Anuntam, printre primele mesaje scrise in blog ca in curand va fi lansat Cenaclul Hanului.

Zis si facut. In seara asta, cu ajutorul denisei (careia ii multumesc inca o data pentru sprijinul de mare pret!) am lansat acest Cenaclu.

Pe scurt (deoarece inca se lucreaza la toate detaliile, care vor fi finalizate cel mai probabil azi seara), Cenaclul este compus din trei sectiuni: una, in cadrul careia vor fi trimise creatii proprii, alta, in cadrul careia autorii vor trimite creatiile cu intentia de a primi critici si o a treia sectiune, de tip concurs, in cadrul careia, pe o tema data, forumistii vor dezvolta o lucrare.

Prezentarea Cenaclului a trimis-o denise la http://www.hanuancutei.com/forum/index.php?showtopic=7810:

Bine ati venit la Cenaclul Hanu Ancutei, locul unde ne adunam la gura sobei si ne spunem povesti!

Scrisul poate fi un simplu hobby, poate fi tortura, sau un mod de exprimare eliberator. Daca ati asternut doar cateva cuvinte pe hartie, sau intentionati sa scrieti romanul secolului, aici veti gasi ajutor. Cine stie cum vor evolua lucrurile? Incercati! Acest coltisor este locul ideal unde sa va testati resursele, intr-un mediu primitor si colegial.

Daca sunteti scriitori profesionisti sau amatori, daca muzele nu va dau pace, va puteti expune creatiile pentru a fi citite si comentate de toti cei care doresc, intr-un topic creat in acest sens.

Acest forum se vrea un atelier de creatie, dedicat artei scrisului, daca doriti - un cenaclu literar. In principal topicurile vor fi constituite din creatiile forumistilor (proza scurta, poezie -printre care haiku si epigrame, eseuri, teatru, science-fiction etc.) dar se va discuta si despre aspectele conexe procesului creatiei (critica, ajutor si sfaturi, exercitii de creatie, surse de informatii etc.)

Asadar, va astept in Cenaclu, la Han! ;)


No Responses to “Lansare Cenaclu - Creatii Literare Proprii”  

  1. No Comments

Leave a Reply