Provocare la conversatie

De-a lungul timpului, la Han s-au inregistrat destule avertizari si suspendari temporare ale conturilor pentru diversi forumisti, urmare a incalcarii regulamentului. Unii dintre ei s-au linistit, altii au continuat sa-l incalce, au urmat alte avertizari… insa suspendari definitive ale conturilor sunt foarte putine la Han - doua sau trei (cu exceptia suspendarilor definitive urmare a spam-ului).

Sunt unii forumisti insa care exagereaza in incalcari repetate ale regulamentului. Au contul suspendat o perioada, revin, iar, dupa un timp, incalca din nou regulamentul.

Pentru acestia, ca o ultima posibilitate de a participa la activitatile de la Han, propun incepand de luna aceasta o provocare.
Astfel, in cazul in care un forumist ar urma sa aiba contul suspendat definitiv, acesta este provocat o luna de zile din momentul deciziei sa promoveze la nivel maxim al posibilitatilor sale intelectuale arta de a conversa in cadrul discutiilor de la Han.
Daca la finele acestor 30 de zile dovedeste ca a promovat arta de a conversa si ca a sustinut activ si constructiv discutiile de la Han, toate avertizarile sunt sterse.

Insa, un mic amanunt. Pe parcursul celor 30 de zile respectivul forumist porneste de la prezumtia de… vinovatie (pe care a dovedit-o prin incalcarea precedenta a regulamentului). Orice mesaj, public sau privat, care incalca regulamentul, fie ca este vorba de un simplu off-topic, va duce la suspendarea contului.

Totodata, absenta din cadrul discutiilor pe parcursul celor 30 de zile sau o participare mediocra (chiar daca aceasta nu incalca regulamentul) duce la suspendarea definitiva a contului.

Pe parcursul celor 30 de zile forumistul va avea setat ca titlu Provocat la conversatie si va fi anuntat in topicul Provocari din sectiunea “Penalizari”.
Decizia de suspendare sau nu a contului in timpul sau la finalul celor 30 de zile apartine administratorului comunitatii.

Asadar… Suspendare? Nu, daca treci de… Provocare. ;)

PS: Pentru cei care se intrebau daca dupa aceasta noua ‘gaselnita’ penalizarile pentru nerespectarea regulamentului vor fi mai drastice, raspunsul este da.


No Responses to “Provocare la conversatie”  

  1. No Comments

Leave a Reply