HanuAncutei.com - ARTA de a conversa!

Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )

9 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Retete Diverse, la cerere
Felina
mesaj 30 Nov 2005, 06:55 PM
Mesaj #71


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Daca n-ai cuptor, am o reteta si mai rapida, dar iti trebuie pasta de rosii sau bulion putin diluat in apa.
Carnea taiata cuburi, se pune in cratita (sau o tigaie cat de cat adanca) si se prajeste la foc mediu pe toate partile (cu sare si piper) cam 10 min. Adaugi ceapa si o calesti si pe ea pana devine galbena-maro. Apoi pui usturoiulsi mai calesti un minut. Adaugi sucul de rosii, putin zahar, ceva verdeata, si lasi sa fiarba 5 minute. Gata. Dar iti trebe garnitura la asta.


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 30 Nov 2005, 06:59 PM
Mesaj #72


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Asta este posibil...
Ca garnitura, as putea s pun cartofii, eventual fierti in coaja drool.gif
Multumesc mult. hug.gif

Acest topic a fost editat de Olaf: 30 Nov 2005, 07:00 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 30 Nov 2005, 07:00 PM
Mesaj #73


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Spor la treaba! thumb_yello.gif

Inainte sa pui ceapa la prajit langa carne, scoate o bucata de carne si vezi daca e aproape facuta, daca nu e, o mai lasi cateva minute singura.


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Promo Contextual
mesaj 30 Nov 2005, 07:00 PM
Mesaj #


ContextuALL









Go to the top of the page
 
Quote Post
Olaf
mesaj 30 Nov 2005, 07:01 PM
Mesaj #74


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Singura problema cu ceapa este ca am vazut ca se face greu, cel putin asta pe care o am. Adica a trebuit sa pun apa peste ceapa nefacuta, de frica sa nu se prajeasca carnea de tot rofl.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Felina
mesaj 30 Nov 2005, 07:08 PM
Mesaj #75


bulina
******

Grup: Membri
Mesaje: 10.350
Inscris: 19 January 05
Forumist Nr.: 5.473



Atunci poti renunta la ceapa linistit! Iese f bun cu usturoi. (daca ai marar sau patrunjel, chiar uscate, e beton)


--------------------
"Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle."
Never asume.
A friend told me I was delusional. I almost fell off of my unicorn.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 1 Dec 2005, 10:37 AM
Mesaj #76


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Am facut, si a iesit foarte bun. Dar am schimbat un pic: Am prajit intai ceapa, si cand era aproape facuta am pus si carnea. Am mai lasat sa se prajeasca un pic, pe foc iute, dupa care am pus apa, putin cate putin. Apoi bulion, si am lasat sa fiarba. Iar cand era aproape fiert, am pus si usturoiul. smile.gif Verdeata n-am pus decat ce aveam: cimbru si busuioc.

Acest topic a fost editat de Olaf: 1 Dec 2005, 10:38 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 18 Jan 2006, 08:50 PM
Mesaj #77


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



Cine stie s-ami spuna si mie cum se fac jumarile din slanina de porc?
Eu am o idee, dar este destul de aproximativa. As vrea o parere avizata. smile.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 31 Jan 2006, 02:52 PM
Mesaj #78


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Iei o bucata de slanina de la burta (ca are si insertii de carnita), o tai cuburi si le pui intr-un vas incins, pe care il acoperi cu un capac. Din cand in cand mai invarti sa nu se lipeasca. Vasul sa fie cu pereti foarte grosi, pentru a disipa mai bine caldura. De preferinta ar fi un vas de tuci. Optional poti sa le condimentezi cu boia de ardei (iute sau dulce). Pofta buna!


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 31 Jan 2006, 03:03 PM
Mesaj #79


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



yay.gif Multumesc mult.
Vasul trebuie neaparat acoperit? Daca nu-l acopar ce se intampla?
Si merge facut si pe plita electrica?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 6 Feb 2006, 11:09 PM
Mesaj #80


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Nu stiu exact nimic din ce m-ai intrebat. Eu ti-am spus reteta "din batrani". adaptari la ea nu am facut, desi sunt disperat dupa fasole prajita cu jumari. Fa o experienta si spune-mi si mie cum ti-a iesit.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 8 Feb 2006, 04:40 PM
Mesaj #81


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Olaf, ai facut jumarile? Cum au iesit?


