HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

8 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce Faci Maine De Mancare ?
Michelle
mesaj 23 Jul 2005, 07:03 PM
Mesaj #71


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



cum faci curry-rice?baga o reteta scurta!


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 23 Jul 2005, 07:39 PM
Mesaj #72


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



smile.gif e simplu de tot. cumpar un plic de curry de la supermarket, si pun in apa in care fierb orezul (o lingura nu un plic, depinde de cantitatea de orez).
cind consider ca orezul a fiert destul, vars toata afacerea intr-o sita, si ramine orezul. in principiu se poate folosi asa ca si garnitura.
in functie de mincarea la care il folosesc ca si garnitura eventual il calesc putin (folosesc unt)


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 23 Jul 2005, 07:59 PM
Mesaj #73


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.796
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Galuste cu prune virgine tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 23 Jul 2005, 07:59 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Michelle
mesaj 23 Jul 2005, 08:09 PM
Mesaj #74


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



pui orez cu bob lung sau rotund?sau natur?
alte condimente,sare,piper?


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mutulica
mesaj 23 Jul 2005, 08:15 PM
Mesaj #75


piticanie oPsedata
******

Grup: Membri
Mesaje: 7.280
Inscris: 7 January 04
Din: ***
Forumist Nr.: 1.726



prefer bob lung.
sarea de la inceput in apa in care fierbe orezul, piper alb de obice


--------------------
Viitorul tau depinde de visele tale. In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunny26
mesaj 23 Jul 2005, 09:38 PM
Mesaj #76


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 197
Inscris: 16 July 05
Din: Cluj Napoca
Forumist Nr.: 6.631



spaghete cu sos alb smile.gif


--------------------
"Toate gandurile cu adevarat intelepte au fost deja gandite de mii de alti oameni inaintea noastra; ca sa le facem insa cu adevarat "ale noastre", trebuie sa le gandim iarasi noi insine, sa le repetam cu evlavie si respect, pana cand vor deveni o parte din viata si experienta noastra intima." - J.W. von Goethe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 12 Aug 2005, 11:27 PM
Mesaj #77


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



maine plec la mare...deci s-a dus gatitul meu pentru cateva zile bune. biggrin.gif
G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 13 Aug 2005, 12:52 AM
Mesaj #78


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.796
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Pt maine am planificat niste Rumpsteak la gratar cu "Kräuterbutter",
Cartofi prajiti,
Salata de sezon( de ardei copti) + Tzatziki,
Palatschinken mit Zwetschgenmuß im Bauchnabel....
si atunci... wink.gif blaaaaa.... wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 13 Aug 2005, 01:43 AM
Mesaj #79


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Cla, ce dracovenii mai sunt si alea? ohmy.gif Gabitzo, drum bun si distractie placuta! mwah1.gif

Eu maine fac (impreuna cu mama, of course) prajituri biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 13 Aug 2005, 02:27 AM
Mesaj #80


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.796
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Serenity my mouse, daca ne-am intâlni, n-.ai avea nevoie decât de mine mwah1.gif

Scuze: De prietenul tau + mine (la bucatarie)

Acest topic a fost editat de Cla: 13 Aug 2005, 02:36 AM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Lotte
mesaj 28 Aug 2005, 11:10 AM
Mesaj #81


Vornic
****

Grup: Membri
Mesaje: 345
Inscris: 19 April 05
Forumist Nr.: 6.160



Maine invat sa fac pui la sticla sorry.gif .


--------------------
"Cândva totul va fi bine, iată speranţa, acum totul este bine, iată iluzia." ~ Voltaire
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 28 Aug 2005, 11:48 AM
Mesaj #82


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.950
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



Pentru Lotte

E pentru prima data cind aud expresia "pui la sticla"
Poti sa dai ceva explicatii (daca ai timp).

exergy33


--------------------
*_*_*

Pierdut în Geometria Uitării
Căutând Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gabitza ^
mesaj 28 Aug 2005, 04:52 PM
Mesaj #83


Dregator
*****

Grup: Membri
Mesaje: 925
Inscris: 24 May 04
Din: Bucale
Forumist Nr.: 3.623



serenity:
QUOTE
drum bun si distractie placuta!

din pacate m-am intors...a fost asa de scurt concediul. hh.gif

pentru maine cred ca o sa imi fac niste cartofi frantzuzesti.
G.


