face sa crezi contrariul ?

--------------------
*_*_*
Pierdut în Geometria Uitării
Căutând Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

la est de Eden

+Quote Post

2 Pagini V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

RSS Versiune Text-Only Data este acum: 9 September 2010 - 10:50 PM