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Olaf
mesaj 8 Feb 2006, 04:42 PM
Mesaj #82


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.591
Inscris: 22 September 03
Forumist Nr.: 826



N-am ajuns, inca... sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 11 Mar 2006, 03:50 PM
Mesaj #83


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Ce-mi mai place mie de mama... De cate ori se duce prin supermarket se intoarce acas' cu cate o dracovenie pe care nici una din noi nu are idee cum s-o pregateasca. Acum a cumparat ghocchi ... asa ca voi apela din nou la ajutorul vostru dunno.gif

Din cate am inteles eu, se fierb si se pregatesc in tigaie cu un sos dupa chef si ce-ai prin casa. Doar ca eu nu am nici macar o singura idee de sos care sa mearga cu gnocchi de cartofi. A mai gatit cineva asa ceva? Imi puteti da vreo idee de reteta, de sos? pls.gif

HELP! hh.gif laugh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fantasee
mesaj 11 Mar 2006, 05:32 PM
Mesaj #84


Soul feeder
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.713
Inscris: 7 November 05
Forumist Nr.: 7.214



Sere, poti sa le faci simplu cu sos de rosii si cateva frunze proaspete de oregano. Merge si cel uscat foarte bine wink.gif. Sosul de rosii se pune la fiert, pe foc mic, 5 minute si sa inneci in el 3 catei de usturoi. Sa pui doar o lingurita rasa de oregano uscat la o jumatate de kilogram de rosii si sa nu-l lasi sa fiarba mai mult de un minut.

Mananc gnocchi rar, dar suntem in post si merg foarte bine. Fara carnita.

mwah1.gif


--------------------
Tărâmul Poveştilor.

Let your weird light shine bright, so the other weirdos know where to find you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 11 Mar 2006, 05:33 PM
Mesaj #85


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Merge ft fain un dovleac sau zucchini.

Ingrediente:
500 gr dovleac, aproximativ 300 gr faina, cartofi fierti, 1 ou, sare, piper, 2 linguri parmezan, patrunjel verde dupa placere, un pic de nucsoara
Pentru sos: 150 gr unt (burro), 10 frunzulite salvie, 3 linguri parmezan

Mod de preparare
Se taie felii dovleacul si se pune intr-o tava la copt in cuptor. Dupa ce s-a copt se curata coaja si se macina fin. Pe o masa de lucru se pune un pic de faina se adauga dovleacul si celelalte ingrediente si se framanta bine adaugand cate putina faina. Aluatul trebuie sa rezulte de densitatea justa, nici prea moale nici prea tare. Aluatul se taie felii de 3 cm grosime, apoi acestea se taie in felii tot de 3 cm grosime, presarand un pic de faina daca este necesar. Bastonasele se ruleaza cu amandoua mainile, delicat, pina se formeaza bastonase cilindrice de diametru 2,5 cm. Taiati-le cu un cutit la 2 cm. Se pune la fiert o oala mare cu apa, putina sare si un pic de ulei. Intr-o tigaie se pune untul la topit se adauga salvia si se prajeste citeva minute. Intre timp se fierb gnocchi punandu-i la fiert pana plutesc + inca 1 minut la foc inalt. Cu o spumiera se scot si se adauga in farfurii, se presara cu parmezan si sosul cu unt si salvie foarte fierbinte.

Pofta buna, Serenity licklips.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flori
mesaj 11 Mar 2006, 06:17 PM
Mesaj #86


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.020
Inscris: 6 September 04
Din: somewhere over the rainbow...
Forumist Nr.: 4.413



Stie cineva cum se pregateste limba?


