Vorbeam tot luna trecut de o propunere de subforum, venita din partea Linicai.

Am concretizat-o prin Recomand Serviciu, Caut Serviciu:

Ce isi propune acest forum?
Sa fie un ajutor pentru forumisti, un mod de a comunica dincolo de lumea virtualului, de a recomanda servicii de calitate de care au beneficiat.
Sau de a cere ajutorul celorlalti forumisti, in cazul in care sunt in cautarea unui serviciu -de la firme de avocatura la zugravi, de la firme ce realizeaza carti de vizita pana la instalatori, in cazul in care doriti sa recomandati un serviciu care v-a multumit sau cautati unul, va invitam sa apleati la acest nou subforum.

Atentie, acest subforum nu este unul de reclama, ci unul in care ne ajutam pentru a beneficia de servicii de calitate la preturi… nu foarte piperate. Acesta este si motivul pentru care, pentru a nu se abuza, in cadrul forumului pot lansa topicuri doar forumistii ce au scris cel putin 100 de mesaje.

Cum Pot Recomanda Un Serviciu?
Daca doriti sa recomandati un serviciu, lansati un topic nou, avand ca titlu: [REC]Serviciul recomandat (numele firmei doar la sfarsit si daca incape in campul destinat titlului, daca nu aceasta va fi mentionata in campul destinat descrierii); exemplu: [REC]Forum - HanuAncutei.com ( )
In cadrul mesajului propriu-zis, completati domeniul de activitate, numele firmei, date de contact, motivul pentru care o recomandati (foarte important, nu trebuie sa lipseasca, pentru a evita stergerea mesajului!) si eventuale tarife, in masura in care acest lucru este posibil.
Puteti recomanda firma in cadrul careia lucrati, atat timp cat recomandarea nu se reduce la o reclama ieftina.
Ceilalti forumisti pot trimite eventuale intrebari sau comentarii referitoare la firma recomandata.

Cum Pot Cauta Ceva din Domeniul Serviciilor?
Daca doriti sa cautati un anume serviciu, lansati un topic nou, avant ca titlu: [CAUT]Serviciul cautat, iar in campul destinat mesajului mentionati pe larg tipul de serviciu cautat, ce costuri sunteti dispus sa suportati pentru realizarea respectivului serviciu si alte detalii ce considerati ca sunt necesare pentru o alegere optima.
Ceilalti forumisti sunt invitati sa trimiti eventuale recomandari pentru seriviciul cautat, mentionand cat mai multe detalii si experienta pe care au avut folosind serviciile respectivei firme.

Pentru a recomanda sau a cauta un serviciu, urmati acest link: http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showforum=135.

In viitorul foarte apropiat, la sugestia denisei, lansam si un subforum-revers al medaliei, in genul ‘Evitati Serviciul…’ ;)


No Responses to “Recomand Serviciu, Caut Serviciu”  

  1. No Comments

Leave a Reply