Retete Diverse, la cerere |
Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Retete Diverse, la cerere |
6 Feb 2007, 08:51 PM
Mesaj
#246
|
|||
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
Cu placere! Le-ai facut cu sos de soia sau? -------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
||
|
|||
6 Feb 2007, 08:54 PM
Mesaj
#247
|
|
From Cooca Macaii Grup: Moderator Mesaje: 7.228 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
De fapt, am facut o combinatie intre ciupercile tale si pieptul de pui a lui Cla. Le-am tocat bucati mici si le-am calit in unt, dupa ce, in prealabil calisem niste usturoi taiat f subtire. La sfarsit am aruncat un pahar de suc de rosii si jumatate de pahar de vin alb peste. Plus un varf de cutit de ghimbir, patrunjel, marar.
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
If you could reason with religious people there would be no religious people! Don't pray in my school, and I won't think in your church! Ziarul de Rimnic |
|
|
7 Feb 2007, 03:50 AM
Mesaj
#248
|
|
Cla Grup: Membri Mesaje: 16.096 Inscris: 7 May 04 Din: Noris Rock City Forumist Nr.: 3.415 |
Mistooo, Marius, super!!
-------------------- Cea mai buna inventie e dormitul, de c�nd au fost obositii.
|
|
|
Promo Contextual |
7 Feb 2007, 03:50 AM
Mesaj
#
|
ContextuALL |
|
|
|
3 Jun 2007, 11:55 PM
Mesaj
#249
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
Eu as vrea o reteta pentru musaca. Dar nu cu cartofi, ci cu vinete. Am mancat acum o vreme asa ceva si evident ca am uitat sa cer reteta.
O are cineva? -------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
4 Jun 2007, 05:53 AM
Mesaj
#250
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 4.959 Inscris: 9 August 05 Din: marginea viselor Forumist Nr.: 6.763 |
Poti incerca reteta asta (vegetariana) : Musaca de vinete cu mei si tarhon .
Ingrediente: 1 vanata mare 1 ceapa mare si 2-3 fire ceapa verde 1 ceasca mei+ 2 cesti apa cu sare pt. fiert 1 ceasca branza cheddar rasa 1 lingurita tarhon; sare si piper 1 lingura ulei de masline 5-6 rosii cherry Preparare: Se spala meiul in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare pt. 20 minute; Vanata se spala, se curata de coaja, se taie in fasii lungi si subtiri care se vor pune pe gratar pt.2-3 minute; ceapa se taie solzisori si se rumeneste pe gratar; intr-un vas de sticla se adauga 1 lingura ulai de masline si se asaza feliile de vanata (vezi foto); peste feliile de vanata se pun rosiile cherry, meiul si branza cheddar rasa, tarhon, frunze patrunjelsi telina, frunze proaspete de rozmarin tocate marunt; se inchide musacaua cu feliile de vanata si se adauga branza cheddar rasa si tarhon; se da la cuptor pt. 15 minute la 200 grade; Daca vrei sa aiba si carne poti incerca aceasta varianta : Ingrediente pentru sase persoane: doua kilograme de vinete mijlocii o ceapa mare tocata un kilogram de carne tocata (vaca sau miel) o jumatate de pahar de vin alb un kilogram rosii curatate si taiate rondele patrunjel tocat marunt ulei de masline Mod de preparare: Taie vinetele rondele subtiri, sareaza-le si lasa-le asa timp de o ora. Inabuseste ceapa cu doua linguri de ulei de masline, apoi adauga carnea tocata. Adauga rosiile, vinul, patrunjelul, sarea si piperul. Lasa totul la inabusit 45 minute. Clateste vinetele si scurge-le. Prajeste-le usor pe ambele parti, in uleiul de masline. Unge o cratita sau un vas termorezistent si pune alternativ straturi de vinete, apoi de carne si rosii. Presara branza rasa deasupra, baga musacaua la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 minute. Am vazut ca in Iran, la restaurantele traditionale care au in meniu musaka, vinetele nu sunt niciodata prajite in ulei. Ori sunt coapte pe jar, ori coapte in cuptor ( in ambele cazuri cu tot cu coaja) , ori sunt curatate de coaja si puse pe gratar. -------------------- *_*_*
Pierdut în Geometria Uitării Căutând Ipote(nu)zele Fericirii - Trecătorul -X- https://exergy33.wordpress.com/ |
|
|
4 Jun 2007, 08:50 AM
Mesaj
#251
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Habar n-am cantitatile exacte, ca eu gatesc ochiometric.