--------------------
Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 11 Mar 2006, 06:25 PM
Mesaj #87


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Mersi fain, dragilor.. mwah1.gif Reteta lui Cla e mai complicata, necesita cumparaturi prealabile si ceva talent in bucatarie, dar suna bine. Despre sosul asta cu unt si salvie am mai citit si chiar sunt curioasa ce gust poate da salvia aia..

Cred ca o sa incerc reteta lui Fantasee azi, e mai simpla si mi-e foarte lene sa mai ies din casa si sa bucataresc prea mult. Senchiu, senchiu! mwah1.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 11 Mar 2006, 07:20 PM
Mesaj #88


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE (flori @ 11 Mar 2006, 05:17 PM)
Stie cineva cum se pregateste limba?

Hello flori smile.gif

Nu ma pun acum sa caut o reteta, o scriu din cap.
Limba (de vita de ex) se fierbe cu zarzavat ca o supa. Si cu leustean, dafin etc.
Când e gata se trage pielea de pe ea si se taie in felii.
Se face un rântas, stins cu vin rosu, si peste aia zeama in care a fiert.
Se leaga, se pune limba cu sosul peste la cuptor, acoperit cu smântâna vreo 1/2 ora.

Se serveste dupa gust. Eu as servi pürree la asta. Si o salata de ardei cooopti licklips.gif

Pofta buna! smile.gif

PS: Scuze, am uitat. La rântas se pune un pic de pasta de rosii.
Am incercat si cu zacusca, e MAI bine smile.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 11 Mar 2006, 07:26 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flori
mesaj 11 Mar 2006, 07:28 PM
Mesaj #89


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.020
Inscris: 6 September 04
Din: somewhere over the rainbow...
Forumist Nr.: 4.413



Mmmm! Suna bine! Danke Cla! M-ai scos din incurcatura! Sper sa-mi iasa! Desi asa cruda nu prea arata apetisanta! (se poate si fara leustean?)
Am gasit o reteta in care scrie ca se lasa o ora in apa rece...


--------------------
Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 11 Mar 2006, 07:52 PM
Mesaj #90


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Cu placere, flori smile.gif
Nu inteleg aia cu lasatul o ora in apa rece. blink.gif
Asa ceva stiu doar de la rinichi care miros a urina. Se tin o noapte in lapte ca sa dispara mirosul.
Limba e un muschi superb care da si gust la supa sau ciorba.
Proaspata sa fie.
Gasesti si afumata, aia-i alta treaba. Aia se face cu varza murata.
Nu-i nevoie de leustean daca nu vrei.
Pune limba si fa-o ca o supa de vita. Ce mirodenii folosesti, asta-i chestie de gust.

Aa, scuze, iar am uitat ceva, exista o regula:
- Vrei carne buna, pune supa cu apa fierbinte. (se inchid porii)
- Vrei supa buna, ia apa rece (iese tot ce-i bun din carne). wink.gif

Pofta buna! smile.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 11 Mar 2006, 07:59 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
flori
mesaj 11 Mar 2006, 07:56 PM
Mesaj #91


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 2.020
Inscris: 6 September 04
Din: somewhere over the rainbow...
Forumist Nr.: 4.413



Multam Cla...Limba mea fierbe de zor acum cu multa ceapa, morcov dafin usturoi si tot ce mi-a mai cazut in mina prin bucatarie sper sa iasa buna!


--------------------
Nu anii din viata mea sint importanti ci viata din anii mei...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 11 Mar 2006, 08:25 PM
Mesaj #92


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Miammiammiam... mhhhh... succes! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 12 Mar 2006, 04:06 AM
Mesaj #93


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Acum am eu o intrebare: Cum se face o fTiptuTa de poTc?? blink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 12 Mar 2006, 08:51 PM
Mesaj #94


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



QUOTE
Cum se face o fTiptuTa de poTc??


