Bine ati venit ca musafir! ( Logare | Inregistrare )
Acest Subforum este dedicat discutiilor având ca temă principală Politica Interna.
Vă invităm să folositi un limbaj decent. Dacă este cazul, contraziceti argumentat idei, nu atacati forumisti.
Totodată, vă rugăm să nu citati mesajul imediat precedent, iar, in cazul articolelor din ziare, redati numai paragrafele importante, nu intreg articolul si mentionati sursa.
Vă invităm la un dialog care să promoveze Arta de a conversa!
![]() ![]() |
19 Nov 2009, 10:23 AM
|
|
![]() Vornic ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 369 Inscris: 4 January 09 Forumist Nr.: 12.814 |
Scuze, sefa ... chiar n-am avut timp sa-mi tin promisiunea.
Sper sa reusesc azi sau maine. Daca nu, o sa stau vineri noaptea si oricum pana sambata vor fi pe site. Data'q, poti sa-mi dai .psd-ul de la banerul facut de tine? -------------------- E=mc2 - pe bune!
cine are curaj sa bage mana-n foc? |
|
|
|
19 Nov 2009, 08:28 PM
|
|
![]() Clopotar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 3.794 Inscris: 17 September 04 Din: Iasi Forumist Nr.: 4.495 |
-------------------- I am your slave as long as you don't act as my master !...
Să ştii, să vrei, să îndrăzneşti, să taci... Clophotoniţă |
|
|
|
20 Nov 2009, 08:12 AM
|
|
|
Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 3.203 Inscris: 26 December 05 Din: Cimişoara Forumist Nr.: 7.531 |
În weekend voi fi în Bucureşti. Organizaţi ceva?
-------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. Pentru sanatatea dumneavoastra evitaţi... lipsa de zâmbet, soare şi iubire! Fractalia |
|
|
|
| Promo Contextual |
20 Nov 2009, 08:12 AM
|
|
ContextuALL |
|
|
|
|
20 Nov 2009, 08:21 AM
|
|
|
Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.717 Inscris: 25 October 06 Din: in a box of chocolate Forumist Nr.: 8.842 |
Eu intrebam pe pagina anterioara daca tu poti sambata, ca duminica eu sunt la concert, la Diana Krall.
-------------------- |
|
|
|
20 Nov 2009, 09:22 AM
|
|
|
Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.717 Inscris: 25 October 06 Din: in a box of chocolate Forumist Nr.: 8.842 |
Un interviu care mi-a placut: http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolu...l-acestui-popor
Puneti-l careva pe site, la Opinii, pls. -------------------- |
|
|
|
20 Nov 2009, 12:05 PM
|
|
![]() Vornic ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 369 Inscris: 4 January 09 Forumist Nr.: 12.814 |
Done, Sefa!
www.votdeblam.ro: NEAGU DJUVARA: „S-a stricat ceva în creierul acestui popor” Am pus si fragment in prima pagina: www.votdeblam.ro: NEAGU DJUVARA: „S-a stricat ceva în creierul acestui popor” - fragment cu continuare in pagina de editoriale. Nu stiu care e pagina "Opinii" de care zici tu, asa ca l-am pus la editoriale. -------------------- E=mc2 - pe bune!
|
|
|
20 Nov 2009, 12:17 PM
|
|
|
E ok si asa, chiar mai bine. Mi se pare ca a facut Erwin o sectiune Opinii acolo unde sunt stirile. Dar e ok asa, boss.
Ma gandeam ca ar trebui pus pe prima pagina un mesaj de cateva vorbe care sa spuna ceva de genul: mergeti la vot duminica, nu lasati pe altii sa va foloseasca buletinul de vot pentru fraude. Undeva la vedere... -------------------- |
|
|
|
20 Nov 2009, 01:29 PM
|
|
Punem.
Scrie tu, te rog, mesagiul si ma ocup eu sa-l pun pe site. Eu ma voi duce la vot si voi pune 3 stampile in forma de "V". Asta la turul 2 in mod sigur. Poate ca la primul tur voi vota cu unul din newcomer-i (Cernea sau Potarca, vad eu pe care-mi pica primul stampila, desi ambii mi-au facut impresie proasta in unele privinte). Probabil ca voi proceda asa la primul tur, pentru ca nici unul din astia n-are sanse la turul 2 si e posibil ca nici in cariera politica sa nu mai aibe sanse mai departe (deci vina de a legitima ) si consider prin asta ca aia trei "greii" primesc mai tare o palma pentru nesimtirea cu care au tratat fazele cu "dezbaterea" lu frana. Prin modul cum s-au comportat cu ocazia "dezbaterilor" esuate, cum continua inca sa se comporte, consider ca pur si simplu desconsidera intregul popor roman. Nu doar ca-si bat joc de proprii lor alegatori (asta nici nu ma doare de fapt prea tare... daca alegatorii lor sunt masochisti si le place, n-au decat sa inghita Astia de fapt merita dispretul romanilor, pentru toata aceasta desertaciune. Uf. Intrasem pentru altceva aici... nefe, da-mi mesajul ala de indemn pentru mers la sectia de votare, ca sa-l pun pe site. -------------------- E=mc2 - pe bune!
