HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

3 Pagini V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Tips And ... Tools, tot ce ne poate ajuta
Cla
mesaj 24 Dec 2006, 05:46 PM
Mesaj #71


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.810
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Acum, ca fiecare are de-a face cu faina la bucatarie...
Aruncati o māna de faina īn sus si aprindeti bricheta īn norul ala.
Se recomanda vata īn urechi si sa nu aratati asta la copii biggrin.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nefertiti
mesaj 26 Jun 2007, 11:17 AM
Mesaj #72


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



Cla rofl.gif

Am o intrebare pt cunoscatori laugh.gif : daca la visinata pun in loc de alcool din ala de magazin sau in loc de vodca niste palinca de prune, de casa, curata, naturala etc devil.gif ... o fi bine sau o fi rau? unsure.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 26 Jun 2007, 11:27 AM
Mesaj #73


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



Tu incearca si anunta-ne si pe noi. devil.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 26 Jun 2007, 11:27 AM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Nefertiti
mesaj 26 Jun 2007, 11:30 AM
Mesaj #74


[Vera]
******

Grup: Moderator
Mesaje: 4.054
Inscris: 25 October 06
Din: pe plaja
Forumist Nr.: 8.842



laugh.gif Pai eu asa cred ca fac. drool.gif


--------------------
passionate about latin america

Cafeneaua
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jude
mesaj 26 Jun 2007, 11:58 AM
Mesaj #75


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.044
Inscris: 8 May 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 6.257



Iese buna si cu palinca (din experienta). wink.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Eclectic
mesaj 26 Jun 2007, 12:01 PM
Mesaj #76


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.926
Inscris: 6 April 04
Forumist Nr.: 2.950



drool.gif

Pese: Jude, parintii tai stie ? unsure.gif

rofl.gif


--------------------
Nu semnez.
I love flowers.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
jude
mesaj 26 Jun 2007, 12:02 PM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.044
Inscris: 8 May 05
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 6.257



Nu, ei cred ca am biroul plin de carti. devil.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana.76
mesaj 8 Feb 2010, 02:55 PM
Mesaj #78


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 7
Inscris: 3 February 10
Forumist Nr.: 15.903



Un lucru ce nu-l ia nimeni in seama este pozitionarea diverselor in bucatarie. De exemplu este de preferat ca aragazul sa nu fie pozitionat in asa fel incat atunci cand stai cu fata la el si gatesti sa nu ai usa in spate. Chiar daca gatesti singura in casa sistemul tau nervos va fi avertizat ca ai spatele expus. Aceasta avertizare subliminala va contribui la o stare de neliniste. Daca pozitia aragazului nu poate fi schimbata, e de preferat ca pe timpul gatirii sa fie usa bucatariei inchisa.
Apoi, aragazul nu este indicat sa stea in fata ferestrei atat din motive de armonie Feng Shui dar mai ales din spirit practic. In momentul in care se va deschid usa sau geamurile se va face curent, aragazul se poate stinge ca sa nu mai vorbesc de caldura si miros ce sunt raspandite.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abis
mesaj 8 Feb 2010, 05:15 PM
Mesaj #79


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 22.306
Inscris: 8 March 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 2.507



QUOTE(Adriana.76 @ 8 Feb 2010, 02:55 PM) *
Chiar daca gatesti singura in casa sistemul tau nervos va fi avertizat ca ai spatele expus. Aceasta avertizare subliminala va contribui la o stare de neliniste.

Hmmm... De unde stii ca "sistemul nervos" va fi astfel "avertizat subliminal"? Nu pot sa cred chestia asta... Din experienta iti spun ca astfel de "avertismente" nu exista, cand trebaluiesc prin bucatarie (da, si barbatii o fac uneori) nici nu realizez daca stau cu spatele la usa ori nu. Si nici nu simt vreodata astfel de nelinisti. smile.gif
QUOTE
e de preferat ca pe timpul gatirii sa fie usa bucatariei inchisa

E de preferat si din alte motive - sa nu umpli casa cu aburi ori cu tot felul de mirosuri (in cazul in care n-ai o hota foarte buna).


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Michelle
mesaj 8 Feb 2010, 05:35 PM
Mesaj #80


Cronicar
******

Grup: Moderator
Mesaje: 3.750
Inscris: 8 January 05
Din: ???
Forumist Nr.: 5.402



eu cred ca topicul asta n-are nici in clin nici in mineca nici cu pozitia aragazului in bucatarie, nici cu fengshuiul...dupa umila mea parere aici ar fi trebuit spuse lucruri/mici secrete/instrumente care ne sunt de ajutor in a gati/prepara/mesteri una-alta prin casa


--------------------
Life is about having the mixture of the curiosity of an older person and the imagination of a child
Daphne Guiness

Mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decit iubit pentru ceea ce nu esti!
Anatole France
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Adriana.76
mesaj 9 Feb 2010, 12:55 PM
Mesaj #81


Musteriu
*

Grup: Musterii
Mesaje: 7
Inscris: 3 February 10
Forumist Nr.: 15.903



QUOTE(abis @ 8 Feb 2010, 05:15 PM) *
Hmmm... De unde stii ca "sistemul nervos" va fi astfel "avertizat subliminal"? Nu pot sa cred chestia asta... Din experienta iti spun ca astfel de "avertismente" nu exista, cand trebaluiesc prin bucatarie (da, si barbatii o fac uneori) nici nu realizez daca stau cu spatele la usa ori nu. Si nici nu simt vreodata astfel de nelinisti. smile.gif

E de preferat si din alte motive - sa nu umpli casa cu aburi ori cu tot felul de mirosuri (in cazul in care n-ai o hota foarte buna).




Lasa-ma pe mine sa-ti aprind becul in camera-ti obscura a meditatiilor profunde, ceea ce nu ai "vazut" nu-i musai ca nu"se exista". So, da-mi voie sa ma duc la alt ghiseu ca nu-mi plac "functionarii constipati"
Go to the top of the page
 
+Quote Post
(kikki dee)
mesaj 18 Apr 2014, 01:08 PM
Mesaj #82





Guests








Carnea de friptura devine frageda si suculenta daca se stropeste cu suc de lamaie inaite de a fi pusa la fript.

Friptura de porc devine mai crocanta, daca inainte de frigere se unge carnea cu bere cu apa sarata si apoi se frige la temperatura mai mare.

Cotletele slabe devin suculente daca inainte de a fi preparate sunt lasate cateva minute in apa cu otet.

Carnea de pasare va capata gustul carnii de vanat daca este frecata cu condimente si va fi tinuta 24 de ore in marinata de otet, foi de dafin, piper si ienibahar.

Se poate obtine o crusta de snitele fina si crocanta, daca se adauga, in compozitia prin care este tavalita carnea un varf de cutit de praf de copt.

Mirosul de miel sau de oaie poate disparea definitiv daca, inainte de a fi gatita, carnea se opareste cu lapte clocotit. Carnea trebuie sa stea in lapte timp de o ora, pana se raceste laptele.

Cea mai rapida friptura este cea cu os, deoarece acesta este un bun conductor de caldura si permite patrunderea caldurii pana in mijlocul bucatii de carne.

Carnea de friptura nu se bate niciodata prea tare pentru a nu distruge fibrele.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

3 Pagini V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 14 December 2017 - 05:11 PM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic