Ce Faci Maine De Mancare ? |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Ce Faci Maine De Mancare ? |
1 Jun 2009, 03:34 PM
Mesaj
#211
|
|
Musteriu Grup: Musterii Mesaje: 12 Inscris: 15 May 09 Din: Roma Forumist Nr.: 14.013 |
De 2 zile ma tot gandesc la pui cu smantana. Astazi trag o fuga pana la magazinul cu produse romanesti, sa cumpar smantana si maine voi gati! Sunteti invitati la masa!
-------------------- Have no fear of perfection, you'll never reach it.
|
|
|
8 Jun 2009, 04:17 PM
Mesaj
#212
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
gatesc fish-fingers, bastonasele sunt date prin pesmet si-s numai bune de aruncat in cuptor. Pe langa ei mai pun niste cartofi cuburi pe care i-am fiert 10 minute inainte - ii scurg de apa, ii pun in tava, torn peste ei niste ulei de masline si ii presar seminte de chimen. Se fac impreuna in 20 de minute la 220 de grade. Daca am noroc sa gasesc amestecul preferat de legume congelate, le pun la aburi pentru 10-15 minute si mai fac si un mujdei din usturoi, sare, iaurt si putin ulei de masline. Daca mai am chef sa fac si o mamaliga, tunci clar voi plezni in doua.
Cum se fac toate astea intr-o ora, proaspat sosit de la munca: - intri in casa, dai drumul la cuptor la 220; apoi te uiti inauntru sa vezi daca nu cumva e vreo tava ratacita pe acolo, care trebuie scoasa - pui o oala cu apa la foc pentru cartofi si inca una pentru legume - cureti cartofii in viteza, ii speli bine, ii tai patratele si ii pui in apa care inca n-a apucat sa fiarba, ca doar ai fost super rapid, nu? - iei o tava mare, asezi pestele pe mijlocul tavii si o asezi deoparte - verifici daca fierbe apa pentru legume, pregatesti vasul pentru aburit, versi legumele acolo, cauti un capac potrivit si-l asezi peste - cureti un catel mare sau doi catei mici de usturoi - pui vasul cu legumele peste oala cu aburi ca deja fierbe, apoi lasi focul mai usor - lasi focul mai usor si la cartofi, ca uite, dau in foc - pui usturoiul bucati si niste sare mare in piua si ii bati pana se fac pasta; adaugi putin ulei si freci pana se omigenizeaza; adaugi iaurt si, daca e prea acru, o lingura de smantana; amesteci bine si dregi de sare si piper daca vrei - verific daca au fiert cartofii si daca cuptorul e incalzit - intre timp speli niste vase sau - mai bine - biberoanele - pui cartofii scursi bine in tava, ii ungi cu ulei si ii presari cu cimen, pui tava la cuptor, setezi ceasul sa sune in 20 de minute - intre timp poti sa faci o mamaliguta instant: pui apa la foc cu sare, cand fierbe pui malaiul si amesteci bine-bine timp de doua minute si, doamne! ce bunatate, ai si mamaliga gata - s-au facut legumele, asa ca le poti trage in (putin sau mai mult) unt daca vrei - pregatesti farfuriile si tacamurile, imparti legumele, mamaliga, mujdeiul - scoti tava din cuptor si imparti pestele si cartofii in farfurii - bati in perete sa vina lumea la masa, ca uite, e deja 7 si 5 minute - pana vine lumea, pui repede biberoanele in sterilizator Pofta mare! -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
8 Jun 2009, 05:04 PM
Mesaj
#213
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
mai fac si un mujdei din usturoi, sare, iaurt si putin ulei de masline eu sosul asta il fac cam asa : 300-350 gr Sana sau iaurt gras (nu acru) 4-6 catei de usturoi zdrobiti 1/2 legatura de marar tocata marunt 1 lingura de ulei de masline 1 praf de piper 1 praf de sare 1 lingurita de mustar e demential cu carne de pui la gratar. Acest topic a fost editat de marduk: 8 Jun 2009, 06:13 PM -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
Promo Contextual |
8 Jun 2009, 05:04 PM
Mesaj
#
|
ContextuALL |
|
|
|
8 Jun 2009, 05:07 PM
Mesaj
#214
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Si cu dovlecei pane.
-------------------- |
|
|
8 Jun 2009, 05:09 PM
Mesaj
#215
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
eu sosul asta il fac cam asa : 300-350 gr Sana sau iaurt gras (nu acru) 4-6 catei de usturoi zdrobiti 1/2 legatura de marar tocata marunt 1 lingura de ulei de masline 1 praf de piper 1 praf de sare e demential cu carne de pui la gratar. Pare mult usturoi, cel putin usturoiul pe care-l gasesc eu e foarte usturoiat Mersi de ideea cu mararul, n-am facut niciodata. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
8 Jun 2009, 06:12 PM
Mesaj
#216
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Mersi de ideea cu mararul, n-am facut niciodata. Am uitat sa mentionez o lingurita de mustar. -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
9 Jun 2009, 06:34 AM
Mesaj
#217
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Vreau sa fac reclama unei idei super,care nu stiu a cui o fi fost dar e de felicitat , in sectorul 5-la Vanghelie in parohie,linga Piata de Flori in fiecare we este Targul taranului roman. Unor intreprinzatori mititei,in general din zona Ardealului,li s-a dat posibilitatea sa inchirieze aici in fiecare sambata si duminica dimineata spatiu si frigidere.
Am probat pina acum:cirnatii de casa-crud-uscati , carnatii de oaie ,painea de casa care are in jur de 2kg si poate fi de grau sau secara,pastrama de miel-super misto condimentata,telemeaua,casul afumat si au fost toate la mare inaltime.Ce mai puteti gasi? miere de toate felurile,prajituri sau cozonaci de casa,suc de mere natural,muschi de porc in toate felurile si prezentarile,rubarba sau prajituri cu rubarba,branza de capra,branza de burduf,branzeturi cu ierburi aromatice,smantana adevarata,sunculite de toate felurile,plante medicinale si desigur mi-a mai scapat mie cite ceva... Acest topic a fost editat de Michelle: 9 Jun 2009, 06:35 AM -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
17 Aug 2009, 11:32 AM
Mesaj
#218
|
|
Batranel oPsedat Grup: Membri Mesaje: 2.074 Inscris: 15 January 04 Forumist Nr.: 1.836 |
Care e Piata de Flori din sectorul 5, suflete ? Aia de la Chirigiu ?
-------------------- -- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
|
|
|
17 Aug 2009, 11:48 AM
Mesaj
#219
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Bursa Romana de Marfuri o stii? o cladire frumoasa in laterala careia e acest Targ al taranului roman
aici -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
20 Aug 2009, 01:20 PM
Mesaj
#220
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
Mie mi-a plecat muma in concediu si am ramas cu doi barbati nehaliti pe cap, asa ca m-am gandit sa fac azi o ciorba de cartofi cu carne de pui si un spanac... Dar nu am mai facut de niciuna O sa experimentez si sper sa iasa ceva comestibil. Daca are cineva nervi sa-mi scrie o reteta de ciorba faina (neacrita, ca ai mei nu prea sunt fani ai ciorbelor acre) raman recunoscatoare.
Edit: De 3 ore fierb gaina aia nenorocita si tot mi se pare ca nu e carnea fiarta cum trebe! Acest topic a fost editat de Serenity: 20 Aug 2009, 09:35 PM |
|
|
13 Feb 2010, 07:39 AM
Mesaj
#221
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Nu mâine, dar deseara. Friptura de porc din umar. Galuste de cartofi si bayrisch Kraut (adica varza bavareza)
Pentru cine nu stie cum e varza aia: Se caleste varza cu ceapa, se stinge cu bere, se pune ceva sare, piper si chimen, când e fiarta, se rade un cartof peste, ca sa se leaga un pic. Pofta mare ! Acest topic a fost editat de Cla: 13 Feb 2010, 07:46 AM -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de cďż˝nd au fost obositii.
|
|
|
15 Feb 2010, 12:52 PM
Mesaj
#222
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Sere, cum ti-a iesit maica supa aia cu spanac si cartofi si gaina pan' la urma?