|
|
|
20 Nov 2009, 04:53 PM
|
|
![]() Sleepy Dwarf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 5.357 Inscris: 18 April 04 Din: (the wild, wild) West Forumist Nr.: 3.143 |
Nefe zicea:
QUOTE Ne trebuie pe cineva care sa aranjeze un pic site-ul. Prietena Linicai a confirmat ce am mai zis: un nou venit nu intelege de pe prima pagina ce vrem. Si e haotic. Un ochi de designer cu timp ar fi bun. Si un mesaj care sa concentreze in cateva randuri ce vrem si am detaliat noi imprastiat pe tot site-ul. Si eu confirm. E foarte haotic, am stat vreo 5 minute pe site si nu am priceput ce anume se vrea. Trebuie scris clar, mare, pe prima pagina, ce se doreste de la omul de rand care sunt eu -------------------- Vestalelor, daca-ntre oameni sunt numai jalnice nevroze,
E cerul inca plin de stele, si campul inca plin de roze... The problem with the world is that everyone is a few drinks behind. |
|
|
|
21 Nov 2009, 02:59 PM
|
|
|
Vreau banner pe blog!
-------------------- |
|
|
|
23 Nov 2009, 07:53 AM
|
|
|
Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 3.203 Inscris: 26 December 05 Din: Cimişoara Forumist Nr.: 7.531 |
am avut program în familie, aşa că n-am putut ieşi sâmbătă. Poate altădată.
Am văzut că pe site cineva a postat un articol integral pe prima pagină care s-a lungiiit... am putea face ceva constructiv, revin la ideea de agora virtuală, vot de blam în timpul mandatului politicienilor, punându-i la colţ pe cei care nu îşi respectă promisiunile din campanie. Sunt ONG-uri care fac asta, dar o fac direcţionat, în slujba contra-candidaţilor. Noi trebuie să rămânem imparţiali şi echidistanţi. Poate că nu toată clasa politică e bolnavă, când mai multe voci din opinia publică se ridică, e posibil să obţinem un răspuns pozitiv. Trebuie promovaţi oamenii de bună credinţă şi care vor să facă ceva bun pentru ţara asta. Încurajată orice iniţiativă bună. Să propagăm informaţiile pozitive. Presa se ocupă pe larg de cele negative. -------------------- pantha rhei
Universul Fractal The universe appears to be fractal, cyclic and self-regenerating. Implied is that it is eternal and infinite. Pentru sanatatea dumneavoastra evitaţi... lipsa de zâmbet, soare şi iubire! Fractalia |
|
|
|
23 Nov 2009, 12:18 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 5.092 Inscris: 9 June 04 Forumist Nr.: 3.787 |
Ce ati facut pana la urma? I-ati blamat sau i-ati votat?
-------------------- viata e simpla si misto!
|
|
|
|
23 Nov 2009, 04:09 PM
|
|
Vreau banner pe blog! Am pus in trei zone pe site: In prima pagina In pagina de contact si intr-o pagina dedicata: Link to us Am văzut că pe site cineva a postat un articol integral pe prima pagină care s-a lungiiit... am putea face ceva constructiv, revin la ideea de agora virtuală, vot de blam în timpul mandatului politicienilor, punându-i la colţ pe cei care nu îşi respectă promisiunile din campanie. Sunt ONG-uri care fac asta, dar o fac direcţionat, în slujba contra-candidaţilor. Noi trebuie să rămânem imparţiali şi echidistanţi. Poate că nu toată clasa politică e bolnavă, când mai multe voci din opinia publică se ridică, e posibil să obţinem un răspuns pozitiv. Trebuie promovaţi oamenii de bună credinţă şi care vor să facă ceva bun pentru ţara asta. Încurajată orice iniţiativă bună. Să propagăm informaţiile pozitive. Presa se ocupă pe larg de cele negative. Eu am pus articolul intreg, o sa-l cosmeticesc... A continua ce-am inceput cu Vot De Blam si a nu ne opri aici dupa ce s-a terminat cu prezidentialele, reprezinta un test, o dovada ca miscarea nu este de campanie, ca nu exista interesul electoral. Ce ati facut pana la urma? I-ati blamat sau i-ati votat? DA! -------------------- E=mc2 - pe bune!
|
|
|
23 Nov 2009, 08:21 PM
|
|
![]() Clopotar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 3.794 Inscris: 17 September 04 Din: Iasi Forumist Nr.: 4.495 |
CharonOfNyx, nu așa arată ce banner-ul de la mine. Ultima versiune era cu V ca perciuni, O ca ochi si fara T.
