Masca de Aur

De curand, am reluat jocul Masca de Aur, un joc lansat in urma cu aproape 3 ani (mai precis in octombrie 2003).

Detalii despre acest joc afli inca din primul mesaj:

Pornind de la ideea attei (interviu stafeta), lansez acest topic-concurs, putin diferit insa fata de cel mentionat.
Astfel, care este ideea acestui topic: voi seta un nume de utilizator special pentru acest concurs (MascadeAur).
Cei ce doresc sa participe imi trimit un PM, iar eu voi alege pe unul dintre acestia (in general, primul ce a trimis PM-ul sa fie Masca de Aur) si ii voi trimite parola cu care trebuie sa se autentifice.
Masca se va loga cu acest username, iar ceilalti ii vor pune intrebari pentru a afla cine se ascunde in spatele Mastii (care este adevaratul nick). Bineinteles, intrebarile trebuie sa va ajute, dar nu sa constiuie raspunsul (gen: esti barbat sau femeie, cati ani ai si de unde esti, esti moderator la Han si pe ce subforum etc.). Pentru a face mai interesant concursul, chiar Masca isi poate pune intrebari, insa sub adevaratul nick.
Pentru a putea participa la concurs ca Masca trebuie sa aveti cel putin 50 de mesaje scrise (le-ar fi greu celorlalti sa ghiceasca un membru ce tocmai s-a inregistrat). Daca dupa o perioada de 3 zile nu se afla cine se ascunde in spatele Mastii, se va publica nickul real si se va trece la un nou participant.

Un joc interesant, la care au participat zeci de forumisti pana in prezent, o ocazie buna pentru a afla mai multe detalii despre partenerul de dialog.

Va invit sa participati la mascare sau… demascare, in cadrul topicului Masca de Aur! ;)


No Responses to “Masca de Aur”  

  1. No Comments

Leave a Reply