Eu pe deseara planuiesc un fel de chinezeasco-indiana: parjesc rapid niste fasii de carne de pui, le scot, infierbant si mai bien tigaia si arunc acolo un morcov rondele, o ceapa sferturi desfacuta, niste ardei taiati asa patrate si le parlesc la foc iute pana se inmoaie putin - un fel de stir-fry. si cand sunt numa' bune, pu niste sos de soia cat sa fie bune la gust, adaug si puiu si poate daca sunt in toane bune arunc si fro doo lg de smantana. treaba asta o sa o servesc peste niste orez basmati calit in unt si fiert in dublul de apa sarata timp de 12 minute - nu da gres niciodata. cam atat. -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
15 May 2010, 03:19 PM
Mesaj
#223
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Merge şi nişte ananas la ce ai zis tu acolo, pentru echilibru.
Azi - ciorbă de perişoare (că mi-era dor) şi pipet de pui cu sos de lămâie (că mi-era poftă, oarecum). -------------------- |
|
|
15 May 2010, 05:26 PM
Mesaj
#224
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Pasuli. E ca la noi pasule, dar de origine pakistaneza. Ase face cu fasole , cu carne de vita , oaie sa u porc, uaiiii, ce buna e....
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
15 May 2010, 05:30 PM
Mesaj
#225
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
De 2 zile ma tot gandesc la pui cu smantana. Astazi trag o fuga pana la magazinul cu produse romanesti, sa cumpar smantana si maine voi gati! Sunteti invitati la masa! Ai grija sa mu dai (nu) dai penste un magazin cu Santana http://www.youtube.com/watch?v=ACdwCIld3kE -------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
16 May 2010, 12:27 PM
Mesaj
#226
|
|
Vornic Grup: Membri Mesaje: 274 Inscris: 15 April 08 Din: Intr-o gubernie Forumist Nr.: 11.499 |
paste cu brocoli si parmezan
cumpar paste de la montebanato si brocoli la punga apoi niste parmezan si daca mai raman bani o sticla de vin -------------------- SPUNE DA.... www.VIVE LA Vélorution.ro
|
|
|
21 May 2010, 08:00 PM
Mesaj
#227
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
pui tandoori...
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
21 May 2010, 08:42 PM
Mesaj
#228
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Dă-ne reţeta, pls!
-------------------- |
|
|
21 May 2010, 08:59 PM
Mesaj
#229
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
pui tandoori
Treaba e ca e musai sa ai garam masala in casa ca restul condimentelor(ginger, seminte de coriandru,cumin,chilli,usturoi,piper) se gasesc dar amestecul asta nu l-am vazut.Eu l-am luat din UK. Eu folosesc ginger proapat dat pe razatoare,nu praf, si toate condimentele le mojarez atunci cind le si folosesc ,nu iau pudre la plic. Ar mai trebui si un cuptor de lut dar cum zice si autoarea blogului merge si la gratar, apoi ciocanele puse si la cuptor daca sunt mai voluptoase, caci risti sa ramina crude pe linga os. -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
21 May 2010, 10:03 PM
Mesaj
#230
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Merci.
Zice cineva la comentarii de un vas de lut cu capac, cred că e o idee bună. -------------------- |
|
|
21 May 2010, 10:16 PM
Mesaj
#231
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Cu placere.
Pe mine bucataria indiana ma fascineaza prin bogatia de arome pe care o degaja. Am mai facut si chicken tikka masala si uneori imi iese mai buna ca cea incercata la restaurante. Condimentele lor specifice: ghimbirul, turmericul(care e un fel de sofran mai ieftin),usturoi,coriandru-frunze si boabe,chilli si cardamomul.Cind se degaja toate e un deliciu. -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
21 May 2010, 10:20 PM
Mesaj
#232
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Da, numai că mi-ar plăcea să existe şi la noi pieţe din alea mari cu multe-multe condimente, munţi de condimente. Ce este la noi în plicurile alea din supermarket sunt mizerabile, nu prea au nici gust, nici miros... Unele chestii le poţi lua proaspete, dar unele nu. Sau le poţi usca - aşa am făcut cu busuiocul. În toamnă am tot luat, l-am uscat şi l-am pus într-o pungă mare de hârtie şi am avut toată iarna, nu s-a pierdut deloc din aromă şi miros. Cu menta am făcut la fel...
-------------------- |
|
|
21 May 2010, 10:35 PM
Mesaj
#233
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Acum tot mai gasesti cite ceva dar imi povestea cineva chiar azi ca,acum citiva ani, o chinezoaica venita sa se stabileasca si sa faca afaceri in RO cu chinezul ei, dupa ce a vazut ce se gaseste la noi la piata a vrut sa plece inapoi acasa.