Vinetele se curata pijamaluta, se taie rondele cam de 1 cm, se presara cu sare si se lasa la scurs. Apoi se "prajesc" intr-o tigaie cam cu atata ulei ca si clatitele, adica infim. [operatiunea asta e extrem de afumatoare]. Toci 2-3 cepe marunt si le calesti, adaugi carnea tocata (mixta: vita si porc), cam juma de kil. Cand e facuta dai deoparte si lasi la racit. Cand s-a racit bine amesteci cu un ou, marar, patrunjel, sare, piper. Ungi o craticioara cu putin ulei, tapetezi cu pesmet si pui un strat de vinete, un strat de carne, unul de vinete, unul de carne si termini cu vinete. Daca ai, poti pune si unul de rosii printre si inca unul la suprafata. Pui apa calda si ceva suc de rosii (sa fie cam pana la jumatate) si dai la cuptor. Cand e aproape gata pui un galbenus batut cu o ligura de smantana si razi cascaval. Lasi la cuptor pana se face o crusta frumoasa. Mananci cu smantana. -------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
4 Jun 2007, 09:09 AM
Mesaj
#252
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
Super...
Deci in concluzie asadar... Mara, te astept pe la mine, sa-mi gatesti. Sar'na. -------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
4 Jun 2007, 12:58 PM
Mesaj
#253
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
Hmmm, n-a fost o idee buna sa-ti dau reteta! Eu nu sufar musacaua cu vinete, dar i-o fac lui barbatu-meu, ca-i mare amator. Ca atare nu cred ca ma poti convinge.
-------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
4 Jun 2007, 02:35 PM
Mesaj
#254
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 2.330 Inscris: 16 September 05 Forumist Nr.: 6.952 |
daca vine Eclectic pana la tine, ii dai si lui o bucatica?
-------------------- I'm a superbutterfly, and superbutterflies don't cry!
|
|
|
4 Jun 2007, 03:12 PM
Mesaj
#255
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
De ce ? Ca sa fac jumi-juma cu tine?
Ia zi, Mara, imi dai o bucatica? -------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
4 Jun 2007, 04:39 PM
Mesaj
#256
|
|
Domnitor Grup: Membri SpecialPM Mesaje: 2.145 Inscris: 30 January 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 2.040 |
De musaca vorbim, da? -------------------- Freedom is just another word for nothing left to lose.
|
|
|
4 Jun 2007, 04:46 PM
Mesaj
#257
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 3.926 Inscris: 6 April 04 Forumist Nr.: 2.950 |
Poti sa-i spui cum vrei...
-------------------- Nu semnez.
I love flowers. |
|
|
(Afrodita) |
29 Dec 2007, 06:43 PM
Mesaj
#258
|
Guests |
QUOTE plaintains - Ca tot intreba cineva pe aici despre ele, am aflat vara asta cum se gatesc - de la fostul coleg de apartament, om din Nigeria Si sunt superbeeeeeeeeeeeeeeee la gust Trebuie sa fie coaja lor galbena, caci trebuie sa fie cat mai coapte cand le gatesti - altfel nu au acelasi gust minunat (a incercat "blonda" de mine sa le gateasca si verzi nu merge ) Le cureti de coaja, le tai feliute - dar nu rondele, ci "pe lung" - sa nu fie nici prea groase nici prea suPtiri (in ianuarie o sa cumpar cateva si le gatesc si le pozez, sa vezi ce spun ), feliutele sa fie mari cam cat degetul tau mijlociu si le presari cu sare dupa gust, apoi le azvarli la misto in tigaia cu ulei incins. Uleiul nu trebuie sa fie baltit, dar nici sa-l cauti pe sub bucatile de plaintains. Se prajesc pana cand capata o culoare aramie si se papa ori simple, goale, ori ca si garnitura la orice alt fel de papa - de la orez pana la cirobe, daca asa ai chef - dap, am incercat cu ciorba si sunt bune in loc de paine Stiu ca am venit cam tarziu cu reteta, dar din pacate abia acum am vazut subiectul, mai ales pentru ca eu caut in disperare o reteta de sarmale care sa fie asemanatoare cu ce facea mama acasa si nu gasesc Deci din ce facea mama, eu stiu asa: - carne de porc amestecata cu carne de vita - ceva morcov - ceva ceapa - ceva orez - bulion si rosii - varza - dar n-am murata aici, deci am posibilitatea sa iau doar naturala si sa o oparesc in apa, nu bors, ca nici bors n-am de unde lua acum - piper, dafin, patrunjel, sare - un ou sau doua, in functie de cat de mare e compozitia, sa tina totul unit. Din cate imi amintesc, se amesteca toate ingredientele si apoi se pun in foile de varza oparite. Dar pe net am gasit ca se caleste ceapa, se opareste orezul si altele de genul - de care eu una nu-mi amintesc, iar pe mama n-o pot suna... Asa ca... Help? Am uitat sa spun ca-mi trebuie totul gata pe 30 decembrie seara, adica maine Acest topic a fost editat de Afrodita: 29 Dec 2007, 06:44 PM |
|
|
29 Dec 2007, 06:52 PM
Mesaj
#259
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Da, poti cali un pic ceapa, ca e mai gustos. Dar cu riscul sa te dezamagesc, fara varza acra... alea nu-s sarmale. Vezi daca nu este in oras vreun magazin turcesc, aia pot avea. Asa am patit eu in Germania si tot la turci cica era si acolo varza acra.