Se perpeleste la foc mic, dupa care se fierbe in suc propriu.. wink.gif

Inca ceva! laugh.gif

Colega mea de camera a cumparat zilele trecute niste condimente, printre care si menta uscata.. Bine-nteles ca habar nu avea ce sa faca cu ea dar deh... femeile. Eu mi-am amintit ca am citit la un moment dat o reteta de Tatziki (sper ca asa se scrie) unde se folosea si menta. Am tot auzit laudata salata asta. Bun. Retete de Tatziki am gasit o gramada pe net.... Intrebarea e.. cu ce e buna salata asta? Si daca ati facut-o si e buna, nu ar strica si o reteta.. tongue.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fantasee
mesaj 12 Mar 2006, 09:32 PM
Mesaj #95


Soul feeder
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.713
Inscris: 7 November 05
Forumist Nr.: 7.214



Sere mwah1.gif grecii fac o supa cu iaurt la care pun menta, dar la tzatziki nu pun decat iaurt foarte gras, usturoi pisat, castraveti (proaspeti dati pe razatoare si storsi bine de zeama) si sare. Exista variante cipriote, turcesti si bulgaresti ale sosului, insa care contin si ulei de masline, zeama de lamaie si te miri ce altceva. Trebuie lasat la rece si il poti manca abia dupa vreo doua ore.
Initial se folosea cu keftethes, adica exact chiftelutele pe care le stim noi, sau cu niste pite mici umplute cu diferite feluri de friptura cu ierburi.
In timpul postului, tavernele originale servesc acest sos la cartofi natur sau prajiti, presarati cu oregano.

Personal ... sunt in stare sa-l pun in orice, numai la cafea n-a mers rofl.gif.




--------------------
Tărâmul Poveştilor.

Let your weird light shine bright, so the other weirdos know where to find you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 12 Mar 2006, 09:43 PM
Mesaj #96


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



Merci fain! biggrin.gif (iti meriti pe buna dreptate titulatura de "bucatareasa", oare e ceva ce sa nu stii?) mwah1.gif

In reteta aia de tzatziki (asa se scrie!! laugh.gif ) pe care o citisem eu, spunea tipa respectiva ca menta face salata (sau sos, ce e) si mai racoroasa.

Am inteles... oregano. Oregano cu rosii. Oregano cu carne. Oregano cu paine spoton.gif Da' eu cu menta ce fac.. ceai? cry.gif rofl.gif

Edit: Asaaaaa... si zici ca e bun cu chiftelute de carne? laugh.gif Si friptura/chifletele/etc. sa fie fierbinti? (stii tu, pentru "contrast" tongue.gif )

Acest topic a fost editat de Serenity: 12 Mar 2006, 09:47 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 13 Mar 2006, 02:37 PM
Mesaj #97


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Mmmh...Tzatziki drool.gif
Fantasee, reteta ta e cea originala thumb_yello.gif
Varianta cu menta o stiu de la Pakistanezi, dar nu stiu cum se cheama.
Eu personal, n-as strica bunate de Tzatziki cu menta... hh.gif

Sere, se poate manca la orice carne fripta fara sos. Si la orice fel de gratar, frigarui, chiftelute.
Grecii il mananca la fel ca noi mujdeiul de usturoi.
Ma mir ca ai fost in Grecia si n-ai incercat...!? blink.gif ce pacat... merg foarte bine si masline si ardei iute murat pe lânga... licklips.gif
Merge si la mici spoton.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Tyra
mesaj 14 Mar 2006, 04:39 AM
Mesaj #98


Domnitor
******

Grup: Membri
Mesaje: 1.951
Inscris: 19 October 03
Din: bucuresti
Forumist Nr.: 1.018



Am o intrebare: de ce se zice pilaf si nu orez fiert?
Diferenta e apa in care se fierbe orezul?... la pilaf e vorba de supa din cate stiu eu...


--------------------
Welcome to the jungle
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 14 Mar 2006, 03:20 PM
Mesaj #99


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Tyra, vezi aici retete de pilaf si stii de ce wink.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Serenity
mesaj 15 Mar 2006, 10:34 AM
Mesaj #100


Hipopotamu' Somnoros
******

Grup: Moderator
Mesaje: 5.491
Inscris: 18 April 04
Din: Bucuresti
Forumist Nr.: 3.143



QUOTE (Cla @ 13 Mar 2006, 02:37 PM)
Ma mir ca ai fost in Grecia si n-ai incercat...!?

Pai am mancat acolo, dar era complet diferit... mai gros, mi s-a parut ca era facut cu ceva gen maioneza. E drept, era fooooarte bun, dar nu cred sa fi fost facut dupa reteta asta...

Oricum, am facut aseara si am bagat in noi ca animalele cu niste parjoale. A fost bun licklips.gif (am pus si meeeeeeenta harhar.gif )

Acest topic a fost editat de Serenity: 15 Mar 2006, 10:35 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fantasee
mesaj 15 Mar 2006, 06:47 PM
Mesaj #101


Soul feeder
******

Grup: Membri
Mesaje: 3.713
Inscris: 7 November 05
Forumist Nr.: 7.214



QUOTE (Serenity @ 12 Mar 2006, 09:43 PM)
oare e ceva ce sa nu stii?) mwah1.gif


Orice as face, nu-mi ies clatitele rofl.gif probabil fiindca nu stiu sa intorc foaia laugh.gif .

Ma bucur ca ti-a iesit papa bun cu tzatziki. Bravo tie! mwah1.gif

Cla, n-am gustat varianta pakistaneza ... inca wink.gif.


--------------------
Tărâmul Poveştilor.

Let your weird light shine bright, so the other weirdos know where to find you.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 15 Mar 2006, 07:10 PM
Mesaj #102


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



QUOTE (Serenity @ 15 Mar 2006, 09:34 AM)
Oricum, am facut aseara si am bagat in noi ca animalele cu niste parjoale. A fost bun licklips.gif (am pus si meeeeeeenta harhar.gif )

Pai e bine ca v-a priit (apropos, varianta pakistaneza se numeste Raita, am aflat)
Aia cu menta, deci ai avut-o smile.gif

Fantasee, daca de-al devil.gif nu reusesti sa intorci clatitele, iei 2 tigai si le intorci dintr-una-n alta.
Mai bine decât sa le dezlipesti de pe tavan laugh.gif
Nu le baga in cuptor cu tigaia, daca are mâner de plastic... hh.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 15 Mar 2006, 07:18 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 17 Mar 2006, 02:40 PM
Mesaj #103


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Bre, am niste mazare si niste ciocanele de pui. Dati-mi si mie o idee de mancare! Ca mi-e pofta sa mananc mazare, dar as incerca o reteta noua.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cla
mesaj 17 Mar 2006, 03:47 PM
Mesaj #104


Cla
******

Grup: Membri
Mesaje: 15.792
Inscris: 7 May 04
Din: Noris Rock City
Forumist Nr.: 3.415



Marius, io asa as face: frig puiu si mazarea o fac extra:
Bagi in blid ulei + ceapa taiata marunt, invârti un pic pe-acolo.
Pui o lingura de faina, iara invarti si sa ai grija sa nu se arda.
Stingi cu lapte, iarasi invartind, ca sa nu se faca galuste.
Pui mazarea inauntru + marar, ceva sare, piper... invarti treaba pana e mazarea gata.
Dupa gust - ceva smântâna.
Merge bine un purrée de cartofi pe lânga.

Daca vrei ceva mai iesit din comun, pui puiul fript si mazarea deasupra la cuptor, acoperita toata treaba cu cascaval sau Parmesan ras wink.gif

Pofta buna! smile.gif

Acest topic a fost editat de Cla: 17 Mar 2006, 03:55 PM


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cucu Mucu
mesaj 17 Mar 2006, 04:08 PM
Mesaj #105


From Cooca Macaii
******

Grup: Moderator
Mesaje: 7.228
Inscris: 3 March 04
Din: Pe luna
Forumist Nr.: 2.443



Danke, Cla.


--------------------
Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.

If you could reason with religious people there would be no religious people!
Don't pray in my school, and I won't think in your church!
Ziarul de Rimnic
Go to the top of the page
 
+Quote Post

9 Pagini V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic

 



RSS Versiune Text-Only Data este acum: 23 October 2017 - 10:07 AM
Ceaiuri Medicinale Informatii despre Certificat Energetic