Doar în al treilea link ai pus ambele versiuni. Acum faceți ce vreți, voi știți mai bine... Dacă n-ai putut descărca din link-ul postat de mine mai sus, trebuia să-mi spui și ți-l trimiteam pe mail. Acest topic a fost editat de Data'q: 23 Nov 2009, 08:21 PM -------------------- I am your slave as long as you don't act as my master !...
|
|
|
23 Nov 2009, 09:36 PM
|
|
Am descarcat fara probleme .psd-ul din link-ul dat de tine, dar mie mi-a palcut mai mult prima varianta de aceea am insistat asupra aceleia. Scuze.
Toate variantele de baner le-am pus pe pagina cu al 3-lea link, asa cum ai observat, iar in paginile de contact si home sunt niste variante "prescurtate" ale paginii de la "linktous". Deoarece varianta cu "V"-ul perciune nu am facut-o si intr-un format mai mic, care sa incapa in paginile cu varianta prescurtata, aceasta varianta lipseste din cele 2 pagini. O sa fac un baner de 200x95px si din versiunea cu "V"-ul perciune ca sa poata fi pusa in prima pagina si in pagina de contact. Merci. -------------------- E=mc2 - pe bune!
|
|
|
28 Nov 2009, 05:32 PM
|
|
|
Puţină relativizare - de Andrei Manolescu - în Dilema Veche
QUOTE Nu ne place senzaţia de haos, vrem reguli mai clare şi mai bine aplicate. Nu ne place politicianismul, nu ne plac disputele sterile duse la un nivel tot mai jos. Ne îngrijorează perspectivele economice şi datoria către FMI, ne sperie ideea încălzirii globale şi epidemia de gripă porcină. Ne supără birocraţia instituţiilor de stat, dar şi nepăsarea unor firme private. Ne enervează băncile şi societăţile de asigurări. Ne deranjează politicile societăţilor de telefonie mobilă sau de cablu. Ne e groază de spitale. Ne repugnă isteria televiziunilor şi diletantismul care se revarsă zilnic pe Internet. Avem impresia că sîntem furaţi întruna, că pe banii noştri se construiesc lucruri anapoda. Nu ne place nici unul dintre candidaţii la prezidenţiale. Pe unii chiar îi urîm, tot aşa cum urîm partidele din spatele lor. Comparăm situaţia de azi cu sumbrele zile ale începutului anilor ’90, cînd oamenii se certau pe stradă şi cînd, pentru o opinie exprimată deschis, riscai să fii luat la bătaie. După scurta perioadă entuziastă din anii integrării în NATO şi Uniunea Europeană, am redescoperit voluptatea lamentării. Vocaţia de naţie oropsită ne-a ajuns din nou din urmă. Pare că odată ce ne-am obişnuit cu necazurile, le căutăm (şi chiar le găsim) şi atunci cînd ele ar trebui să dispară. În fine, nu ne place punctul în care a ajuns societatea noastră şi poate că avem chiar motive reale să fim iritaţi şi îngrijoraţi. Totuşi, o comparaţie mai exactă cu ce era acum 20 de ani ne-ar putea însenina viziunile şi relativiza drama pe care o percepem astăzi. De exemplu, dacă priveşti fotografii cum sînt cele făcute înainte de 1989 de Andrei Pandele, expuse în urmă cu cîteva luni şi care circulă pe Internet, te simţi de-a dreptul izbit în faţă. Vezi acolo tramvaie din acelea cu oameni pe scară, agăţaţi de barele exterioare sau căţăraţi pe tampoane, între vagoane; autobuze delabrate, cu tuburi de gaz pe acoperiş, înaintînd supraîncărcate prin zăpezi cenuşii, în plin centru al Bucureştiului; indivizi în haine groase şi ponosite care stau la coadă să-şi umple buteliile pe care le-au transportat cu sania pînă la centrul de schimb; cozi uriaşe, pe mai multe rînduri, la Alimentara; îmbulzeli de oameni disperaţi în spatele unui camion din care se vînd cartoane cu ouă. Scene aproape darfuriene. O lume pauperă şi cenuşie, o populaţie chinuită şi coborîtă la stadiul de turmă, dintr-o ţară ocupată, nefericită şi uitată de civilizaţie. Din acele fotografii simţi parcă (sau îţi aduci aminte) pînă şi frigul care domnea în iernile de atunci sau mirosurile degajate de trupurile transpirate şi lipite unele de altele ale celor ce stăteau la cozile din perioada verii. Sîntem