-------------------- |
|
|
(Afrodita) |
29 Dec 2007, 07:06 PM
Mesaj
#260
|
Guests |
Din pacate nu-s in orasul meu, unde stiu un magazin polonez de are varza acra ... O sa caut pe aici magazine turcesti sau poloneze, dar slabe sanse
Si oricum sunt convinsa ca nu or sa-mi iasa sarmalele 100% perfecte din prima, dar daca ai fi gustat tocanitza lor de azi, ai fi priceput de ce spun eu ca-s master sef bucatar prin zona O sa caut varza acra, daca nu - o sa folosesc varza normala si oparita, prea rele nu pot fi Si de calit, calesc doar ceapa? Sarumana pentru promptitudine Acest topic a fost editat de Afrodita: 29 Dec 2007, 07:07 PM |
|
|
29 Dec 2007, 07:13 PM
Mesaj
#261
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
In Germania si Olanda nu am gasit decat varza acra tocata vidata in pungi la supermarket. Desi tardiv, pentru romanii, care traiesc pe aiurea in acesta lume, pot cumpara varza (de prefereat varza fara "cucui" adica plata la calota, sus, olandezii si nemtii au numai varze cu "cucui") scobiti coturul cam 5-8 cm puneti o lingura de sare in gaura respectiva, bagati varza in borcane de 15-20 l adaugati seminte de marar si boabe de porumb, putin hrean (dupa gust 2-3 bucati) aerisiti din cand in cand ( 2-3 ori pe saptamana). Aerisirea inseamna ca ori vanturati zeama ori introduceti in borcan o teava pe are suflati din cand in cand. Veti avea o varza ca la mama, made in Romania.
-------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
(Afrodita) |
29 Dec 2007, 07:20 PM
Mesaj
#262
|
Guests |
Sarumana marduk, chiar voiam si cateva retete de muraturi, caci cele din comert tot nu-s asa de parfum ca cele de le aveam la bunici
Ah, si imi spune si mie cineva inca o data cum se face mamaliga cu malai din ala super extra fin? Ca nu se poate sa am sarmale fara mamaliga Multumesc mult, m-ati salvat |
|
|
29 Dec 2007, 07:49 PM
Mesaj
#263
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Sarumana marduk, chiar voiam si cateva retete de muraturi, caci cele din comert tot nu-s asa de parfum ca cele de le aveam la bunici Ah, si imi spune si mie cineva inca o data cum se face mamaliga cu malai din ala super extra fin? Ca nu se poate sa am sarmale fara mamaliga Multumesc mult, m-ati salvat Mamaliga buna nu se face din malai "din ala super extrafin". Malaiul trebuie sa fie mediu, dar cel mai bun este ala facut la moara. Oricum nu cred ca o sa gasesti asa ceva dincolo de Nadlac. Important este sa decizi ce fel de mamaliga vrei sa faci, vartoasa, moale sau terci. Trebuie sa ai grija ca malaiul sa fie fiert bine in oricare caz. O reteta pe care o folosesc : - 5 cani de apa intr-o oala de 3-4 litri - 1 ligura rasa de sare - 2 linguri de ulei - 3 "maini" de malai - Se bate cu telu si se asteapta sa dea in clocot. - Se da focul mic si se lasa sa clocoteasca 2-3 minute, timp in care se bate cu telul in compozitie. - Se adauga