--------------------
Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tear
mesaj 21 Sep 2005, 04:00 PM
Mesaj #84


Dregator
*****

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 571
Inscris: 12 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 1.791



Pentru Lotte si exergy 33:
E asa de simplu puiul pe sticla !
Se ia un pui grill (fara cap, picioare si maruntaie), se taie varfurile aripilor (caci niciodata nu sunt taiate aici, la noi), se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust : delikat (sare), pusta, cimbru, etc. Si pe dinauntru, si pe dinafara. Separat, se ia o sticla de 1 litru, de apa minerala sau de nectar Prigat mare, cu gatul putin mai gros. Sau daca mai aveti din alea de lapte de 1 litru de pe vremea lui nea' Nicu, si mai bine. Se umple sticla pe jumatate cu apa. Se introduce sticla prin posteriorul puiului, bine de tot, astfel incat gatul sticlei sa iasa prin gatul puiului. Astfel fixat, sticla cu puiul pe ea se aseaza intr-o tava de cuptor sau una mai mica, in care s-au pus cca. 2 cani de apa, depinde cate incap si se pune la cuptor. La mine nu merge decat direct pe fundul cuptorului, avand in vedere ca sticla este inalta. Deci folosesc o tava mai mica. Important este sa fie destul de adanca pentru putina apa si suficient de lata ca sa nu se scurga grasimea puiului in cuptor, ci in tava. Focul trebuie sa fie mic. Se mai urmareste din cand in cand ca apa din tava sa nu se fi evaporat, completand pe parcurs, altfel se arde tava si puiul capata miros. Dureaza cca. 1 ora, 1 ora si 1/2, depinde de puterea cuptorului. La mine, daca e focul mic, il pot lasa si 2 ore ca sa iasa crocant, nu suculent.
Pofta buna !


--------------------
Nimic nu e intamplator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 21 Sep 2005, 04:03 PM
Mesaj #85


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Tear, se pune dop/capac la sticla?


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 21 Sep 2005, 04:04 PM
Mesaj #86


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Tear, cand ne inviti la masa ? drool.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 21 Sep 2005, 04:06 PM
Mesaj #87


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Daca se pune bere in loc de apa in sticla, are o aroma mult mai buna, chit ca te cam doare sufletul sa irosesti berea wink.gif E verificata.


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 21 Sep 2005, 04:08 PM
Mesaj #88


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Da' nu mai bine il stropesti cu nitel vin alb ? (puiul)


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 21 Sep 2005, 04:10 PM
Mesaj #89


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



nu cred ca e suficient. Aburii aia fac adevarate minuni.


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 21 Sep 2005, 04:12 PM
Mesaj #90


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Mda, mi s-a facut fuame... biggrin.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 22 Sep 2005, 12:20 PM
Mesaj #91


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



cele mai bune sticle sint alea de pepsi-cola rofl.gif

ps. din cand in cand mai stropesti puiu' cu sosul/apa din cratita/tava, ca altminteri se usuca prea tare...
pps. se ezista in comertul socialist niste craticioare cu doua sarme care se fixeaza pe margine, si in care infigi direct animalu; sint ceva mai practice, dar craticioara e cam mica, si mai greu de facut manevra cu turnatul sosului peste pui.
ppps. puiul poti sa il impanezi cu diverse chestii.. slaninuta afumata, de exemplu rofl.gif


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunny26
mesaj 22 Sep 2005, 12:41 PM
Mesaj #92


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 197
Inscris: 16 July 05
Din: Cluj Napoca
Forumist Nr.: 6.631



peste la cuptor


--------------------
"Toate gandurile cu adevarat intelepte au fost deja gandite de mii de alti oameni inaintea noastra; ca sa le facem insa cu adevarat "ale noastre", trebuie sa le gandim iarasi noi insine, sa le repetam cu evlavie si respect, pana cand vor deveni o parte din viata si experienta noastra intima." - J.W. von Goethe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tear
mesaj 22 Sep 2005, 12:44 PM
Mesaj #93


Dregator
*****

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 571
Inscris: 12 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 1.791



Corect, simon, uitasem sa spun ca trebuie sa "uzi" puiul in cuptor. Si mai trebuie udat dupa aceea, cand il mananci, cu un Murfatlar rosu, nu ?


--------------------
Nimic nu e intamplator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 22 Sep 2005, 01:08 PM
Mesaj #94


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Nu mia- raspuns si mie nimeni daca se pune dop la sticla in care e infipt puiu... sad.gif


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tear
mesaj 22 Sep 2005, 01:17 PM
Mesaj #95


Dregator
*****

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 571
Inscris: 12 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 1.791



Nici gand, Felina ! Apa din sticla trebuie sa se evapore, gatul sticlei trebuie sa fie descoperit, puiul trebuie bine infipt pe sticla, astfel incat gatul sticlei sa fie bine iesit in afara. Succes ! Puiul pe sticla e solutia mea de urgenta pentru cand n-am chef de gatit !