La metro de pilda aduc mereu lemon grass,chivas,busuioc,rozmarin, oregano,cimbru proaspete; am gasit chiar si almond powder si blueberries pentru o prajitura vazuta la TV Take home chef si-mi storceam creierii cum sa blenduiesc eu migdalele -------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
21 May 2010, 11:35 PM
Mesaj
#234
|
|
Cronicar Grup: Admin Mesaje: 5.082 Inscris: 26 December 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.531 |
QUOTE Zice cineva la comentarii de un vas de lut cu capac, cred că e o idee bună. În Maroc se numeşte tajin şi se pune pe jar sau pe grătar cu toate ingredientele înăuntru. Este foarte bun şi sunt o mulţime de reţete preparate la tajin. Tajine a l'agneau et aux petits pois -------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. |
|
|
22 May 2010, 07:11 AM
Mesaj
#235
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Stiu ce-i aia tajine, dar nu corespunde scopului;intr-un vas tajine se creeaza un fel de abur care circula ascendent,puiul tandoori trebuie sa faca o crusta maroniu-rosiatica de la baitul in care-l tii, la abur se flescaieste; tandoorul e un cuptor deschis care lasa sa iasa vaporii
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
22 May 2010, 10:05 AM
Mesaj
#236
|
|
Cronicar Grup: Admin Mesaje: 5.082 Inscris: 26 December 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.531 |
ah, nu la pui tandoori mă refeream ci la alte reţete, apropos de vasul respectiv, de-aia am dat şi un link cu reţetele...
-------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. |
|
|
12 Jun 2010, 10:28 AM
Mesaj
#237
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Azi - cus-cus cu porc şi supă de roşii pentru cei care suferă din cauza căldurii - adică eu.
-------------------- |
|
|
24 Jan 2011, 02:49 PM
Mesaj
#238
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
penne cu ciorizo - reteta dupa ureche, am mancat la restauran si era sa pic pe spate, asa ca am inceput sa fac acasa dupa cum m-a taiat capu'. trebe smantana lichida dulce, de aia de faci frisca din ea, cat mai groasa. simplu si bun, da' tre sa-ti placa ciorizo-ul.
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
24 Jan 2011, 08:12 PM
Mesaj
#239
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 1.537 Inscris: 20 January 10 Forumist Nr.: 15.788 |
Felina in Portugalia am mancat niste painici cu felii de chorizo, de nota zece!! Aici nu se gaseste chorizo sa stii...
Eu pe maine fac mazare cu smantana si o s-o mananc cu paine proaspata -------------------- Life's lessons are simple once I give up the struggle.
What I do today is important because I am exchanging a day of my life for it. —Hugh Mulligan |
|
|
25 Jan 2011, 08:51 PM
Mesaj
#240
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.373 Inscris: 2 May 05 Din: galati Forumist Nr.: 6.233 |
Eu maine am in plan o mamaliga cu branza si smantana...O faceam de azi, dar am venit tarziu acasa si masa era deja pusa pentru cina cu pui la cuptor si piure, alaturi de niste castraveti buuuni de tot.
|
|
|
26 Jan 2011, 12:50 AM
Mesaj
#241
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.098 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Pentru mâine am niste cârnati sasesti, combinati cu cartofi si oua, totul la cuptor cu smântâna pe deasupra.
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
27 Oct 2011, 05:56 PM
Mesaj
#242
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
o fasole cu carnati putin afumati
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
27 Oct 2011, 07:00 PM
Mesaj
#243
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
Am facut azi o placinta de dovleac (de Haloween ) o bunatate...ingrediente secrete:ceva biscuit+migdale pisate in compozitie,arome:scortisoara,zahar vanilat,ghimbir si coaja de lamaie. Foi din comert,dar unse cu unt topit.
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
27 Oct 2011, 07:34 PM
Mesaj
#244
|
|
Cronicar Grup: Admin Mesaje: 5.082 Inscris: 26 December 05 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 7.531 |
risotto mexican cu piept de pui la grill
-------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. |
|
|
27 Oct 2011, 08:36 PM
Mesaj
#245
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 3.750 Inscris: 8 January 05 Din: ??? Forumist Nr.: 5.402 |
ai facut orez mexican, nu orice contine orez e risotto
-------------------- Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti! Anatole France |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 20 April 2024 - 07:46 AM |