o cana de apa rece - Se adauga 3 "maini" de malai si se bate cu telul din cand in cand pana clocoteste. - La foc mic se lasa sa clocotesca 2-3 minute timp in care se mai bate din cand in cand cu telul. - La foc mic se pun 6-7 maini de malai batandu-se cu telul. - La foc mic, dupa omogenizare se mesteca des cu o lingura de lemn timp de 10 minute. Daca o vrei mai moale o lasi asa. Daca o vrei mai tare in loc de 6-7 maini de malai, pui 7-8 maini de malai, dupa care o rastorni pe farfurie. Este important timpul de fierbere la foc mic si "vartosirea" sa fie facuta in prima parte cu telul apoi cu lingura. In loc de lingura poti folosi un facalet, Acest topic a fost editat de marduk: 29 Dec 2007, 08:13 PM -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
29 Dec 2007, 08:06 PM
Mesaj
#264
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Dadada, aia facuta mai tare si rasturnata pe farfurie e
-------------------- |
|
|
(Afrodita) |
29 Dec 2007, 08:10 PM
Mesaj
#265
|
Guests |
Multumesc Marduk, insa tot ce pot gasi aici e malai super extra fin, iar io vreau o mamaliga sanatoasa, ca la mama ei acasa, nu moale si in nici un caz terci
Reteta ta e putin mai dificila decat cea de mi-a spus-o Misti acum vreo 2 luni, asa ca o sa ma rog sa se indure si s-o mai spuna o data aici sau o sa fac matanii sa-mi iasa mamaliga dupa reteta ta |
|
|
29 Dec 2007, 08:21 PM
Mesaj
#266
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Mamaliga sanatoasa (vartoasa) iese adaugand mai mult malai, nu conteaza daca este fin sau extrafin, ceea ce trebuie sa ai grija este sa fiarba bine si sa mesteci tot timpul in ultimele 10 minute. Daca in loc de 7-8 maini de malai pui 10, totul o sa fie ok, poti sa o tai cu ata exact ca la bunica. Atentie la fiert si mestecat, succes si sarbatori fericite.
-------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
(Afrodita) |
29 Dec 2007, 08:27 PM
Mesaj
#267
|
Guests |
Aha, multumesc frumos Sarbatori fericite si tie!
|
|
|
2 Jan 2008, 05:23 PM
Mesaj
#268
|
|
Ex-Carmelita Grup: Mesaje: 5.556 Inscris: 17 January 05 Forumist Nr.: 5.466 |
pun 3 cani de apa la fiert, cu un pic de sare. cand fierbe pun 1 cana de faina de malai, dintr-una si las un minut doua fara sa amestec, apoi cu o lingura iau din apa ce fierbe si tot pun peste botolotzul de faina. Cand m-am saturat de operatiunea asta iau lingura de lemn si amestec din cand in cand. Nu dureaza mult si iese atat de vartoasa ca eu o rastorn pe fund de lemn si o tai cu atza.
Inainte puneam faina in apa rece si apoi pe foc si tot iesea, deci chestia cum ca apa trebuie sa fiarba si oama sa tot invarta e mit rural |
|
|
25 Feb 2008, 05:11 PM
Mesaj
#269
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 2.799 Inscris: 9 September 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.652 |
Saptamana asta pregatesc o salata de telina si ciuperci umplute.
Salata de telina (mai degraba de pui, care predomina in compozitie): - piept de pui, - telina, - maioneza, - optional ciuperci. Se taie marunt pieptul de pui si ciupercile facute la tava si se amesteca cu telina rasa si maioneza. Prefer maioneza de casa, in cantitate cat mai mare. Ciuperci umplute: Se curata ciupercile cu suprafata mare. Se calesc cateva ciuperci taiate marunt, care constituie umplutura, alaturi de unt si cascaval ras + sare dupa gust. Ciupercile se coc in tava, la sfarsit adaugandu-se untul si cascavalul. -------------------- An Appeal From James’ Family
An Appeal From James’ Family Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012. Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives. The family appeals for the release of Jim unharmed. |
|
|
25 Feb 2008, 06:05 PM
Mesaj
#270
|
|
Domnitor Grup: Membri Mesaje: 17.291 Inscris: 9 December 06 Din: Din acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
Saptamana asta pregatesc o salata de telina si ciuperci umplute. Salata de telina (mai degraba de pui, care predomina in compozitie): - piept de pui, - telina, - maioneza, - optional ciuperci. Se taie marunt pieptul de pui si ciupercile facute la tava si se amesteca cu telina rasa si maioneza. Prefer maioneza de casa, in cantitate cat mai mare. Ciuperci umplute: Se curata ciupercile cu suprafata mare. Se calesc cateva ciuperci taiate marunt, care constituie umplutura, alaturi de unt si cascaval ras + sare dupa gust. Ciupercile se coc in tava, la sfarsit adaugandu-se untul si cascavalul. Cu ce pot sa inlocuiesc maioneza? -------------------- "Problema cu lumea este că proștii și fanaticii sunt întotdeauna așa de siguri pe ei, în timp ce oamenii înțelepți sunt atât de plini de îndoieli." (Bertrand Russell)
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) LINEDRONE |
|
|
25 Feb 2008, 06:53 PM
Mesaj
#271
|
|
Cea Mai Impaciuitoare Forumista din 2003 Grup: Moderator Mesaje: 2.395 Inscris: 25 April 03 Forumist Nr.: 240 |
smantana sau fa un dressing simplu de ulei de masline si un strop de lamaie
-------------------- Life is what happens to you while you're busy making other plans.
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi |
|
|
26 Feb 2008, 03:46 PM
Mesaj
#272
|
|
Cronicar Grup: Moderator Mesaje: 2.799 Inscris: 9 September 06 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 8.652 |
Chiar e foc daca mananci o data putina maioneza? Cu un ibric de ceai de sunatoare/hepatoprotector dupa masa?
-------------------- An Appeal From James’ Family
An Appeal From James’ Family Unidentified gunmen kidnapped journalist James Foley in northwest Syria on Thanksgiving Day, November 22 2012. Jim is the oldest of five children. He has reported independently and objectively from the Middle East for the past five years. Prior to his work as a journalist, Jim helped empower disadvantaged individuals as a teacher and mentor assisting them in improving their lives. The family appeals for the release of Jim unharmed. |
|
|
26 Feb 2008, 11:01 PM
Mesaj
#273
|
|
Hipopotamu' Somnoros Grup: Moderator Mesaje: 5.493 Inscris: 18 April 04 Din: Bucuresti Forumist Nr.: 3.143 |
|
|
|
2 Jun 2009, 11:30 AM
Mesaj
#274
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Cine are o reteta simpla pt tarta cu cirese?
-------------------- |
|
|
2 Jun 2009, 11:37 AM
Mesaj
#275
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 72 Inscris: 25 April 09 Forumist Nr.: 13.817 |
Cine are o reteta simpla pt tarta cu cirese? io pe asta o s-o fac daca gasesc deja cirese mai ieftine http://www.linternaute.com/femmes/cuisine/...x_cerises.shtml |
|
|
2 Jun 2009, 11:48 AM
Mesaj
#276
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Ihi, chiar e simpla. Poate incerc maine, ca am primit cirese de la Satmar, DESTULE si acum le caut utilizare.
-------------------- |
|
|
2 Jun 2009, 12:08 PM
Mesaj
#277
|
|
Haiduc Grup: Musterii Mesaje: 72 Inscris: 25 April 09 Forumist Nr.: 13.817 |
sa nu tzapi coditzele, sa le pui la uscat pentru ceai
|
|
|
2 Jun 2009, 12:18 PM
Mesaj
#278
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Nu le tzap, numa' ca nu-s prea multe, pentru ca taica-meu, in elanul lui de la cules, le-a si curatat.
-------------------- |
|
|
29 Sep 2010, 04:48 PM
Mesaj
#279
|
|
[Vera] Grup: Moderator Mesaje: 4.054 Inscris: 25 October 06 Din: pe plaja Forumist Nr.: 8.842 |
Cine îmi dă şi mie reţetă de dobrogeană cu brânză? Cu tot cu foi, că alea din comerţ mă enervează.
-------------------- |
|
|
29 Sep 2010, 09:00 PM
Mesaj
#280
|
|
bulina Grup: Membri Mesaje: 10.490 Inscris: 19 January 05 Forumist Nr.: 5.473 |
nefe, incearca reteta lui Cristi (sunt pe fuga, imagineaza-ti ) http://papabun.blogspot.com/2009/09/foto-r...a-placinta.html
-------------------- "Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume. A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn. |
|
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 17 April 2024 - 09:28 PM |