Archive for the 'Ideile Hanului' Category



Clubul de Carte

Dupa ce am amanat-o de mai multe ori (de vreo 4 ori in decurs de vreo 6 luni) cu sugestia ei de a lansa un Club al Cartii, denise s-a hotarat sa-l lanseze singura, ceea ce a si dus cu brio la indeplinire.
Si foarte bine a facut, pentru ca e o idee foarte faina, din […]

Provocare la conversatie

De-a lungul timpului, la Han s-au inregistrat destule avertizari si suspendari temporare ale conturilor pentru diversi forumisti, urmare a incalcarii regulamentului. Unii dintre ei s-au linistit, altii au continuat sa-l incalce, au urmat alte avertizari… insa suspendari definitive ale conturilor sunt foarte putine la Han - doua sau trei (cu exceptia suspendarilor definitive urmare a […]

Astazi revine la Han, dupa o absenta de mai bine de doi ani (asta in cazul in care nu luam in calcul concursul din noiembrie), competitia Forumistul Lunii, sub titlul (mai adecvat, consider eu) de Cronicarul Lunii.
Cronicarul Lunii nu este neaparat cel mai activ forumist din luna respectiva, ci persoana care, in opinia dumneavoastra, a […]

Vorbeam tot luna trecut de o propunere de subforum, venita din partea Linicai.
Am concretizat-o prin Recomand Serviciu, Caut Serviciu:
Ce isi propune acest forum?
Sa fie un ajutor pentru forumisti, un mod de a comunica dincolo de lumea virtualului, de a recomanda servicii de calitate de care au beneficiat.
Sau de a cere ajutorul celorlalti forumisti, in cazul […]

Incepand de astazi, forumistii au posibilitate de a trimite mesajele cu caracter urgent catre administrator prin email la adresa hanu.ancutei at gmail punct com.
Noutatea consta in faptul ca aceste mesaje le voi primi prin sms, pe telefonul mobil, putand astfel sa intervin mai repede in cazul unor urgente.
Repet adresa, cu rugamintea de a trimite doar […]

Ideile Hanului

Odata cu aparitia sa, HanuAncutei a adus elemente noi si de succes in planul comunitatilor online din Romania.
Incepand cu regulamentul, care a fost copiat de atatea forumuri ulterior, continuand cu topicurile-concurs si, in nici un caz in ultimul rand, invitatii Hanului.
Le voi prezenta in urmatoarele luni pe fiecare in parte. Asta, desigur, in timp ce […]