--------------------
Nimic nu e intamplator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 22 Sep 2005, 01:23 PM
Mesaj #96


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Mersic! mwah1.gif

On topic:
Maine nu fac nimic de mancare ca mai am ceva varza calita cu costita afumata. biggrin.gif

Acest topic a fost editat de Felina: 22 Sep 2005, 01:24 PM


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simonsays
mesaj 22 Sep 2005, 01:40 PM
Mesaj #97


Batranel oPsedat
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.074
Inscris: 15 January 04
Forumist Nr.: 1.836



QUOTE (Tear @ 22 Sep 2005, 02:44 PM)
Corect, simon, uitasem sa spun ca trebuie sa "uzi" puiul in cuptor. Si mai trebuie udat dupa aceea, cand il mananci, cu un Murfatlar rosu, nu ?

nu, cu un Rai dulce pentru fete, si un demisec alb pentru domni wink.gif

si sa stii ca daca gura sticlei ramane unpic in interiorul animalului, il umezeste (si in cazul berii il arom..izeaza) pe interior, extrem de gustos drool.gif

si merge sa faci si garnitura la el... dupa juma de ora cat a stat animalu la cald, pui in sosul din cratita rondele subtiri de cartof, feliute de ardei gras, ceapa rondele, si spre sfarsit rosii rondele (cam cu 15 minute inainte de scoatere); peste legume se presara patrunjel tocat.


--------------------
-- de aceea pentru mine muntele - munte, se zice, de aceea pentru mine iarba - iarba, se spune, de aceea pentru mine izvorul - izvoreste, de aceea pentru mine, viata - se traieste --
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tear
mesaj 22 Sep 2005, 01:53 PM
Mesaj #98


Dregator
*****

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 571
Inscris: 12 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 1.791



Si in farfurie, peste rondelele de cartofi pui doua linguri de smantana. Ca garnitura, pusa asa cum ai zis tu, mai merge si mancarea mexicana, aia cu orez, pe care o asortezi cu ardei iute in farfurie. Miam !


--------------------
Nimic nu e intamplator
Go to the top of the page
 
+Quote Post
exergy33
mesaj 22 Sep 2005, 03:38 PM
Mesaj #99


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 4.950
Inscris: 9 August 05
Din: marginea viselor
Forumist Nr.: 6.763



Tear

Multumesc pentru reteta...pare foarte interesanta...sa vedem ce va iesi tongue.gif

Pentru ca tot a inceput sezonul muraturilor, propun si eu o reteta veche iraniana care se cheama Torshi-e Bademjan (vinete murate , bademjan = vinete).
Aveti nevoie de:
1. 1.5 Kg vinete de marime mijlocie
2. 1lg de seminte de mustar (lg =lingurita de ceai, cafea)
3. 2lg de boabe de piper negru
4. 2lg de ardei iute uscat si sfarimat
5. 1lg de seminte de anason
6. 5lg de usturoi curatat si tocat marunt
7. 1lg de turmeric (in engleza) - imprima o culoare galbena muraturilor
8. 3lg de sare (cea grunjoasa este preferata)
9. 5lg de seminte de coriandru
10. 1lg de nucusoara rasa (cardamom)
11. 1lg de de gimber macinat
12. 2lg de seminte de marar
13. 5 cesti de otet de vin (marimea unei cesti de ceai)
14. 2lg de sirop concentrat de portocale sau 2lg de miere de albine.

Cu o zi inainte de prepararea muraturilor se dizolva mierea de albine sau siropul de portocale in otet si se pune sticla la rece.
Puteti dizolva mai intii mierea /siropul intr-o cescuta de cafea cu putina apa calduta ,dupa care puteti varsa continutul in sticla in care ati pus cele 5 cesti de otet.
Nu folositi sticle de plastic.
Vinetele se pregatesc la fel ca in reteta pentru salata de vinete.
Se coc pe foc (foarte bine), se pun intr-un vas smaltuit , de sticla sau de ceramica...se acopere ca sa transpire,dupa care se cojesc cu usurinta.Se lasa la scurs pe un fund de lemn inclinat aprox 30 min (pina se racesc)
Cind s-au racit se desfac in fisii longitudinale si se pun intr-un vas (nu de metal sau de plastic).
Mirodeniile/semintele se amesteca intre ele dupa care se presara peste vinete ,rasucindu-se de citeva ori tot continutul cu ajutorul unei lingure de lemn.
Se lasa sa se odihneasca timp de 15 min.
Se pune otetul (in care anterior am dizolvat mierea/siropul de portocale) pe foc mediu si se incalzeste pina la punctul de a da in clocot.
Se aseaza vinetele condimentate in borcane de sticla sau in vase de lut ars/ceramica si se toarna peste ele incet otetul clocotit.
Vasele sau borcanele se lasa descoperite pina cind temperatura lor ajunge aprox la temperatura camerei.
Inainte de ale lega cu celofan sau alt material impermeabil, cu o lingura de lemn se apasa continutul pe fundul borcanelor pentru a elimina bulele de aer.
Aceste muraturi se pastreaza intr-un loc racoros (debara, beci ,,,)
Se pot consuma dupa 10 zile de la preparare.Termenul lor de garantie poate depasi 2 ani de zile.
Acest tip de muraturi se servesc in Iran la mese festive (No Ruz, nunti, zile de nastere..)
Puteti si voi sa le pregatiti de pe acuma pentru Craciun sau Revelion.
Se servesc cu orice fel de preparat din carne.
In afara de aroma placuta pe care o au ,aceste muraturi actioneaza ca un medicament in prevenirea racelii.
Reteta este traditionala in zona Marii Caspice, dar se prepara mai peste tot in Iran. tongue.gif