totuşi incredibil de departe faţă de acele vremuri. Am ieşit din acea groapă folosindu-ne, în cea mai mare parte, de propriile puteri. De acolo am evoluat pînă la nivelul (minim ce-i drept) al Uniunii Europene. Desigur, avem în faţă modele de neatins, pentru că obişnuim să ne comparăm cu Germania sau Franţa. Raportat la ele stăm încă foarte rău. Dacă ne uităm însă cu luciditate în urmă, ar fi poate cazul de puţină mîndrie şi de moral mai ridicat. Se pare însă că prin regiunea asta, uitarea relelor din trecut şi exagerarea necazurilor din prezent e cît se poate de caracteristică. Dintr-un sondaj realizat de Pew Research Center, la 20 de ani după căderea Cortinei de Fier, reiese că doar 8% dintre unguri, 12% dintre ucraineni şi 13% dintre bulgari cred că în timpul comunismului situaţia economică era mai rea decît astăzi. De asemenea, în nici o ţară fostă comunistă din Europa Centrală şi de Est ponderea celor satisfăcuţi de viaţa lor actuală nu ajunge nici măcar la jumătate. Ba, în ţări ca Ungaria sau Bulgaria, ea este de doar 15%. E de înţeles mirarea polonezului care, în 2007, după ce şi-a revenit dintr-o comă de 19 ani (n-a apucat să vadă nici căderea comunismului şi nici 17 ani din evoluţia ulterioară), uluit de abundenţa din magazine sau de posibilitatea oamenilor de a vorbi la telefon pe stradă, nu reuşea să înţeleagă de ce lumea e aşa de nemulţumită. Oameni ce fuseseră conştienţi tot timpul păreau să fi uitat ceea ce el îşi amintea. Cred că merită pus un link pe votdeblam.ro -------------------- pantha rhei
|
|
|
30 Nov 2009, 11:59 AM
|
|
![]() Dregator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 654 Inscris: 24 October 08 Forumist Nr.: 12.188 |
V-ati intalnit weekendul asta?
-------------------- Las cabezas frías de la flor están lloviendo sobre mi corazón. Hoyo
del Oh de la ruina, cueva feroz del naufragado. ----------------------------------------------------------------------------- Usted tragó todo, como distancia. Como el mar, como tiempo. ˇEn usted todo se hundió! |
|
|
|
1 Dec 2009, 10:16 AM
|
|
|
'Nts.
-------------------- |
|
|
|
5 Dec 2009, 11:23 PM
|
|
|
Asta ar merita pusa pe site.
-------------------- |
|
|
|
6 Dec 2009, 01:19 AM
|
|
|
Done!
Cu atât mai mult, trebuie să continuăm demersurile, atât în sensul pomenit în articol, de a promova dreptul de blam explicit, cât şi de a promova noi forme de democraţie, mai bune. Pentru asta, discuţiile trebuie să continue. -------------------- pantha rhei
|
|
|
6 Dec 2009, 10:35 AM
|
|
|
Erwin, pune-l, te rog, in deschidera paginii, in locul aluia cu incheierea saptamanii politice. Asta e mai de actualitate.
-------------------- |
|
|
|
11 Dec 2009, 01:32 PM
|
|
Găsit pe net:
![]() -------------------- I am your slave as long as you don't act as my master !...
|
|
|
11 Dec 2009, 01:36 PM
|
|
|
Azi sau maine vorbesc cu un amic care s-ar putea sa ne ajute la aranjat site-ul. -------------------- |
|
|
|
11 Dec 2009, 03:07 PM
|
|
![]() Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.818 Inscris: 7 December 03 Forumist Nr.: 1.410 |
Găsit pe net: ![]() Gradina e maaaare ! ... Uite din cea a stelistilor, care nu-l mai suporta(m) ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am auzit si ca unii ar fi votat din nou cu Iliescu, singurul care ne-ar fi putut aduce Consensul ... nu conteaza ca nu aparea pe buletinul de vot, ca era loc destul sa desenezi un nou dreptunghi in care sa scrii Ion Iliescu ... -------------------- ... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
|
|
|
|
11 Dec 2009, 03:20 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.686 Inscris: 9 December 06 Din: Undeva in acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
C.C. a cerut verificarea buletinelor anulate si numararea lor, sunt curios daca vor hotara sa le imparta, cum vor proceda?
Acest topic a fost editat de Marduk: 11 Dec 2009, 03:27 PM -------------------- Cunoaşterea omului, este începutul perfecţiunii. Cunoaşterea Divină, este împlinirea perfecţiunii.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) |
|
|
|
11 Dec 2009, 09:21 PM
|
|
|
păi e simplu, caută printre ele pe cele valabile şi anulate în mod abuziv, intenţionat sau din greşeală, punându-le la o parte pe celelalte care conţin altceva decât stampila pe unul din candidaţi.
cred că sunt multe voturi de blam şi puţine cele ce vor fi găsite "valabile" pentru Geoană şi pentru Băsescu, dar să nu anticipăm... Acest topic a fost editat de Erwin: 11 Dec 2009, 09:22 PM -------------------- pantha rhei
|
|
|
11 Dec 2009, 10:40 PM
|
|
![]() Cronicar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Mesaje: 2.818 Inscris: 7 December 03 Forumist Nr.: 1.410 |
păi e simplu, caută printre ele pe cele valabile şi anulate în mod abuziv, intenţionat sau din greşeală, punându-le la o parte pe celelalte care conţin altceva decât stampila pe unul din candidaţi. cred că sunt multe voturi de blam şi puţine cele ce vor fi găsite "valabile" pentru Geoană şi pentru Băsescu, dar să nu anticipăm... Ahaaa, deci voi ati fraudat alegerile, cu acest domn francez, "Vot de Blam" !! Acest topic a fost editat de calfa: 11 Dec 2009, 10:41 PM -------------------- ... incertitude in certitude ... independence in dependence ... insight in sight ...
|
|
|
|
12 Dec 2009, 05:58 AM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 6.255 Inscris: 3 October 03 Forumist Nr.: 899 |
-------------------- Azi avem.
![]() |
|
|
|
6 Jan 2010, 12:37 PM
|
|
|
Ne mai intalnim si noi la un pahar de cafea, aaaa... de vorba?
-------------------- |
|
|
|
6 Jan 2010, 03:18 PM
|
|
![]() Dregator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 654 Inscris: 24 October 08 Forumist Nr.: 12.188 |
Prezent.
Si am sa fac toate eforturile sa nu fiu prezent doar cu trupul. -------------------- Las cabezas frías de la flor están lloviendo sobre mi corazón. Hoyo
del Oh de la ruina, cueva feroz del naufragado. ----------------------------------------------------------------------------- Usted tragó todo, como distancia. Como el mar, como tiempo. ˇEn usted todo se hundió! |
|
|
|
21 Jan 2010, 01:01 AM
|
|
![]() From Cooca Macaii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.887 Inscris: 3 March 04 Din: Pe luna Forumist Nr.: 2.443 |
Am revenit! Vreau si eu un update, ce trebuie sa mai facem/spunem/scriem, daca putem sa ii dam drumul la promovare, etc.
-------------------- Sometimes, the majority only means that all the fools are on the same side.
Sa ajutam invatamantul din Romania Moartea Domnului Trandafir |
|
|
|
6 Mar 2010, 08:27 AM
|
|
BUHUHUUUUU! ce tanjala p-acilea!
Cucule update-uri astept si eu. Cred ca degeaba. Ahaaa, deci voi ati fraudat alegerile, cu acest domn francez, "Vot de Blam" !! Pardon ... "belgian imputit"! Letargicul domn de Blam. Daca de Blam asta e prezent doar in campanii electorale, eu zic sa-l lasam drakkului, ca, in cazul asta, nu mai e nici o diferentza intre el si Basescu sau oricare alt ales... sau neales. Ce nevoie mai e de inca un papagal sau orice alt animal sa completeze menajeria din campaniile electorale?! Pe Remus l-a ingropat abis, doar aici pe han desigur -------------------- E=mc2 - pe bune!
|
|
|
6 Mar 2010, 03:32 PM
|
|
![]() Domnitor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Mesaje: 4.686 Inscris: 9 December 06 Din: Undeva in acest univers. Forumist Nr.: 9.062 |
VotdeBlam a demonstrat ca ideile bune pot fi usor acoperite de ignoranta si dezinteres. Totusi am putea folosi acest site pentru a blama actiunile guvernantilor care nu convin majoritatii, legi, HG-uri, etc.
-------------------- Cunoaşterea omului, este începutul perfecţiunii. Cunoaşterea Divină, este împlinirea perfecţiunii.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune Text-Only | Data este acum: 12 March 2010 - 08:47 AM |