Bineinteles ca are si citeva mici secrete:
1. nu se ating vinetele sau otetul cu metale sau obiecte de plastic
2. vinetele trebuie sa fie coapte si apoi scurse foarte bine
3. persoana care le prepara nu trebuie sa fie pe stop
4. pentru pastrare sint preferate vasele de lut ars care dau vinetelor un gust specific

O alta varianta este inlocuirea celor 2lg de miere cu 2lg de tarhon tocat care se introduc in sticla cu otet cu 1-2 zile inainte de preparare.

Cine se aventureaza sa le prepare nu va regreta incercarea facuta.

La treaba! rofl.gif
exergy33 dance.gif clapping.gif dance.gif


--------------------
*_*_*

Pierdut în Geometria Uitării
Căutând Ipote(nu)zele Fericirii -
Trecătorul -X-

https://exergy33.wordpress.com/
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mrs. Rogers
mesaj 23 Sep 2005, 02:42 PM
Mesaj #100


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.267
Inscris: 1 February 04
Forumist Nr.: 2.054



Azi fac supa de salata . Stiu sa o fac in doua feluri diferite si amandoua sunt foooaaarte gustoase .
1. cu lapte batut , usturoi, f putina lamaie si binenteles afumatura
2. cu ceapa , ardei, morcov, rosii si bineinteles afumatura .

...si salata !!


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sunny26
mesaj 24 Sep 2005, 11:59 AM
Mesaj #101


Vataf
***

Grup: Membri
Mesaje: 197
Inscris: 16 July 05
Din: Cluj Napoca
Forumist Nr.: 6.631



ciorba de dovlecel


--------------------
"Toate gandurile cu adevarat intelepte au fost deja gandite de mii de alti oameni inaintea noastra; ca sa le facem insa cu adevarat "ale noastre", trebuie sa le gandim iarasi noi insine, sa le repetam cu evlavie si respect, pana cand vor deveni o parte din viata si experienta noastra intima." - J.W. von Goethe
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 7 Dec 2005, 05:17 PM
Mesaj #102


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Oare io ce sa fac asta seara? hmm.gif


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 7 Dec 2005, 05:26 PM
Mesaj #103


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Salata verde, castraveti, ton, o cutie mica de porumb, ulei de masline si zeama de lamaie? wink.gif


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
nefertiti-old
mesaj 7 Dec 2005, 05:27 PM
Mesaj #104


Coffee woman
******

Grup: Membri
Mesaje: 8.981
Inscris: 7 September 03
Din: Timisoara
Forumist Nr.: 721



Meeerge, desi nu ma omor dupa ton. ohyeah.gif

p.s. Pot sa pun si ciocolata pe ea? devil.gif laugh.gif

Acest topic a fost editat de nefertiti: 7 Dec 2005, 05:28 PM


--------------------
"Libertatea de a respinge e singura libertate." (Salman Rushdie)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mara
mesaj 7 Dec 2005, 05:30 PM
Mesaj #105


Domnitor
******

Grup: Membri SpecialPM
Mesaje: 2.145
Inscris: 30 January 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.040



Atunci fierbi juma' de piept de pui, il feliezi si pui asa: salata verde (sau varza), branza cubulete, ceva pastrama porc, masline, porumb (desi merge si fara), castraveti, iaurt sau smantana ca sos si gataa. Mie mi s-a facut foame deja. drool.gif

Ciocolata??? Iak, nu stiu ce-i aia! tongue.gif

Acest topic a fost editat de Mara: 7 Dec 2005, 05:31 PM


--------------------
Freedom is just another word for nothing left to lose.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

8 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 24 October 2017 - 05:48 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic